Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

ok nimam otrok sam mim tega pe res ne morm it

http://24ur.com/novice/slovenija/zacenjajo...-pocitnice.html

predvsem mi je pa sme?no to da je povdarek na tem:

:". V poslanici pred za?etkom zimskih po?itnic je minister dejal, da je to po 30 letih prilo?nost, da jih tako dijaki kot u?enci pre?ivijo skupaj s star?i."

-se pravi da dobi ?lovek ob?utek da so star?i in dijaki oz osnovno?olci v istih letnikih ?ole s tem da so eni v LJ regij drugi pa MB in zato ne morjo bit skupaj..

-in tud mi ni jasno ?e je bilo ?e v dvodelnih po?itnicah oz razdeljenih (14 dni) te?ko dobit dopust kako bo ?ele te?ko dobit dopust v enotnih po?itnicah kjer je na razpolago samo 7 dni ...

-da kak?ne finan?ne zgube se sploh ne omenja pa ?eprav "samo" tistih par miljonov

itd itd ... :/

pa ?e enkrat ne pripadam nobeni polit?ni stanki ..

Na vseh koncih tarnajo, tako da tole zdru?enje po?itnic je bla o?itno GENIALNA re?itev, sam za koga ?e ne vem! :punk::harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

bo predstavljena na forumu?

Tako je obljubu Peri?nik, konji pa naj bi krepko posko?ili s teh 90 ali pa celo manj, ker baje je 8v motor! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz trdim, da bo letos MS (pa ne Office) pokazal nekaj napredka in bo skupno na 5.mestu kon?al prvenstvo, to pa je to, kar ni ?voh za Oldtimerja! :danzoman::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Nekako 20 posto dajem ?ans za preboj Arsenala, ampak bo pa vsekakor zanimivo videt kako se bojo Unicefarjem rahlo tresle hla?e, zlasti ?e Arsenal prvi zadene v Barceloni (v tem primeru morajo va?i junaki nabunkat 3 gole in drugega ne ve? fasat), huhu! :punk::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Stella in Senna sta pa doma?e mrcine in je ena ostala pri meni, ena je ?la pa k o?iju in sva se pa? zmenili, da jih bomo ?ipirali ?ele pri steklini, ker sta pa? mejhne igla za ?ipiranje je pa velika...

A ?e bi bil pa sam?ek bi bil pa Schumacher (o?itno je ?rka S aktualna)? :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

@Daskan, sej tvoji u tej tekmi niso mogli sploh zgubit, sam pra?anje al zmagajo tvoji al TVOJI! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.