Kok me pa ma da bi kej tazgale spremenu v nek mini avtodom pa potoval z njim po evropi
Sicer vsak po svoje, a jaz bi za potepanje po Evropi izbral raje kaj var?nej?ega, na ni?jem podvozju in z dvokolesnim pogonom.
Bi bil pa takle krasen za predelat v mini avtodom, pa na potep po Afriki in celi Aziji. To pa ?e mene mika, ?eprav bom jaz (enkrat, ko bom imel dovolj denarja), mini avtodom postavil na TAM 150 T11.
Gre Janez po mestu in mu nasproti pride ena dobra bejba. Pa gleda in si misli. "Da bi moja imela take noge." Potem ga ena dobra bejba prehiti in: "Da bi moja imela tako dobro tazadnjo." Pride zopet ena dobra bejba nasproti, dekolte: "Da bi moja imela take prsi." Na avtobusu ena dobra bejba in: "Da bi moja imela take dobre ustnice..." No in pride domov pa pravi ?eni: "Ve?, sem celo pot mislil nate!"
Ni hudobije. Vsaj zaenkrat. Elektrika je, telefon tudi. In ?e je elektrika, dela tudi centralna. In skrinje, ki so trenutno polne, ker smo pred kratkim klali koze. Torej smo na toplem in hrano imamo. Drugo pa ni pomembno.
Ceste so predrsljive... No, z verigam se da prav lepo vozit. ?e se ?led ne okrepi, da potrga linije, bo vse OK.
Ne zastopi?. Saj ti je Lu?ka Kajfe? Bogataj pred dvemi leti razlagala, da je zaradi globalnega segrevanja nastopila su?na doba in so podzemni rezervoarji podtalnice povsem izpraznjeni in se v treh letih ne bodo napolnili. Torej to kar pada z neba ni de? ampak katastrofalna su?a, ki bo uni?ila planet in se lahko re?imo samo, ?e takoj spre?amo vse avtomobile in se vozimo samo ?e s kolesom. Pa ?e to samo, ?e prej nismo jedli pasulja, druga?e bo promet preve? onesna?eval okolje z izpu?nimi plini...
Ampak zanimivo mi je pa to, da imajo pa ?e vedno tako zelo veliko obiskov... ?e so taki amaterji, zakaj ljudje ?e obiskujejo to stran? O?itno nekaterih stvari ne bom nikoli razumel...
Ne vem, ?e je tole res, ampak ?e je, potem vicev o policajih ni...
V?eraj zjutraj se je po avtocesti po Rebrnicah spustil vla?ilec s polpriklopnikom, ki je preva?al zrnje koruze. In so mu odpovedale zavore, zaradi ?esar je pri?lo do prometne nesre?e (prebil je ograjo in kon?al na nasprotnem pasu). In policaj mu je napisal kazen za prehitro vo?njo in za vo?njo z neprilagojeno hitrostjo.
Ne vem, kako si je policaj zamislil, da bo voznik zmanj?al hitrost s pokvarjenimi zavorami...
Mah fakof, se neki menim (naredi ?im prej, vse po?timej), in se to tudi uresni?i, potem pa druga stran leeeeepo poooo?asi! (bo v roku dveh tednov urejeno). BRAVO!
Si mogo?e prebral moje izku?nje s Telekomom... Po skoraj desetih mesecih ?akanja so mi rekli, da ne morejo tako hitro. Ko sem jih zaparkiral in povedal "nekaj spodobnih" z lopato v roki, je bilo ?e isti dan...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer vsak po svoje, a jaz bi za potepanje po Evropi izbral raje kaj var?nej?ega, na ni?jem podvozju in z dvokolesnim pogonom.
Bi bil pa takle krasen za predelat v mini avtodom, pa na potep po Afriki in celi Aziji. To pa ?e mene mika, ?eprav bom jaz (enkrat, ko bom imel dovolj denarja), mini avtodom postavil na TAM 150 T11.
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani