Zaradi kolena (operacija meniskusa) mi je kirurg predlagal električnega in ni mi žal. Ne bi šel več nazaj. Užitki na e-kolesu so lahko še večji.
Če imaš težave s koleni razumem. Jaz uživam na analogcu + vem, da nekaj še zase naredim(kondicijsa ko delam višince). Si ne predstavljam, da bi imel pomoč elektrike. Sej sem rekel mam še par let do e-bika.
A je kdo že kaj razsikoval Glede SPD MTB čevljev ? Jaz čakam kolega, da pride iz toura pa da se pomeniva. Mal sem gledal kaj imajo na a2u v kopru, ker so mi zakon kot trgovina+menanja+pomoč.
p.s: sem pa se že pozanimal in dobiš, poceni nastavke(plastika) katere lahko natakneš na spd pedala, da lahk greš z navadnimi čevlji recimo kam na obisk al pa na pijačo(kratke furice)
A kdo sploh še pogleda Hamiltomanijo? Pod od podna. Jaz sem dobil z Aichijeve strani ban, ko sem mu lepo povedal, kaj si milsim o njihovem delu,..leta nazaj je blo to.
Pol sm zamenju z kakim drugim od pixla, ne spomnim se več točno pogovora, k sva ga mela s sošolcem iz faksa, glede pixla(ima izkušnje) in baterije. je bilo že nekaj časa nazaj.
Kamera je boljša na tvoj model ja. Drugače noben presežek. Mene je odvrnilo to, da gre baterija relativno hitro v maloro že po 2-3 letih. Pa neke težave so zdej po updejtu.
Jaz sem pa reku, da ima da zapali za prav in sm šel šele ob 10 od doma..sem se pa v vsaki koči vstavil na pijači in na turstični kmetiji Abram pojedel kosilo. Tako malo bolj v izi nedeljsko, sicer je pa naneslo nekaj višincev na šunke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ena pikič bolj hitra danes, temperatura je odlična,..piha pa itak skoz to da...🙃
Povezava za deljenje
Deli na druge strani