Zdravnik in duhovnik se pogovarjata, kdaj se za?ne ?ivljenje.
Pa pravi ?upnik: “Jaz mislim, da se ?ivljenje za?ne s spo?etjem!”
Zdravnik pa: “Jaz pa mislim, da s porodom.”
In nekako se en z drugim ne strinjata, pa vpra?ata mimoido?o ?ensko. Ona pa kot iz topa iztreli:
“Draga moja, ?ivljenje se za?ne, ko otroci odidejo od doma in ko mo? umre!”
Lepa ?ena se vrne zve?er domov in ljubljeni mo? jo seveda ?aka in opazi, da ima nov prstan.
- "Kje pa si kupila to prekrasno re??"
- "Danes sem kupila sre?ko in zadela."
?ez kak?en teden ?ena pride z novimi uhani.
- "Krasni so," pravi mo?. "Kje pa si jih dobila?"
- "Ah, v ?asopisu je bila sre?ka in mestna zlatarna je sre?no dobitnico nagradila z uhani. In sre?na dobitnica sem bila jaz."
V naslednjih mesecih prinese ?ena domov ?e nekaj zlatnine, a je mo? ne spra?uje ve?. ?ez nekaj ?asa se odpravita na po?itnice in zaradi vro?ine si ?ena za?eli ohladitve. Zakoraka v morje, in ko je do kolen v vodi, ji mo? svetuje:
- "Draga, ne hodi naprej, da si ne zmo?i? sre?ke!"
Mama je stopila v sobo najstni?ke h?erke in na postelji zagledala zalepljeno pisemsko ovojnico. Spreletele so jo zle slutnje, s treso?imi rokami je odprla pismo in ga za?ela brati. *Pisalo je:* Draga mami! Zelo mi je ?al, ker ti moram na tak na?in sporo?iti, da sem s svojim novim fantom u?la od doma. Pri njem sem na?la pravo ljubezen, s svojimi tatooji in piercingi je tako sladeeek in ima zares super motor. Ampak to ?e ni vse, mami, kon?no sem namre? zanosila in Newaba pravi, da se bomo v njegovi prikolici sredi gozda imeli zares krasno. Z menoj ho?e imeti ?e veliko veliko otrok, nekaj belih, nekaj ?rnih in tudi jaz se jih ?e zelo veselim. Sicer pa upam, da bodo znanstveniki kmalu izna?li zdravilo proti Aidsu, da bi ?lo Newabi bolje, saj si to zares zaslu?i. Triin?estdeset let navsezadnje ni starost, v kateri bi morali ljudje ?e pripravljati na smrt. Ampak tudi ?e se zgodi najhuj?e, draga mami, te ne rabi ni? skrbeti, saj bom drugo leto stara ?e petnajst let in znam sama paziti nase. Upam, da te bom kmalu lahko pri?la obiskat, da bo? spoznala svoje vnuke.
Tvoja ljube?a h?erka.
P.S. Aja, mami v resnici sem pri sosedih. Hotela sem ti le povedati, da so na svetu tudi huj?e stvari od slabega spri?evala, ki le?i na no?ni omarici.
Nekje v Ukrajini v gostilno vstopi 2 m visok ?rnec iz Amerike. Sede za mizo in naro?i viski. Takoj za njim v gostilno vstopi ?e 210 cm visok Ukrajinec, sede za ?ank in naro?i vodko. Gleda ?rnec njega in da se pohvali vzame svoj kozarec viskija in ga popije na eks. Ukrajinec opazi pogumno potezo Ameri?ana, zato tudi on vzame svoj kozarec in eksa vodko. ?rnec vidi, kako je Ukrajinec eksal svojo pija?o, zato stopi do ?anka, vzame steklenico viskija in jo popije na eks. Ukrajinec naro?i steklenico vodke in jo prav tako popije na eks. ?rnec takrat poka?e kako je mo?an, zato na glavi razbije svojo prazno steklenico viskija. Tudi Ukrajinec naredi to s svojo steklenico vodke. ?rnec je tedaj ?e jezen, ker ni ni? bolj?i od Ukrajinca. Takrat se odlo?i pokazati ?e svojega zadnjega asa. Stopi do Ukrajinca, iz hla? potegne svoj 25 cm dolg penis in re?e:
“To je Bill!”
Ukrajinec se samo nasmeje, vstane, sle?e hla?e, ven potegne dva penisa dolga 30 cm in re?e:
Mah, poro?eni mo?ki to zelo dobro vemo, ker se nam to ves ?as dogaja. Mislim, to, da ?ena ves ?as menja razpolo?enje... Ne sekiraj se, Lava, tudi mo?kim gre to na ?ivce...
Od Cola do Predmeje tako gosta megla, da sem moral dat na BTjki dve prestavi ni?je, da je sploh rinila skozi tisto gosto meglo... Pa ?e de? je padal. Tako, za zraven, da malo poslab?a vidljivost...
?e me ni to Boss dra?il, da bi rekel, da imam raj?i sneg...
Ko sem ?e delal na Jesenicah, sem poznal ljudi, ki so delali v laboratoriju od Elektrod. Tisti so ti za dva piva zvarili, kar si prinesel. Tudi, ?e so vsi drugi rekli, da se ne da. So pa? "testirali elektrode" na konkretnem primeru... Tako da, ?e mogo?e pozna? koga, ki pozna nekoga, ki ima prijatelja, ki pozna... se spla?a ?vasat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdravnik in duhovnik se pogovarjata, kdaj se za?ne ?ivljenje.
Pa pravi ?upnik: “Jaz mislim, da se ?ivljenje za?ne s spo?etjem!”
Zdravnik pa: “Jaz pa mislim, da s porodom.”
In nekako se en z drugim ne strinjata, pa vpra?ata mimoido?o ?ensko. Ona pa kot iz topa iztreli:
“Draga moja, ?ivljenje se za?ne, ko otroci odidejo od doma in ko mo? umre!”
Lepa ?ena se vrne zve?er domov in ljubljeni mo? jo seveda ?aka in opazi, da ima nov prstan.
- "Kje pa si kupila to prekrasno re??"
- "Danes sem kupila sre?ko in zadela."
?ez kak?en teden ?ena pride z novimi uhani.
- "Krasni so," pravi mo?. "Kje pa si jih dobila?"
- "Ah, v ?asopisu je bila sre?ka in mestna zlatarna je sre?no dobitnico nagradila z uhani. In sre?na dobitnica sem bila jaz."
V naslednjih mesecih prinese ?ena domov ?e nekaj zlatnine, a je mo? ne spra?uje ve?. ?ez nekaj ?asa se odpravita na po?itnice in zaradi vro?ine si ?ena za?eli ohladitve. Zakoraka v morje, in ko je do kolen v vodi, ji mo? svetuje:
- "Draga, ne hodi naprej, da si ne zmo?i? sre?ke!"
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani