Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Kakorkoli obrnem in rečemo da je malenkost (kar zavore v resnici niti niso), se mi zdi za skoraj novo vozilo precej žalostno. Kot referenca domači Gecko, star 17 let, ki opravi tehničnega z odliko.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V lastni režiji delam izolacijo podstrešja. Ure in denarci mi kar hitro letijo, kvadratni metri pokritosti pa KURCKEJ. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes po krepkih ne vem točno koliko letih, obiskal osebno zdravnico, ki jo moram pohvaliti, da je precej bolj prijazna kot 5 in več let nazaj. V spominu sem jo imel kot arogantno in zoprno. Pa to nikakor ni več! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 10. 11. 2023 ob 17:12 je Z M A J napisal:

Naslednjih 14 dni bo ključnih! Hohoho 

10 dni neuporabe je že mimo, pa ni glih da se bi tresel od pogrešanja, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Včeraj ni bilo kaj dosti od igre naših, razen fantastičnega prostega strela. Kakorkoli, tekma ki res šteje bo v ponedeljek. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sem prejle slučajno videl na šefovi mizi poročilo vzdrževalca na enem od naših objektov, pa gor piše, da je v petek "menjal ventil na kozličku" (verjetno je mislil na wc kotličku, ampak glede na to, da ima doma kmetijo in tudi precej koz, je bil ob pisanju tedenskega poročila, verjetno z mislimi že pri zakolu drobnice, hehe).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram se pohvalit, da v teh jesenskih dneh idealno paše za nosit Mazda klub brezrokavnik, ki je še vedno kot nov, čeprav jih je Jest zrihtal pomoje enih 10 let nazaj. Obvezna mazda oprema, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.