Kakorkoli obrnem in rečemo da je malenkost (kar zavore v resnici niti niso), se mi zdi za skoraj novo vozilo precej žalostno. Kot referenca domači Gecko, star 17 let, ki opravi tehničnega z odliko.
Danes po krepkih ne vem točno koliko letih, obiskal osebno zdravnico, ki jo moram pohvaliti, da je precej bolj prijazna kot 5 in več let nazaj. V spominu sem jo imel kot arogantno in zoprno. Pa to nikakor ni več!
Sem prejle slučajno videl na šefovi mizi poročilo vzdrževalca na enem od naših objektov, pa gor piše, da je v petek "menjal ventil na kozličku" (verjetno je mislil na wc kotličku, ampak glede na to, da ima doma kmetijo in tudi precej koz, je bil ob pisanju tedenskega poročila, verjetno z mislimi že pri zakolu drobnice, hehe).
Moram se pohvalit, da v teh jesenskih dneh idealno paše za nosit Mazda klub brezrokavnik, ki je še vedno kot nov, čeprav jih je Jest zrihtal pomoje enih 10 let nazaj. Obvezna mazda oprema, hehe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kakorkoli obrnem in rečemo da je malenkost (kar zavore v resnici niti niso), se mi zdi za skoraj novo vozilo precej žalostno. Kot referenca domači Gecko, star 17 let, ki opravi tehničnega z odliko.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani