Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc (275,6 točke) je tudi na drugi tekmi svetovnega pokala v Beljaku slavila dominantno zmago. Osemnajstletnica, ki je z veliko prednostjo slavila že v sredo, je imela...
Večdnevno praznovanje v Tuzli odlično uspelo, pa tudi Getz se je izkazal, med drugim s porabo, pa je večina avtoceste. Skratka optimistično v novo leto, v vseh pogledih in smislih.
In kako ocenjuješ dosedanjo izkušnjo v zadnji službi (v javnem sektorju, državni upravi, če se ne motim), glede na prejšnje (predpostavljam v zasebnem sektorju)?
Ne gre jamrati, hvalit pa tudi ne.
P.S. pred kratkim sem se prijavil zno3 tega ministrstva, na boljše delovno mesto in 5 plačilnih razredov gor, bomo videli kako bo. Se ne sekiram na zalogo.
Mineva 10 let od tragične nesreče legendarnega voznika Formule 1 Michaela Schumacherja, ki ima še danes milijone oboževalcev po vsem svetu. Dirkač se je resno ponesrečil med smučanjem, vse od takrat pa...
Ljubljani se obeta obnova železniške postaje, še prej, v začetku leta 2024, pa se bodo začela obsežnejša dela na območju železniškega nadvoza nad Dunajsko cesto. Dunajska cesta bo tako od 4. do 7...
Danes me že stiska, pa zgleda me bo še driska zagrabila...
Če želiš ti od Ljubljane dalje posodim Geckota, z njim sem bil med drugim na Nizozemskem, brez da bi 1x samkrat sploh pomislil, da lahko karkoli guzne med to konkretno relacijo. Hyundai power.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni! Je kdo pred kratkim kupoval Bramac kritino, da mi priporočate pri komu jo ugodno kupiti?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani