Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Jaka32 napisal:

Če koga zanima, sem dobil odgovor iz Carglasa.

Pravijo, da v primeru treh luknjic od kamenčkov zamenjajo samo celo vetrobransko steklo, torej plačam 1% vrednosti avta (203,90 eur), ostalo pa zavarovalnica.

Očitno pri njih krijejo samo eno luknjico, en kamenček.

V odgovoru pa nisem dobil odgovora na to, koliko bi me stalo, če sam plačam flikanje treh razpok. Verjetno je ceneje, kot teh 203 eur za celotno steklo.

Jah, površni ljudje in preobremenjeni za sedenje za računalnikom, da bi dosledno prebrali cel mail...

Sem šel pred par meseci v samoplačniško steklarsko akcijo (Pelko me je napotil na Zbilje), tam sem na keš plačal 35€, je pa bila konkretna poškodba, v velikosti kovanca 1 eur. Priporočam!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Po trinajstih letih, menjam prvo službo :D Ali je to za v jamralnik?

Ni, to je za v Hvalilnik. Čestitke! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 45 minutami je Jest napisal:

Saj ima poleg DAB tudi FM… ali ne?

Predala nikoli se nisem zaklenil… niti v njem pustil kaj vrednega… Niti nikoli ne puscam avta odklenjenega… Itak je lahko avto zaklenjen, pa je samo prtljaznik odprt, ko se kaj natovarja… ;) 

Še ne samo to, da ne bi dajal kaj vrednega v ta predal, dejansko sem že večkrat slišal kako odvrniti morebitnega vlomilca. Da imaš ta predal kar odprt kadar je avto parkiran in ga takoj mine. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

Ampak to, da si folk natika original drese danes pri teh letih me spominja na tiste čase, ko so si mladci čičkali običajne avtomobile z dirkalnimi črtami, M oznakami, pa napisi Alpina, Gordini, AMG, Abarth. Ne nič hitrejš niso šli, zgledalo je pač patetično in nič kej drugače ne zgleda danes, da si natakneš pajkice in oprijet dres Jumbo Visma in misliš, da bi na Sv. Višarje oplaknil Primoža. 😜

Jah, tule bi jaz vseeno omenil in računal na dejavnik motivacije posameznike, ki ga verjetno rumeni dres pogosteje spravi na Poganjalca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 16 minutami je Bini napisal:

Bom čez vikend spil enga "monstruma", da vidim, če te res kaj vrže.... :whatever:

Ajoooj, eden ta zagotovo ne bo, razen če si postal že totalni DeSUS. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je AmpeR napisal:

Menda še več.  Zjutraj pri kofetu, za malico, namesto kosila, ma ne vem. Nonstop to pije.

To je potem odvisnik, ne jaz. Fuk Adio pamet! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

No zdaj pa povej še kolk jih je spil?

Za normalno raščenga dedca en monster na dan ne bo nič predoziranja.

Ugibam; 3 pločevinke v kratkem času?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pijem že nekaj časa alkohola kurckej, v Jamralnik pa pišem zato, ker sem se posledično vrnil v odvisnost; Monster in Pepsi sta moja glavna aduta. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.