Nekatera vprasanja so bila res v tej smeri - ste vzkipljivi...veliko tvegate....kurc jaz sem bil odkrit, vzkipljiv nisem, tvegam in imam veliko odlo?itev v zadnjem trenutku....ampak z zavedanjem posledic.
Najhuj?e vpra?anje pa je bilo (ne pozabite da sem sedel s tovornjakarji):
Bi carini prijavili blago, ki ga skrivate, ?eprav veste da ga ne morejo najti
Kot prvo, kaj je smisel vpra?anja :ne vem: ?e skriva?, potem skriva? z namenom a ne.
ampak odgovori:
DA (?e to obkro?i? la?e?)
NE (?e to obkro?i? lahko kratkomalo pade?)
Torej res psiha
Jaz bi samo dopisal, da nikoli ne skrivam ni?esar in da sem po?ten dr?avljan ter, da me to vpra?anje osebno ?ali, ker prejudicira, da sem poskusil narediti nekaj nezakonitega (skriti blago, ki ga je potrebno cariniti).
Ne se smejat, jaz sem videl italijana s tremi pol letnimi vinjetami v Bovcu na ?ipi, ga vpra?am zakaj pa to - ja cel vikend sem tukaj a ne, to je tri dni....
Ja sej pol ni ?udno, da se Italijani tolk pizdijo kolk so vinjete drage
Je pa res, da v LJ v Mercator centrih vinjet ?e nekaj dni ni, ker je folk vse pokupil, nesposobni DARS jim jih pa ne zna dostavit. Jaz sem mojih osem dobil v Mercatorju Kamnik.
On je dobil verzijo iz japoske, ki je bila namenjena drifterjem
in bodi lepo sre?en ker takih je zelo malo in zato lepo pridno uporabljaj ro?no.
Bravo... ja to je to
Ko sem se nehal vozit z ro?no po ovinkih se mi zdaj lepo lu?i na pravi strani pri?igajo. Mazda je assdraging drift mobil wiiiiiiiiiiii - its a lot of fuuuunnnnn - sneg rules, DSC na off pa mam spet polne feltne snega zadi.
DSC ti obilno pomaga, ?e te zana?anje avta preseneti in nisi pripravljen tako hitro reagirat, ?e se pa igra? z mislijo, da mora it vsak ovinek na po?rek potem je pa obvezno to treba izklopit in hvala Mazdi, da so pustili gumb za izklop
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ok slaba formulacija mojega stavka
... prejudicira da BOM poskusil narediti.... mah brez veze to je pa? idiotentest
Povezava za deljenje
Deli na druge strani