Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ja, v Italiji imajo smesno kratke pasove in je treba ze vnaprej planirat vkljucevanje, ampak drugje po evropi kjer sm se vozil imajo pa normalno dolge pasove.

V taliji se vozijo s ferariji pa ne rabjo.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Alex, a ti dam ?tevilko mojega brata pa naj ti pove kako zgleda, ko se "hribolazci" spravijo napast ?marno goro. In ker nimajo ve? parkirplaca pri policajih lepo svoja jajca bumf v naselje in se lahko prebivalci obri?ejo pod nosom za parkirat. Sej ?e bi bil eden al dva ne bi bilo panike, ampak takih je 20-30 in v soboto ali nedeljo lokalci sploh ne hodijo z avti ve? ven, ker ko pridejo nazaj nimajo kje za parkirat.

?e bi Zdrahovi? kupil ?marno goro, tako kot je obljubljal, tega nebi bilo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fak kam gre ta svet, dolgoletno ravnateljivo so starsi prisilili da odstopi, 3 mesece iskali novo, le ta je po 13 dneh odstopila....

In to eni in isto starsi ki kontrolirajo solo, zalostno.

Pri nas dolgoletna ravnateljica ni odstopila zaradi star?ev pa? pa zaradi enega alkoholika. Hudi? je, da so ravno tega alkoholika ovce izvolile za ?upana.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ze druga denarnica ki jo najdem ta teden.. Poiskal sem lastnike jih poklical. Na eni cca 300e na drugi 420e. Ampak vse se je dobro koncalo.

A lahko zaupa? skrivnost lokacij kje ti to najde?. Jaz bi tud.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Zombije na ?triku ni treba hodit gledat v mihalajo. Samo mal ?ez mejo gre? v centralne Alpe pa jih vidi?, kjer je hoja v hribe za denar obi?ajen na?in obiska gora. Pri nas tega ?e ni, ker pa? v socializmu ni bilo tega in, hvalabogu, inercija ?e dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko je mene pred leti hrbet ornk zagrabil, potem pe? nisem mogel priti na Veliko planino, z biciklom sem se pa komot gor pripeljal, ampak z enim biciklom ki je dokaj dolg - na njem sem precej naprej nagnjen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se strinjam, tisto je bila druga?na in bolj kompleksna zgodba. Od na?rtnega ustvarjanja krize, do sodelovanja na?ih najbolj znanih kvizlingov po principu ?e jaz nisem glavni v bajti naj pa pogori.

V sedanjem primeru se samo spra?ujem od kod Nemcem ideja da zahtevajo od Slovenije denar. Mogo?e so pa ocenili, da je glede na to da smo prodali edino letali??e medtem ko so ostali dali v najem pa so jim najemniki zgradili nova, in je tako Slovenija naglupija u Balkan, da bo pa mogo?e ?lo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Saj naval e- "kolesarjev" na punkte , ki jih sicer nebi zmogli in jim zato niso dorasli, ni ravno ?isto druga Zgodba...

Govori to zase. Vse punkte kamor pridem z e-kolesom sem ne tako dolgo nazaj prekolesaril na noge. Spusti s konvencionalnim kolesom so bili pa sploh zahtevnej?i kot so sedaj z e-.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tebi je bilo v redu, da so denar metali v zguba?ko dr?avno podjetje, ker je bilo pa? "na?e"? WTF

WTF, to?no zato ker je bilo na?e. A tebi je pa prav da na?a dr?ava me?e denar stran za re?evanje francoskih izguba?ev kamor se kanalizira pomo? revozu? Da ne govorim o kraji tiso?letja, ko je morala Slovenija po diktatu EU vre?i miljarde v banke ki prakti?no niso bile ve? na?e. Ma isti ku.. je tud finan?na podpora dr?ave raznim akrapovi?em da potem delajo finan?ne mahinacije.

Leta 2008 je ZDA, dr?ava zibelka kapitalisti?ne ideologije, na povsem komunisti?en na?in re?evala propalice z Wallstreeta. Zato da danes taiste propalice lahko govorijo kolk faj je kapitalizem ker vedo, da bo ob ?e prihajajo?i naslednji krizi dr?ava spet preklopila na komunizem. 

Govorim o tem, da kapitalist bi imel kapitalizem dokler je profit, ko pa pride izguba bi imel pa socializem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

OK je bilo, ker je bilo na?e. Sedaj ni ve? na?e pa bi neki tuji kapitalisti kar naenkrat radi, da bi bilo spet na?e. Ampak samo toliko da pokrijemo izgube, potem bi bilo spet njihovo. Tak kapitalizem bi se ?el tud jaz. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sicer pa ne vidim razlike, ?e izsiljuje slovensko ali nem?ko podjetje.

?e ti ne vidi? razlike, pomeni da si slep. A si ?e kdaj sli?al za slovensko podjetje da bi izsiljevalo nem?ko vlado.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.