Jaz se v nekaterih to?kah ne bi strinjal, namre? menim, da ?e zdale? nima ve?ina slu?benih vozil in mobilcev!
?ivimo pa - hja relativno; ?e se ozrem na sever (Avstrija je men totalna idila v marsi?em), hitro postanem , ko pa gremo s kolegi pogosto na kak?en Jugo road trip, pa vidi?, kaj je ?e mal bolj rev??na. Da pa ne re?em, ?e bi ?el v kak Banglade? al pa kako podobno zadevo, bi bil pa ?e bistveno bolj ?okiran kot pri ju?ni bra?i!
Men so pa komi?ni ?lani vladajo?e koalicije s svojimi rde?mi kravatami (o?itno majo zadnje ?ase le ?e te v omarah, ?e je kdo porajtu), ktere so o?itno masovno nakupli na kakih razprodajah!
matr jest ne vem al so vse ?enske po porodu katastrofa, al mam sam jz tako sre?o; namre? ?e neki nardim ni okej, ?e ne nardim jasno spet ni okej, skratka obup!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz se v nekaterih to?kah ne bi strinjal, namre? menim, da ?e zdale? nima ve?ina slu?benih vozil in mobilcev!
?ivimo pa - hja relativno; ?e se ozrem na sever (Avstrija je men totalna idila v marsi?em), hitro postanem
, ko pa gremo s kolegi pogosto na kak?en Jugo road trip, pa vidi?, kaj je ?e mal bolj rev??na. Da pa ne re?em, ?e bi ?el v kak Banglade? al pa kako podobno zadevo, bi bil pa ?e bistveno bolj ?okiran kot pri ju?ni bra?i! 
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani