Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

S tem momentom za?enjam iskat nov ?iht, ker jih mam pouhno pizdo tlele - ve?na podrkavanja in mobingiranje, matr kokr kol nardi? (orng prek norme) ni dovolj, ?e ve?, ?e ve?, vedno ve? in ve?, mar?! :ninja::angry2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hja ta ljubezn se vle?e ?e iz "zlatih" ?asov Reala (ne mislm 50 let nazaj), ki bojo kmal oddaljeni - hm :blush: takrat je bil Real pojem za Evropo, pa tudi svet, no zdej pa jim nikakor ne znese sestavit neke konkretne udarne 11erice! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sm mel pol neki za po?et, tko da od 1:0 nism ve? spremlju (na sre?o) :P

No u resnic so v vsakem primeru zmagal moji, ?e bl veseu sm pa da je Bajern pu?nu! :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?er sta igrali moji najlup?i ekipi, no vseeno mi je blo ?udn da so doma zgubli Madrid?ani! :blush:

P.S. Dida pr prvem golu pa je bil pravi Trolek! :dudek::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja, se kr strinjam, na tujem ne smejo kej dost zgubit (?e je 1:0 je okej npr.), pol pa doma "na polno"! :danzoman::P

Bojo pa sodniki na njihovi strani, to sm zihr (razni mutno dosojeni penali in podobne scene lohk pr?akujemo)! :ninja::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz leta 2009
Napisano

Cimirotić, ko je Olimpija igrala v Prekmurju, pa se razpizdi, ko so se jim kontra navija?i drli "Cigani, Cigani!" Pa on pametno prijavi; "Mi smo iz Lublane, teli pa iz Lendave, pa nam pravjo Cigani, me zanima kdo je tle Cign?" :hohoho:

Al pa od taglavnga ?ukarja izjava mi je v?e?, ko je bil razpizden, ko so jih RTVjevci okol prnesl; "Jebem vam sunac!" :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Eh men je pa sme?n ko vsi tok govorijo o (nepremagljivem) Hiddinku, pa matr, jz ?e zmer trdim, da on osebno ne bo dal nobenga gola, torej je treba merkat igralce v polju, ne enga ko laja z roba igri??a! :whatever::angry2:

@Daskan - sej se ne bota Kek pa Hiddink pomerla v rokoborbi! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hehe, me zanima kok so te Rusi v resnic dobri, mal pa ?koda ko nismo dobl Gr?ije (domnevno najla?jega nasprotnika)! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Matr sm kr mal ?iv?n zdele; kere bojo nam dodelil (?reb dans 14.00) - upam da ne Francije al pa Portugalcev :ne vem: :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.