Skoči na vsebino
Opomnik
Napisano

Kaj se zezate... kak?na poraba olja :angry: . Na?i "traktorji" z DPF-jem olje celo proizvajajo... :D:hohoho::rispekt:

(moj sicer ne - moram potrkat..)

jaz pa nisem tolk ziher :ne vem:

Kaj pa ?e ga glih ene tolk pokur kot DPF filter notri nafte spusti - mi smo pa vsi zadovoljni kolk je vse OK in ni? ne kuri :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz sem v?eraj tudi skoraj eno uro glancal avto z gobo pa krpo od zunaj...

potem je popihal veter... in avto je bil rumen od cvetnega prahu :P

bemti, pr men je blo isto... eno uro je bil lep in sijo? zdej je pa rumen :( pa ?e pti? se mi je gor posral in to s takim velkim drekom, da sem najprej res mislil, da sloni letijo (in v letu serjejo) :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?IVEL 1. MAJ !
Napisano

?ivel ena maj

vsem delavcem ?estitke za praznik in ve? pravic in denarja v prihodnje; pohlepnim managerjem in tajkunom pa ?elim nekaj v zvezi s psom, njihovo mamo in seksom.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kdor ?aka in te?i tudi do?aka :P Kon?no sem se znebil tistega skrapucala od Astre in tudi Hondinega kinderjaj?ka. No ja za Civica mi je vseeno malo ?al saj se v tem avtu po?uti? k otro?ek k je tolk lu?k pa displej?kov pa plastika na nivoju kitajskih igra?k saj je vse trdo in ?kriplje, da je veselje. Pol k se pa ?e VrTEC vklop sem pa bil ziher, da mi gre ?e na otro?je. :dudek:

Nikol si nisem mislil, da bom neko? rekel hvala bogu za Golfa ampak tako je to s tem in zare?enim kruhom.

V glavnem moje slu?beno vozilo je zdaj novi Golf VI 2.0TDI 110KM. Kaj naj re?em... nem?ko trden in dolgo?asen. Znotraj mi je bila prej?nja generacija celo lep?a ampak avto je korekten, motor solidno dober (malce anemi?en glede na predhodnika 1.9TDI 105KM) je pa recesije odnesla kar nekaj dobrotk, kot recimo eno prestavo, pa senzor za brisalce.

Je pa zanimivo, da tako kot pri Mazdini ?estki je tudi tukaj z novo generacijo motor pridobil na uglajenosti in izgubil tisto nekaj brutalnosti in ob?utka, da ima? pod havbo kakih 20-30 konjev ve? kot v resnici. O?itno trg zahteva takole, kaj ?mo. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qverty
Napisano

dobrodo?el v polnoletnosti, pa po pameti, ker si zdaj za svoja dejanja odgovoren popolnoma sam :P

vse najbolj?e :cheers:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sva?ta, da te strat prime... hja nima? kej, ?e so kadroviki ve?ina eni neizobra?eni telebani, ki dlje kot pregledovanje papirjev ?al ne se?ejo.

Pol pa ima? zaposlene v firmi ljudi z nekimi diplomami pa ?isto nesposobni, da ne re?em, da jim ne bi dal niti metle v roko, ker bi ziher sranje naredili. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest mam pa najlep?o lubico na celem svetu :wub:

Pranje, drgnjenje, poliranje, sesanje, mazanje z ne vem kolkimi ?aubami za ?rno plastiko, z bobi pal?ko med kraki felten in na koncu ?e mini fotose?n.... 4 ure.

S tem, da je umes do?ivela ?e pol urno masa?o s sodro in fejst nalivom.

Uuuu to je pa neki novga, da z bobi pal?kami lahko o?isti? avto. A sol na pal?ki ni? ne ?kodi pa kolk sme? prtisnt, da se ne zlomijo oz. zdrobijo. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dars skrbi za var?evalne ukrepe saj si bo marsikdo premislil, da bi ?ez vikend ?el stat v kolone na AC in bo ostal doma ter prihranil kak?en ?.

V bistvu moramo biti zelo hvale?ni Nemcu in njegovim k tko skrbijo za nas in nas varujejo pred prevelikimi zapravljanji. :bravo::bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Zelo priporo?am film Gran Torino od Clinta Eastwooda, ki je spet prekosil samega sebe saj so njegovi filmi res prave umetnine. V filmu Changeling je celo iz Angeline Jolie naredil igralko, ki ni tam samo zaradi ?nablov, jo?k in riti.

Za pogledat so pa ?e filmi: Reader, pa seveda Slumdog Millionar in nikakor ne pozabit na Watchmen-e.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mater ?e slu?beni programi poznajo bossa. <_<

itak... zanimivo, tole si pisal glih k sem se mim peljal in videl vajinega Suzija parkiranega direkt pod strehco, ki je bla zgleda v?asih mi?ljena za bicikle. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Navadili so se, da v ?asu blagostanja so lahko prbili kerokol ceno pa je folk pla?al. Mal jim povej, da je recesija za vse in da je to pa? predrago pa najdi kak?nega drugega.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:lol::lol:

Po?tovani Sude!

Dana 02.03.2009. godine sam stvarno kraj ceste zamijetio neki okrugli znak sa crvenim obrubom u kome je na bijeloj podlozi stajao broj sedamdeset, ali pokraj tih brojeva nije stajala nikakva oznaka koja ozna?ava mjernu jedinicu na ?to se taj broj odnosi. Kako i sami znate Hrvatski sabor je Ukazom o progla?enju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) proglasio da su mjerne su jedinice određene na temelju međunarodnih ugovora koji obvezuju Republiku Hrvatsku i da su u RH zakonite mjerne jedinice SI sustava. U toj uredbi pi?e da je mjera za duljinu metar, a mjera za vrijeme je sekunda.

Izvedenica za brzinu je jedinica duljine kroz vrijeme. Ne mogu si zamisliti da djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova kr?e jedan od temeljnih Zakona u RH. Dakle, ako kod znaka nije napisana mjerna jedinica za pretpostaviti je da se radi o mjeri koju je RH međunarodno prihvatila i Zakonom ozakonila. Tako sam ja, cijenjeni sude, pretpostavio da se radi o 70 m/s, odnosno ne?to vi?e od 250 km/h. Kako sam ja vozio samo 180 km/h ?to je daleko ispod dozvoljenih 70 m/s (252

km/h) molim da mi se vrati voza?ka dozvola koju su mi revnosni prometni policajci bespravno oduzeli.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.