ma ne sme? nam klele vicov pravt... to je tema za zjokat in ne za smejat
Sam ?e ve? o ?em je fora... zakaj pa ne razlo?i?, ker tist kar sem jaz napisal je blo zgolj ugibanje, ki mi je najbolj logi?no... ?e pa dr?i pa ne bi vedu
Hm,hm,?udna ta stvar z dekleti.A jih niste dovolj crtali?Da niste mogo?e v vnemi za svojimi jeklenimi konji?ki
pozabili nanje?
Sej bo po Novem letu bolj?e.
Joj Alex, kaj bi dal, da bi bila situacija tako enostavna. V?asih ni? ne pomaga pa ?e se ?e tako trudi?, bo ?e na?la vzrok pa ?e je ?e tako banalen... oziroma bolj k je banalen bolj je zanjo pomemben, ?al.
Vse je bolj podrejeno temu al ma? sre?o al je pa nima?... je pa zanimivo, kako ve?ino bolj privla?ijo razni nebodigatreba nasilne?i, pre?u?tniki, odvisniki, kreteni, barabe in raznorazna ?efurija* vseh vrst. Kot, da rade u?ivajo v tem, da ga poskusijo spreobrnt in postavit na bolj normalna tla. Kot, da jim je poslanstvo, da je treba mo?kega oblikovat po svojih ?eljah in potrebah. In taki, ki so pa? ?e "oblikovani" so ?al premalo zanimivi.
*?efurija=na?in obna?anja, da ne bo nesporazumov in rasizma.
Si ziher, da se spla?a? Pa? tako je, ?e ni imela "jajc", da bi ti to v ksiht povedala po moje sploh nima smisla, da bi se spu??al na njen nivo. Pozabi jo, kot pozabi?, da si videl pasji kakec na plo?niku.
Sej moja ?estka tudi, ker ne vem kako bi mi ratal iz zadnjih zicev in iz prtlja?nika sploh vozit :ne vem:
Tisto kar sem pa nazadnje govoril pa je bilo ?e davno izpred mazda?kih ?asov... pri dvaindvajsetih sem bil tud jaz bl take "neumne" sorte in sposoben raznoraznih kozlarij
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?estitke, k dnevu samostojnosti in enotnosti.
?al pa smo od plebiscita pred 18 leti ?edalje manj samostojni (EU nas stiska) in ?e manj enotni
Upajmo, da bo naslednjih 18 let bolj?ih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani