Vsaj ena dobra poteza, da smo presko?ili mpeg2 in direkt na mpeg4, ki je veliko bolj napreden sistem tako, da vsaj nekaj ?asa ne bo treba ponovno menjat.
Pa sej ti dajo nek malenkostni popust na starost avta - a niso dobri? :ne vem:
Kar se zavarovanj ti?e sem sam ugotovil, da ?e se ?lovek veliko vozi in rabi kasko je dobr, da avto, ko je star 4 leta proda in kupi novega. Najbolj neugodno je v obdobju od 5-8 let, ko v bistvu ima avto ?e neko vrednost ampak ?e pri majhnih trkih ti zav. ne krije vsega. Po 8 letih je pa itak brez veze kasko furat.
Kljub temu si ne ?eli tega, ker ?e ti bo padlo drevo na streho bo? takoj mel ekonomsko totalko. Pol ti bodo pa dali 60% vrednosti avta po eurotaxu ostalo se bo? pa moral sam zajebavat kako in kaj. Starej?i kot je avto ve?ji sranje je, deli pa so enako dragi kot za novga pol pa zrihti avto.
Ne vem no, sam ?e je le mo?nost avto raje za??itit kot pa razmi?ljat v stilu "saj je zavarovan", ker to drugo bo dra?je in ?e ?ivce ti po?re. Trust me, I had gone through this shit twice and it's not pleasant
Oh ja... sploh ne bom komentiral, ker toliko naro?enega pesimizma v Slo ?e ni bilo. Sramota za medije in novinarje, da se grejo tolk nizek nivo in celo u?ivajo v raz?irjanju masovne histerije in nezadovoljstva. Ljudje so pa pa? ovce in najbolj fino je, ?e ugotavljajo kako je vse v riti in da so za sranje krivi eni drugi, tako pa? ni potrebno vsakemu posamezniku zase prakti?no ni? spreminjat in ?ivi svoje malo ?ivljenje zase in nakupuje v Hoferju in Lidlu, ker je ceneje in se ?udi kako slovenski proizvajalci propadajo.
?al je tako, da razmi?ljanje pa? boli... in eni ne marajo bole?in ter se pustijo voditi ali s strani politike ali medijev...
Malo sem pobrskal in najddel podatke od kje so falirani FDV-jevci prepisovali. Znanstvenik je namre? primerjaltisti potres pred obalo sumatre, ?e bi se enako zgodilo v Jadranu in je na osnovi tistih podatkov prera?unal, da bi glede na globino morja bili Cunamiji visoki do 25cm max.
Rumeni pisuni pa pa? to skupaj zme?ejo in ugotovijo to kar je nato napisano v tem brezveznem ?lanku. V glavnem panika - vsi obalni prebivalci naj se izselijo v hribe, da bo varno pa ?e kak ?oln naj vzamejo s sabo za vsak slu?aj - kaj pa ve?, mrbit bo treba plavat tko kot v filmu 2012.
Tele na?i mediji so groza, ker kar tekmujejo kdo bo ve?jo histerijo zganjal. V?asih so v jugi tiste, ki so paniko ?irili postavili pred sodi??e danes je pa to ?port ?t.1.
Kje se bo kon?alo? Sars; Svinjska gripa, pti?ja gripa, globalno segrevanje, CO2 gro?nja, ledena doba, leto 2012...
Najprej bi skoraj moral pojamrati zdej pa ugotavljam, da sem imel kr lepo sre?o.
Zavijem na pumpo s ?isto praznim tankom (domet je zadnjih 10km kazal nulo). Za?nem tankati in ko mi pi?tolo vr?e ven je kazalo znesek 62,01?. Pogledam v kov?ek in se zgrozim saj sem dokumente pozabil v LJ vklju?no z vsemi pla?ilnimi karticami.
Rata mi vro?e v faco ker mi ni jasno kako bom poravnal gorivo. S sabo sem sicer imel denarnico v kateri imam cash ampak ponavadi notri ni ve? kot 30-40?. S srahom pogledam in glej ga zlomka 60?, pobrskam ?e po drobi?u in najdem ?e 2? in 1 cent. V denarnici mi je ostalo vse skupaj 0,65?.
Mislim da bi se temu lahko reklo sre?a ?e posebej, ker sem v?eraj zadel ?e ?trico na lotu in dobil dobrih 30? gotovine in zato je bilo v denarnici sploh dovolj ke?a.
No ja nasploh v Kranju ni problem, je lepo urejeno mesto, mi je veliko bolj vsec ko Ljubljana in mu ne manjka ni?. Primer pred ZZZS Kranj 5 min gruntas v kateri box parkirati, za ZZZS LJ na Miklo?i?evi 5 min zbira? pogum da sploh gre? z avtom...
Pa sej ma? 100m stran celo gara?no hi?o ... pa sej ti ni problem 100m pe? it ali pa??
Tebi so to o?itno uspe?no to prikazal na druga?en na?in. ?e se bo pa nekdo kopal z dvema homosekcualcema, pa mu tega ne bo? mogu nikdar dopovedat. Pa ne mi re?t, da je odvisno kaj je prav in kaj ne. Kle se gre potem za neko podzavestno deformacijo, ki jo potem nekateri imenujejo bolezem. Celo da se nekateri, ?e tako rodijo...
Se pravi po tvoje je homoseksualnost privzgojena. Huh, zakaj pa potem ratajo homoseksualci v heteroseksualnih dru?inah? Kako pa potem razlaga? homoseksualna nagnjenja med ?ivalmi. ?e bi bilo to tako enostavno, da je homoseksualnost privzgojena potem bi se dalo to s psiholo?kimi tretmaji tudi odpraviti. Kako razlaga? recimo otroke, ki ?e od rane mladost ?utijo, da niso pravega spola in se recimo fantki igrajo z lutkami pun?k, pun?ke pa samo z avtomobil?ki, vlakci in tovornjaki?
Bom pa rekel nekaj drugega, da teror v dru?ini in iz?ivljanje nad otroki pa res prina?a travme v ?ivljenju in odstopanja v obna?anju kasneje, kjer lahko ratajo raznorazni pedofili, spolni iztirjenci in druge pokveke. Ampak, da bi pa to kot po pravilu nastalo zato, ker otrok ?ivi v homoseksualni skupnosti pa je lahko zrastlo le na cerkvenem zeljniku.
Pa pustmo zdej to. Ko poslu?a? Jelin?i?a kako populisti?no bombasti?no nastopa bi verjetno manj izobra?en folk verjetno res to doumel kot, da homoseksualci komi ?akajo na to priliko in bodo zdrveli v trumah na urade in zahtevali posvojitve - nakar se bo zaradi tega sesula celotna dru?ba in kr??anska oblika dru?ine bo pokopana za vedno.
Ampak resnica je ?isto nekje drugje in s tem zakonom se bo samo omogo?ilo tistim stotim ?e obstoje?im dru?inam kjer ?ivijo otroci z enim biolo?kim star?em v homoseksualni dru?ini, da bodo dobili enake pravice kot otroci heteroseksualnih dru?in. Recimo primer: ?e biolo?ki star? te dru?ine umre bi lahko otrok ostal pri drugem, ker v trenutnem stanju so socialne slu?be takega otroka iztrgale iz te dru?ine in dale v rejo. Se pravi je ?e tako do?ivel ?ok ob izgubi enega star?a potem mu pa vzamejo drugega na katerega je bil tudi navezan. A tak?na je potem otrokova pravica.
Strah nekaterih puritancev o tem, da bodo zaradi tega zakona posvojevali otroke nato samo homi?i pa je ?isto odve? in ga politika zlorablja za nabiranje politi?nih to?k. ?e danes je te?ko posvojiti otroka in izredno veliko truda in dokazovanja da lahko par posvoji otroka. ?elja po posvojitvah je ve? kot pa je otrok za posvojitev. Se pravi, da v mno?ici heteroseksualnih dru?in tudi slu?ajno homoseksualna ne bo dobila prednost pri posvojitvah in tudi pribli?no ne bodo pri?le na vrsto.
Tako, da je to Jelin?i?evo lapanje v 3PM ?isto brez veze saj zakon ureja samo ?e nastalo situacijo in se z njim ne bo spremenilo ?isto ni? novega na tem podro?ju - upam se trditi, da v naslednjih nekaj letih ne bo pri?lo do nobene novo posvojitve s strani homoseksualnih parov oz. bom raje rekel gejevskih - lezbike si lahko otroka oplodijo na razli?ne na?ine (tudi umetno) tako da enostavno tega noben zakon ne more ne dovolit in ne prepre?it in je ?isto nepredmetno o tem razpravljat.
Tistih nekaj gejevskih dru?in, ki bi si slu?ajno za?eleli otroka pa tudi pribli?no ne bi pri?lo na vrsto ?e vedno pa si lahko tudi oni omislijo nadomestno mamo, ki bi jima rodila otroka in bi bil eden od obeh homoseksulacov biolo?ki o?e. Biolo?ka mama se nato odpove otroka in ta pa? ostane o?etu. In kaj lahko kle kdo karkoli naredi. Vedno je pot in veliko bolje, da se status takih uredi ne pa da to ratajo marginalci neke dru?be, ki se ji re?e demokrati?na dru?ba enakih mo?nosti in pravic.
Sorry... spet sem zamoril
Sem pa kr mal razo?aran nad ljudmi ki tako lahkotno vpijejo bravo Jelin?i?, in da je car in ne vem kaj ?e vse a njegov nastop je skrajno homofobi?no rasisti?no nacionalisti?en in v moderni dru?bi bi moral biti neza?eljen ne pa da je celo dele?en podpore. Z ?aljenjem druga?e misle?ih pa je samo dokazal nizek nivo morale dru?be, ki si ji zdi sme?no, da v parlamentu nasprotnik obklada z imeni in da mora kar trikrat posredovati predsednik DZ in ga opominjati naj ostane na nivoju. ?alostno res in sramota za politika, ki se predstavlja za inteligenco in neko veli?ino na politi?nem parketu.
potem pa te povabim v centru mesta na kavo jutri pridi v Evropo ves kje je pa vzemi listek delavskem mostu in se zapelji notri..pa da te vidim kok hitr bos kavico spil...ok?aja delam pa dopoldne...zmenjeno?
sem naredu napako do 1,5ure je 17e
in do 2 ure 27e
evo dokaz:
Haha lol... pol pa Jankovi?u o?itajo, da je oderuh - ja fak kaj je pa pol tole? Sej ?lovek ne more verjet in Kranj?ani se kar strinjajo s tem al kako?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eraj?nja burja ni bila naklju?je.... Chuck Norris je namre? upihnil sve?ke na torti za svoj 70. rojstni dan.
?estitke Chuck
http://sl.wikipedia.org/wiki/Chuck_Norris
Povezava za deljenje
Deli na druge strani