Skoči na vsebino

Jaz sem tudi šel stol stestirat. Sem se še mimo serviserja peljal sva ga naštelala pa še neko pokanje na zadnjem pestu uredila.

Plusi: 

- ne lezem več naprej

- ni tistega neprijetnega žuljena
- ne boli za modi/mrtvinči
- nimam več brvincev v desnem zapestju(prej sem lezel naprej in ga je obremenilo)

Minus:
- sedaj so tisti deli riti naslonjeni, ki prej niso bili in mej e zadnje 5km mal bolela,..se more sam udelat(gre za trši cestni sedež)

image.png

image.jpeg

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Jest napisal:

Zdravtvena kolikor vem, nima roka veljavnosti... Jaz sem tole plastično kartico dobil enkrat pred nevem koliko leti... in je še vedno ista :P ... Je še nisem izgubil ... Sicer pa je z vsemi dokumenti podobno... Plačati jih moraš sam... Edino kartice od raznih štacun ti pošljejo brezplačno... da potem lahko vidijo, kakšne so tvoje nakupovalne navade :P ... 

Ima rok veljavnosti. Meni poteče 2029. Učasih pa niso imele

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano (urejeno)
pred 23 minutami je Alex napisal:

Super odločitev. Jaz imam od letos dve novi v stanovanju. V bistvu res sploh ne veš, kdaj je prižgana. Mercedes. 😊

Ja boljše ne gre. Je rekel, da zdej sam te montira(micik grozno malo). 

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano

Bil danes tata pri nas, da mi je nekaj svetoval, ker bom zaključeval okoli novih vhodnih vrat, sva se še mal o klimi pomenila in vse kaže da bo padla Daikin

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ubistvu imam 2 batne sem zajebal oznako. Sem se danes menil z serviserjem(šel po kolo, menjani ležaji in ostalo, delwa BP), da se ne splača nič upgrejdat na kolesu, ampak ga zgonit in novega kupit :D

Sem pa dobil nova SPD pedala od tega, ko mi je gravel posodil za 20€.

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Šel provat Gravel, mnenja sem bil, da bo to lažje zardi lažjega kolesa pa tanjših gum....pa sem se motil. Sem kar trpel, posebi v hrib gor morš konkretno pritiskat + previden bit na makadamu. No tudi drža telesa in pozicija rok pa menjanje prestav je bilo kar čudno za prvič. Morm rečt, da sem se kar lovil. Imel sem power meter pedela gor, ampak je računalnik mel kolega na svojem kolesu gor tko, da je bila velikokrat izguba informacije zaradi prevelike razdalje med kolesi...., sem pa max W mel 930, sva enkrat provala pritisnit.

image.png

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

🤣

Ne vozim tovornjak po AC... 

Z avtobusom pa vozim po AC in prehitevam....in vozim po predpisih. 

Nisem sploh ciljal nate, sam tko sem se zdej 2 leti vozil v LJ na faks,..katastrofa res

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Jaz drugače ful uporabljam chat GPT, in ga podpiram(mam celo kupljeno PLUS) :) Ampak ne za pisanje/ustvarjanje stavkov al whatever.

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je TBA napisal:

stojalo iz lidla je ok

Za oprat je tud kaj podobnega ok, tolk da kolo pokonc stoji :) 

null

image.png

WWW.DECATHLON.SI

To delovno stojalo je zasnovano za servisiranje in popravilo kolesa ter je primerno za vsa standardna in električna kolesa ter zagotavlja stabilno...

To sm gledal

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 50 minutami je Shrek napisal:

Ne vem zakaj se ne da po predpisih vozit... 

mene tudi zanima, predvsem za voznike tovornjakov ko se prehitevajo po AC, ob urah ko jim to ni dovoljeno

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)
pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

Za tale opis si se moral res potrudit.

Mislim količinsko.:lol:

Chat GPT ?  :)

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.