Zdravtvena kolikor vem, nima roka veljavnosti... Jaz sem tole plastično kartico dobil enkrat pred nevem koliko leti... in je še vedno ista ... Je še nisem izgubil ... Sicer pa je z vsemi dokumenti podobno... Plačati jih moraš sam... Edino kartice od raznih štacun ti pošljejo brezplačno... da potem lahko vidijo, kakšne so tvoje nakupovalne navade ...
Ima rok veljavnosti. Meni poteče 2029. Učasih pa niso imele
Bil danes tata pri nas, da mi je nekaj svetoval, ker bom zaključeval okoli novih vhodnih vrat, sva se še mal o klimi pomenila in vse kaže da bo padla Daikin
Ubistvu imam 2 batne sem zajebal oznako. Sem se danes menil z serviserjem(šel po kolo, menjani ležaji in ostalo, delwa BP), da se ne splača nič upgrejdat na kolesu, ampak ga zgonit in novega kupit
Sem pa dobil nova SPD pedala od tega, ko mi je gravel posodil za 20€.
Šel provat Gravel, mnenja sem bil, da bo to lažje zardi lažjega kolesa pa tanjših gum....pa sem se motil. Sem kar trpel, posebi v hrib gor morš konkretno pritiskat + previden bit na makadamu. No tudi drža telesa in pozicija rok pa menjanje prestav je bilo kar čudno za prvič. Morm rečt, da sem se kar lovil. Imel sem power meter pedela gor, ampak je računalnik mel kolega na svojem kolesu gor tko, da je bila velikokrat izguba informacije zaradi prevelike razdalje med kolesi...., sem pa max W mel 930, sva enkrat provala pritisnit.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pogi 🚀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani