Je imel lidl posebi nastavke. V kompletu je bila racna 3/8 in 1/4, ter podaljsek za obe. Loceno si potem lahko se kupil racno 1/2 ali nastavke. Imel si tudi drazjo vrjanto kjer si v kovcku dobil komplet 3/8, 1/4 ter komplet pribor z nastavki vred.
Pr Unioru dobiš samo nastavek kadar hočeš...pr Lidlu se pa lahko pod nosom obrišeš...
Kko to mislis ? Meni gor pasejo vsi nastavki (tudi ne lidlovi). Pred kratkim sem kupil tudi unior adapter iz 1/2 na 3/8 in tudi normalno pase. Pac nastavek (socket) mora biti 1/2 oz. 3/8 in gre normalno gor. Imam tudi od uniora nastavek za svecke in tudi normalno pase.
Jaz sem iz alija pred cca. stirimi leti vzel 4x kamere 5MP + snemalnik za 200€. Snemalnik podpira motion detect, alarm, face recognition itd. itd. So pa POE kamere, kar pomeni da ni potrebe po dodatnem 12v napajanju. NVR ima ze build in poe in tudi ne potrebujes dodatnega POE switcha. Kamere imajo 25 FPS in imajo build in mikrofon in zvocnik. Notri je moj WD HDD purple.
Jaz imam s Stanley samo dobre izkusnje. Ce se ne motim je to lastnik Dewalt.
Sem pa ene 3 leta nazaj za 140€ nabavil tegale. Sedaj vidim, da je ze drazji...
Sem ravno pred parimi meseci kupil nov printer (multi), ker sem imel ze povhn kufr skos kupovati toner za canon. Za povrh vsega je bila kartusa draga kot zafran (cca. 60€ za obe). Poleg tega pri canonu ni bilo mozno printati crno belo v kolikor nisi imel barvne kartuse...krneki.
Kupil sem multi brother, kateri nima kartus ampak barvo dolivas. Eno dolivanje zadostuje za 7.500 strani. Cena refila je slabih 5€. Sem pa vzel DCP-T420W- 180€. V kolikor hoces da se list pri obejestranskem printanju sam obrne je pa en novejsi model (40€ drazji).
Aha zanimivo. Tudi moj ni imel wifi in BT kartice...rabljene oz. nove so se mi pa zdele predrage. Tako,da sem preko alija za 4€ kupil mini usb k ima wifi in BT in zaenkrat dela odlicno. Prav tako ni imel SSD kletke (10€ ali). Kar se pa DP-ja tice sem pa za 5€ dobil kabel DP to hdmi (3m) in dela bp. Podpira pa 4k@60hz oz. 1080@120hz. Serijsko je bil notri samsung DDR4 8GB, katerega sem za 15€ prodal in za 20€ dobil komplet 2x 8GB DDR4 samsung ram. CPU je i5-6500T.
Jaz imam M910q pa je notri klasicen original lenovo m2 (M-key) pa dela normalno. Sem pa kasneje se na aliju dokupil kletko za 2.5" SSD in notri vrgel se en sata ssd k se je doma valjal .
Koax kabl skupaj z utpjem povezes in povleces ven. Tako bos koax dobil ven in utp notri in ne rabis vseh utpjev vn vlect. Drgac pa glede na to da v istem prostoru rabis samo dodatni utp ti je lazji zmontirat switch pa je zadeva za 10€ resena. Pa se koax imas za usak slucaj. Ce ti pa uspe kabl strgat pa svaka cast. V kolikor bos vlekel usak kabel posebi zelo pomaga tudi silikon sprej.
Tako. Za laminat in vinil moras imeti cimbolj ravno podlago. Estrih, izravnalna masa in nato se tista folija. Za vinil je draga ko zafran za laminat je pa pocen
Ima kdo slucajno multisplit doma ? V mansardi bom naredil dve sobi in bi v vsako sobo dal klimo in razmisljam o multisplit klimi (mitsubishi). Torej dve notranji enoti in ena zunanja.
Nvem jest tega nikoli nisem nastavljal pa sem vedno lahko normalno seedal in sem imel tudi top razmerje. Pa to ima samo mojblink. Infire, partis itd. normalno seeda brez teh nastavitev.
Je mogoce kdo od vas opazil, da ima na mojblink slabo razmerje glede seednja. Jaz sem sele sedaj ugotovil in vidim, da mi sploh ne seeda in da so utorrent dodali na block listo in da priporocajo ubittorrent. Poleg tega moras se v samih nastavitvah modema dodati port forwarding 🙄. Zanimivo, da ima samo mojblink te fore.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Je imel lidl posebi nastavke. V kompletu je bila racna 3/8 in 1/4, ter podaljsek za obe. Loceno si potem lahko se kupil racno 1/2 ali nastavke. Imel si tudi drazjo vrjanto kjer si v kovcku dobil komplet 3/8, 1/4 ter komplet pribor z nastavki vred.
Slikam ko bom v garazi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani