Približuje se čas za redni servis in se spravim naročiti olje. Ponavadi sem olje kupil preko spletne strani https://motornaolja.com/, sedaj pa vidim da jih je ornk "zapralo" s cenami. 15.2.2024 sem kupil mobile1 ESP 5l za 51€. Sedaj je cena 85,50€. Če gledamo mazda olje sepravi mazda original oil 5W30 5L je pa 92,70€. Haha pa sej niso resni.
Skratka naročeno preko amazona za 42€ 5l (mobile 5l ESP). Nevem zakaj sem še vedno naiven in gledam na naših straneh.
Optika je bila vcasih zakon sedaj imas pa ze 1Gbps hitrost preko bakrenega kabla... Sicer pa za kar vas vecina potrebuje internet je ze 100 Mbps overkill.
Jaz vse te naprave, katere ze serijsko pridejo s polnilno postajo pustim ves cas na polnilni postaji in se same izklopijo, ko se napolnijo. Imam recimo brivnik braun, zobno scetko phillips (prestige 9900), brezzicni sesalec tako pokoncni, kot na irobot foro samo da je od xiaomi in z nobeno napravo ni nobenih tezav.
Sicer pa tako pise za scetko recimo:
Is it bad to leave my electric toothbrush on the charger at all times?
That being said, no, you can't overcharge your toothbrush. It's perfectly fine to leave your base plugged in and allow your toothbrush to charge every time you're finished using it. On the flipside, it's also just fine to allow your brush battery to run all the way out before you charge it again.
Zanimiv podatek in nisem nikoli kej prevec glede tega razmisljal. Naceloma fliknem notri pa ko se izpraznijo jih napolnim. Bistvo je samo, da imam dovolj polnilnih baterij na zalogi. Torej ene so v uporabi medtem ko se drugi "set" polni
Tocno te iz ikea imam :). To pa zato ker je moja en kup ene šare nabavila za bozicno dekoracijo in use laufa na AA oz. AAA. Niso pa ravno poceni kljub temu da je znamka "IKEA".
Kko je dokaj nova z vsemi, ce nima google playa. Potem ti nemores namestiti nic glede na to da nimas trgovine play. To tudi nima android operacijskega sistema ampak tizen, ki je "linux". Tizen ima pac svojo trgovino in svoje aplikacije. Ce hoces imeti trgovino play bos mogu zmontirat android box ali pa firestick 4k.
A to ti steklo komplet zamenjajo ali v dolocenih primerih samo popravijo (zafilajo)? Drgac pa stranka sama izbere izvajalca oz. kje bo popravljala. Zavarovalnica ti zgolj samo priporoca. Vsaj tako je pri triglavu.
Jaz imam recimo takole pa moram isto zrihtat. Uradnemu servisu ne zaupam niti zarnico, da mi zamenjajo...
Je imel lidl posebi nastavke. V kompletu je bila racna 3/8 in 1/4, ter podaljsek za obe. Loceno si potem lahko se kupil racno 1/2 ali nastavke. Imel si tudi drazjo vrjanto kjer si v kovcku dobil komplet 3/8, 1/4 ter komplet pribor z nastavki vred.
Pr Unioru dobiš samo nastavek kadar hočeš...pr Lidlu se pa lahko pod nosom obrišeš...
Kko to mislis ? Meni gor pasejo vsi nastavki (tudi ne lidlovi). Pred kratkim sem kupil tudi unior adapter iz 1/2 na 3/8 in tudi normalno pase. Pac nastavek (socket) mora biti 1/2 oz. 3/8 in gre normalno gor. Imam tudi od uniora nastavek za svecke in tudi normalno pase.
Jaz sem iz alija pred cca. stirimi leti vzel 4x kamere 5MP + snemalnik za 200€. Snemalnik podpira motion detect, alarm, face recognition itd. itd. So pa POE kamere, kar pomeni da ni potrebe po dodatnem 12v napajanju. NVR ima ze build in poe in tudi ne potrebujes dodatnega POE switcha. Kamere imajo 25 FPS in imajo build in mikrofon in zvocnik. Notri je moj WD HDD purple.
Jaz imam s Stanley samo dobre izkusnje. Ce se ne motim je to lastnik Dewalt.
Sem pa ene 3 leta nazaj za 140€ nabavil tegale. Sedaj vidim, da je ze drazji...
Sem ravno pred parimi meseci kupil nov printer (multi), ker sem imel ze povhn kufr skos kupovati toner za canon. Za povrh vsega je bila kartusa draga kot zafran (cca. 60€ za obe). Poleg tega pri canonu ni bilo mozno printati crno belo v kolikor nisi imel barvne kartuse...krneki.
Kupil sem multi brother, kateri nima kartus ampak barvo dolivas. Eno dolivanje zadostuje za 7.500 strani. Cena refila je slabih 5€. Sem pa vzel DCP-T420W- 180€. V kolikor hoces da se list pri obejestranskem printanju sam obrne je pa en novejsi model (40€ drazji).
Aha zanimivo. Tudi moj ni imel wifi in BT kartice...rabljene oz. nove so se mi pa zdele predrage. Tako,da sem preko alija za 4€ kupil mini usb k ima wifi in BT in zaenkrat dela odlicno. Prav tako ni imel SSD kletke (10€ ali). Kar se pa DP-ja tice sem pa za 5€ dobil kabel DP to hdmi (3m) in dela bp. Podpira pa 4k@60hz oz. 1080@120hz. Serijsko je bil notri samsung DDR4 8GB, katerega sem za 15€ prodal in za 20€ dobil komplet 2x 8GB DDR4 samsung ram. CPU je i5-6500T.
Jaz imam M910q pa je notri klasicen original lenovo m2 (M-key) pa dela normalno. Sem pa kasneje se na aliju dokupil kletko za 2.5" SSD in notri vrgel se en sata ssd k se je doma valjal .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa kje vse uporabljaš te baterije, da jih toliko potrebujes? Da slucajno ford ne laufa na AAA 😆.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani