Bo pa verjetno imel tud Sandro Pertile problem, kako je to šlo skozi in kolikokrat že. Nemci na začetku zime, avstrijci na novoletni turneji (o tem sem tulaj že pisal pa je zgledalo kot, da sem teoretik zarot), norvežani na svetovnem prvenstvu.
Pa saj to je ful dober scam.
Vsakokrat na kontroli je dres ok in čipiram. Med 1. in 2. tekom prešit. Do naslednje tekme pa spet razparat in v prvotnem stanju dan na pregled pred tekmo.
moji sodelavci na oknih imajo sedaj dell-e, pa so kr crappy izdelave; so bili z lenovoti prej dosti bolj zadovoljni in mislim da bo po amortizaciji spet šlo na lenovote...
Hja. Pogosto so razpisi in je potrebno prav zastavit.
Imeli smo Lenovote. So super.
Dell je res crap, glasn, težek. Imel ga nisem jaz. Trenutno so aktualni pri nas HP-ji. So krepko boljši kot Dell-i, zelo blizu Lenovotov.
Za primerjavo: Vlak iz Maribora v Novo Gorico vozi približno toliko kot vozi vlak iz Gradca v Avstriji preko Beljaka in Vidma do Benetk... In od soseda sem slišal, da je vlak na relaciji Pliberk - Gorizia tri ure hitrejši kot pa vlak Dravograd - Nova Gorica...
Hja.
V času juge so odšraufali Slovenj Gradec - Velenje progo (in še marsikatero ozkotirno) in jo odpeljali v Bosno. Baje za Bratstvo in enotnost.
Tako da sedaj moraš nazaj v Maribor, da lahko greš v smeri Gorice.
Lahko zaključim, v času Avstro-Ogrske, je bilo potovanje iz Dravograda do Gorice hitrejše, kot v času Jugoslavije.
Po zelo poenostavljeni kalkulaciji, je teoreticna kapaciteta enega pasu avtoceste pri 130km/h, 1805 avtomobilov na uro na pas, pri 110, je 1803.
To je ob predpostavki, da ves promet vozi z omenjeno hitrostjo, in da drzijo predpisano varnostno razdaljo 2s. Razlika je samo zaradi zaokrozevanja.
Samo pri prvem primeru si prevozil 130km v 1 uri, pri drugem pa 110.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hja, izraelska vohunska oprema se namesti v telefon 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani