Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

zdj se pa fine delate al kaj? ?zmeden?

in btw,..tazadna deklica je bot :D

hvala Ally, jaz se pa sku?am re?it te godlje... jah ni? bom pa ?el v Meka :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mejdu?, bol?, da nehamo ... tazadnja deklca, k se je danes prjavla na forum se je tud takoj odjavla, ker je zgleda mislila, da se je prijavla na nek Queer forum in ne na forum za avte... ajaj sramezljiv

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

solata je za pedre :hohoho:

Tole je pa diagnoza :bravo::hohoho:

Evo zdaj sem pa ozdravljen, ker sem kon?no zvedel kaj je narobe z mano, ker imam rad solato - hvala Labi. A gre? z mano v kino? :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

haha LOL... pol se bo pa ?udila, kako ji nobena dieta ne zale?e - ma to je ista fora, ko debeli amerikanci naro?ajo po dva la pa tri tavelke hamburgerje zraven pa dietno CocaColo, da se je ne bodo zredili. :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Njami zdravooooooo. Veeeeliiiiko vitaminov in niiiiii? kalorij. :D:hohoho:

a zdej mu pa ho?e? to prigriznt, al si mu samo fou?, ker ti tega ne sme? zarad diete :P:hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hvala k*u, da so ameri?ani pokazali vsaj trohico razuma in niso nadaljevali z republikancem, ki zgleda kot kak vodja Klu Klux Klana.

Bravo Obama :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hehe, mal mi je nerodno sramezljiv sem 8 zadev iz tega seznama iz fore ?e naredil v preteklosti... pa? mi je bilo dolg?as sramezljiv

10,11,13,14,16 (na vseh ?tirih vogalih ;) ),18,24,32

zanimivo, da ljudje, kar dobro prena?ajo take fore... noben ni pizdil :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Tole ne bi smeli popustiti - gre "samo" za 40m?... to je komaj 1% od vsega dolga, ki ga imamo z AC.

15 patrij manj pa imamo ta denar pa ne rabom ve? kretene v Bruslju poslu?at kolk bodo vinjete.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ahhhhhhhhhhhhh,..pa sj js nism nasilno bitje,.. :ne vem:

js sam bevskam :)

hmmm, le kdo mi je pred kratkim rekel, da pregovor "da pes, ki laja ne grize" ne dr?i :ne vem: ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.