Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

Jaz pa priporo?am 2 vojna - partizanska filma, iz 4. in 5. sovra?ne ofenzive, posneta po resni?nih dogodkih, to sta; Neretva (bitka za ranjence) in Sutjeska! :ljubezen::rispekt:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobr da nis dobla za pred-prazni?no darilo pa polo?nce od Darsovcev! <_<:hohoho:

Jaz pa dans v pralnico zapelju moj spomenik na 4ih kolesih, ni videl vode kar lep cajt! :whatever::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh z de?vo sva na bojni nogi, nekaterim pa? znese naredit prepir iz totalne idile ter vzpostavit ?iv?no stanje! :whatever: :ne vem: :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Z malo truda mislim, da lahko tudi nekaj plusa potegne?, ?e ma? kake veze za dele, ker original so verjtno zasoljeni ko sto vragov! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

U?erisna tekma ?vica - Tur?ija mi je bla sme?na, gledu sm sicer sam 2. poucajt. No sme?na mi je bla u smislu, da ?e bi nekdo samo pogledu rezultat, pa opazu da so use 3 gole dal Turki, bi mislu da je biu en gol od tega avto gol, pa ni biu :D

In pol na konc tekme je blo zanimiv gledat obraze nekaterih "?vicarjev", ki niso vedl al naj se veselijo, ker gre njihova mati?na domovina dalje, al ne! <_<:hohoho: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mislim, da je Kubica leto?nji Hemilton, tko da bomo vidl, mam filing, da zna bit tut prvak! :danzoman::P

Lahko bi pa Boss kot jasnovidec kaj povedal! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja mislim, da je Hajdfeld neki ?asa hotel biti glavna zvezda ekipe, zdej pa jih konstantno dobiva po nosu od Polaka! :bravo::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

KUBICAAAAAAAAAAAA, kon?no! :ouje::ljubezen::danzoman:

Vodi pa tudi v prvenstvu, tko da me ne bi ?udlo, ?e se BMW ?e mal poprav je kamot prvak! :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.