Boss, ampak tle se pojav ?e drug problem - kako ljudem, ki te direktno ne vpra?ajo kaj si ?eli?, posredno dat vedet kaj bi ti blo velik pomenlo, ?e dobi?! :ne vem:
Men pa avtoelektri?ar spet neki muti, da ma ?e neki za u?timat, pa sva se lepo zmenla - matrmatr!
Zdele kon?no zmontiru na Celi?arko letne gume (talepe bele 16ke), pa jasno - tista guma, ki mi je ?e doslej ve?kat spustila, spet spu??ena, pa par dni nazaj sm biu pr vulkanizerju in mu reku, nej fajn prever zakaj vraga spu??a, sledil je "ja bom orng preveru", no in o?itno tut je, sam ne dovolj!
Kok pa mene nervira, da se nekdo pred tabo ne more odlo?it na kater pas bi ?el, pa mal po tem, pa se ?e kao odmakne na desnega, a ne povsem, se prav je ?e zmer delno na levem, se vozi nekje po sredini, pol pa vragsigavedi po katerem misli nadaljevat pot!
Jaz pa najbolj sovra?im, te nekdo prehiti, takoj zatem se ti zrine na tvoj pas, pol pa ?e v isti sapi za?ne orng bremzat, se prav te v ve?ih fazah ogro?a!
Pa ?e tkole v jutranjih konicah ko naj bi laufal po sistemu zadrge, pa noben ?iv krst te ne misli spustit, ?eprav naj bi ?lo po sistemu 1:1, 1:1 itd., vsaj tko jaz ?tekam. Mah bedniki, pol dostkat edino se uspe? zrinit, ko takmu osebku da? vedet, da bo? enostavno zapelju, pol pa kokr ho?e, zakon je na moji strani kokr vem?!
Ta to?a je res totalna mora, ?e je ?e v maju ?taratala, pol vpra?anje kaj ?e sledi tega poletja!
V?eraj sem ravno nekaj okol hi?e ustvarju, pa ko se je prpravljal na nevihto in za?el dokaj mo?no pihat, sm mel prav v ?ivo pred o?mi vsa tista drevja, ki so ?rnega 13.7.2008 letela po zraku in povzro?ala ?kodo, bemumatr, tista nedelja je bila res ?rna!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e kej uleti na forum, mu ?elim ?imprej?nje okrevanje (tud ?ustveno - celi?arsko) in kmalu novo Celi?arko, ?e lep?o kot je bla tale!
:mi pijemoo:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani