Dva letali?ka monterja sta se v slu?bi zelo dolgo?asila, saj tisti dan ni bilo niti eno letalo potrebno servisiranja. Spila sta ?e vsak 6 pirov, ko se eden spomni:"?uj, kaj ?e bi poskusila kak?en je kerozin za pit. En kolega je rekel, da ful trofi."Beseda je dala besedo in rukneta vsak dva deci. ?e po nekaj sekundah sta bila zadeta ko prasca. Zjutraj se prvi zbudi doma v postelji. Niti pribli?no se ni spomnil kaj se je vse dogajalo, vedel je le, da je pil kerozin. Hitro se pregleda in vidi, da je ?e vedno v enem kosu, da nima ni? zlomljenega. Ves vesel vstane, takrat pa zazvoni telefon. Klical ga je sodelavec in vpra?al:"Si se ?e zbudil?"
No,kon?no,bi lahko rekli. Lepa dirka,samo Boss je nekam tiho. ?koda res Sutila,bi si zaslu?o 4.mesto.
evo me, sem ?ele zdejle pri?el domov... dirke nisem gledal ampak sem si sam mal pogledal poro?ila z dirke. V glavnem pri?akovan razplet saj je sigurno mona?ka dirka od vseh najbolj odvisna od sre?e, spleta okoli??in in ?e najmanj od znanja voznikov in kvalitete dirkalnikov.
Verjetno je to edina dirka kjer lahko Force India zadr?uje celo dirko McLarna al pa Ferrarija za sabo. V glavnem, ?e od?tejem nesre?e je tole najbolj nezanimivo dirkali??e kar se prehitevanj ti?e saj jih prakti?no ni. Steza je tako ozka, da pri teh hitrostih ne more? mimo, ?e se ti tekmec ne umakne - drugo leto bo pa ?e slab?e saj bodo dirkalniki spet ?iroki 2 metra.
Vseeno pa ?estitke Hamiltonu in Kubici ter tudi Massi.
Sem tud sam razmisljal, sam ga sploh ne rabim tam...do sluzbe al po mestu mam kolo.
Vlake majo cist hude
Avto je od firme
Z mojim bi mel samo stroske s parkingom in bi stal brezveze.
Tko da za zdaj bo mazda tukaj ostala pri starsih...moram pa povedat, da so bli kar pridni in naredili nekaj kilometrov odkar me ni bilo (zdaj jih je 160.000)
Ker ti imas isti sluzbeni avto: sem se navadil na uno ropotanje tdi-ja (ki pa za svojih 105KM gre tudi 200km/h -kar preseneca) in potem vceri vzgem mazdo pa se mi je zdela tiha kot se nikol prej
Ja res je bolj traktor, ?e posebej ?e ga od zunaj poslu?a?. Men se zdi ?e posebej glasen tam nekje pri 150-160km/h. Po GPS-ju na ravnem sem 1x sprobal in gre celo 199km/h. Je pa recimo bolj?i za po mestu, kot Mazda saj ima manj?o turbo luknjo in zelo lepo vle?e tudi pri obratih, ki so mal nad 1000-1100.
Glede tvoje Mazde - sem jo zadnji? videl, ko je peljala iz obvoznice na ?martinko pa sem te ?e skor klical, da bi te vpra?al kaj po?ne? v Slo.
Zanimivo ime je tudi Nomenj v Bohinju. Za nas niti ne, angle?i se pa kar po kolenih tol?ejo ko pravijo : No men only women,
?eprav meni so pa vsa imena zanimiva in v bistvu govorijo o raznolikosti poimenovanja. Sicer se strinjam, da zanjo biti nekatera imena sme?na, ?e posebej, ?e ne zna? pravilno naglasit, ker recimo Zaklanec ne pomeni, da je nekdo zaklan ampak, da se nahaja za klancem.
Druga? pa ?e nekja krajev, ki so meni v?e? pa se jih zdele spomnim iz glave.
??avnica - ?e dobro da ni Scavnica
Besnica - prebivalci pa besnijo
Zgon?e - kaj naj?
Grm pri Podzemlju - aha pri grmu je vhod v podzemlje.
Te?ka Voda - hmmm, dvomim, da se prebivalci ukvarjajo z jedrsko tehnologijo
Dobrni? - to verjetno pomeni zani?
?trekljevc - skoraj moram ?rkovat, da pravilno preberem
Pekel - prebivalci so pa kaj peklen??ki ali satani?
Muhabran - ob?utek imama, da imajo v tem kraju te?ave z muhami
Pro?nja za delovno mesto ku?alca piva na teko?em traku
Antunović Ivica rojen 25.08.1973.Slovenski dr?avljan.Spo?tovani! Opazil sem da v vsaki steklenici La?keg piva manjka en po?irek.Zato sem pri?el do zaklju?ka,da je legenda o ku?alcu piva,kateri preizkusi vsako pivo v pivovarni La?ko,resni?na.Legenda pravi da ga,ko se ta ku?alec zredi od piva,rata rde? v obrazu in za?ne govorit:''Ho,Ho, Ho, Ho,''po?ljejo na la?je delovno mesto,za Dedka Mraza.Legenda tudi pravi,da se novi ku?alec sprejme vsakih deset let.Bli?a se leto 2010 in vi boste sprejeli novega ku?alca.Zato bi vas prosil da sprejmete mene.
Ve? kot pet let delam kot gradbeni delavec.To pomeni,da spijem dosti piva.?e nikoli nisem bil na zdravljenju od alkohola,kar pomeni da mi bodo jetra ?e dolgo zdr?ala.To,da pijem samo La?ko pivo poznajo vse natakarice.Delal bi samo za hrano.Ni va?no kaka je hrana,samo da je pr?ut na tenko zrezan.Rad bi delal vse praznike, sobote,nedelje in ?im ve? nadur.Lahko spim tudi v tovarni.Menim,da je delo ku?alca piva na teko?em traku v pivovarni La?ko,najlep?e delo na svetu.Zato prosim vas,prosim vas,prosim vas, prosim vas,da ugodno re?ite mojo pro?njo.
Upam da boste mojo pro?njo ugodno re?ili,ker vas prosim,prosim, prosim,prosim…
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, kaj pa je zdaj to... mislim, a sem jaz tolk pokvarjaen al je tist stikal res na tako "?udnem" mestu.
Pol se pa spra?ujejo od kod tolk pedofilov no...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani