Vsak ima svoje hibe... in samo sibki se znajo norcevati iz izgleda drugih... ker sami so itak mnenja, da spadajao v kategorijo "Mr. Perfect" ...
Eh...tukaj pa nimaš prav...bi rad okrog obrnil zadevo z moraliziranjem in ustvarjanjem občutka krivde...🤔
Bom rekel najprej malce "za hec"...mene ne zanimajo dedci...in mi je relativno vseeno kako izgleda Logar.
Kako pa izgleda Natašin mož je pa drugo,če bo moral igrati prvo damo,k Nataša je sedaj "predsednik"...in že tako izgleda kot dedc.....in če po pravici povem,me še najbolj "zanima" Logarjeva žena😁
Sedaj pa brez zajebancije-debelost ali požrtnost je resna zadeva,katera veliko pove o karalterju,čustveni stabilnosti itd.(malce si preberi o tem)...in pri takšni službi je to važno,ker hočemo za predsednika zrelo,trdno,čustveno stabilno osebo...za to pa takšni poudarki na integriteti in karakternih potezah predsedniških kandidatov.
To je isto,kot Stevie Wonder ne more dobiti izpit za letalo...ali pa Nataša službo stevardese.
In če takšna oseba niti pri sebi nima vsega "porihtanega"...kako lahko takšna oseba predstavlja neko moralno kompetenco!?
Dejansko jo ne more,ker si bo večina mislila svoje.
Ne samo izgled...vse🧐...in na koncu "zajebala" lastni narod.
Me pa zanima🤔...njen mož bo sedaj "prvi damec" ...k Nataša itak izgleda bolj "dedc" k "baba"...če bo "damec" oblekel kiklo,obril noge,nadel modrc in obul ene spodobne "štikle"...k Nataša...ko sem gledal soočenja sem opazil in skoraj umrl od smeha😂🤣...z tistimi 2-3cm petkami hodi k kmetica...se ziba levo-desno🧐
Hmmm🤔...v bistvu je Logar imel še srečo,da ga niso počili...tako kot so Krambergera😧
Sem ga osebno poznal...me je enkrat z svojim "Bugatti"-jem (v bistvu DIY Kit-Car z VW motorjem) peljal iz Radgone do doma...cca. 3 km...
Enkrat pa sva z prijateljem križarila po domačih krajih...jaz z Pony-Expressom (takrat boljša verzija z Puch-ovim motorjem😀👍),prijatelj pa z "avtomatikom"...in mi je v Negovi spustila zračnica😕...in se je prijatelj odpeljal k bližnjim hišam...in pozvoni pri Krambergerjevih...in je bila le žena doma...mu je dala čist nov komplet Tip-top flik in tlačilko..."flike lahko maš,pumpo pa mi nazaj prinesi"...je rekla😀....res "dobri ljudje iz Negove"
Ta ni sam žleht. Zna še kej drucga podlega nardit...
Vsaj ena je dokazana-namerno ogrožanje varnosti potnikov v letalskem prometu...je sama priznala-brihta😂🤣.
Sem strojevodja na SŽ,in dobro vem,da to ni hec...takšni pogoji za sprejem v službo na letalu so z krvjo napisani-ne moreš enga "škilavega" dati v takšno službo...samo za ene pravila ne veljajo,če tudi na škodo drugih🤨👎
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh...tukaj pa nimaš prav...bi rad okrog obrnil zadevo z moraliziranjem in ustvarjanjem občutka krivde...🤔
Bom rekel najprej malce "za hec"...mene ne zanimajo dedci...in mi je relativno vseeno kako izgleda Logar.
Kako pa izgleda Natašin mož je pa drugo,če bo moral igrati prvo damo,k Nataša je sedaj "predsednik"...in že tako izgleda kot dedc.....in če po pravici povem,me še najbolj "zanima" Logarjeva žena😁
Sedaj pa brez zajebancije-debelost ali požrtnost je resna zadeva,katera veliko pove o karalterju,čustveni stabilnosti itd.(malce si preberi o tem)...in pri takšni službi je to važno,ker hočemo za predsednika zrelo,trdno,čustveno stabilno osebo...za to pa takšni poudarki na integriteti in karakternih potezah predsedniških kandidatov.
To je isto,kot Stevie Wonder ne more dobiti izpit za letalo...ali pa Nataša službo stevardese.
In če takšna oseba niti pri sebi nima vsega "porihtanega"...kako lahko takšna oseba predstavlja neko moralno kompetenco!?
Dejansko jo ne more,ker si bo večina mislila svoje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani