Skoči na vsebino
Košarka
Napisano

Mali obli? na rano - premagali Francoze in si zagotovili 7. pozicijo, ki avtomati?no vodi na naslednje EP in v dodatne kvalifikacije za olimpijado. Vsaj cilj je bil izpolnjen in mo?nost za nadaljevanje.

Je pa zanimivo, da so recimo Hrvatje s ?estimi porazi in samo tremi zmagami mesto pred na?imi, ki so imeli 6 zmag in samo 3 poraze.

To marsikaj pove, ?e posebej, ker ima lahko ekipa samo en slab dan (Litva) pa je izlo?ena v boju za naslov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Colin McRae
Napisano

to much sarcasm ... tega si pa? Colin ne zaslu?i je pa tako, da ve? kot ima? denaraj la?ji si kupi? nekaj takega, ki te popelje v smrt; pa naj bodo to avioni, helikopterji, dirkalni avtomobili in ?olni pa ?e vsi ekstremni podvigi v stilu toplozra?nih balonov, jadranja ?ez oceane ipd.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

slamo pa zato ker so bile Dom?ale v?asih znane po slamnikih, katere se je delalo iz slame

Objavljena slika

ufff, ?e dobro, ker sem mislil, da je ?lo za slamo v glavi, tako pa je le slama na glavi...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Ta tekma bo ?olski primer kako izgubi? dobljeno tekmo... kako lahko naredi? na koncu toliko napak in kako nasprotnik zadene vse po spisku.

Pa?, nismo ?e zreli za najbolj?e ?tiri v Evropi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

:vesel: slovenija,slovenija,ce zmagamo se ga :mi pijemoo: ce ne pa glih tak :mi pijemoo: :P

Evo ga, pravi Slovenec, vedno najde? izgovor da se ga ocuri? :bravo::bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hja... po eni strani je huda kazen po drugi pa bi bila lahko ?e huj?a tako da so jo vseeno relativno poceni odnesli, glede na to da so ukradene podatke uporabili v svojih re?itvah pri razvoju dirkalnika.

Sicer je pa bolje, da so jih izlo?ili iz konstruktorskega dvoboja saj jim nih?e ne bi mogel na koncu o?itat, da so ga pridobili z italijanskim znanjem :hohoho::hohoho:

Zanimivo je, da afer ?e ni konca saj kot ka?e se vpleta tudi Renault (poglej konec ?lanka v Dnevniku )

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?ena kupuje ljubljen?ka za mo?a v trgovini za male ?ivali, vendar ji cene niso preve? v?e?.

Najde trgovca in mu razlo?i svoje te?ave. "No ja", odgovori trgovec, "zadaj na dvori??u imam ?abo, ki vam jo prodam za 50 EUR."

"50 EUR" odgovori ?ena, "kaj ni to malo predrago za ?abo?"

"Ta ?eba je vredna tega denarja, ker ga zna dobro 'pocuzat' ", odgovori trgovec.

?enska je ?okirana vendar, ker njen mo? ljubi to vrsto seksa, njej pa ni preve? v?e?, pomisli da bi lahko bil to dober nakup. Kupi ?abo, jo odnese domov in mo?u razlo?i prednosti njenega darila. Mo? je skepti?en, a obljubi da bo ?e isti ve?er sprobal ?abo. ?ena se veselo odpravi spat, vedo? da ji mo? nocoj ne bo te?il.

Nenadoma jo prebudi hrup iz kuhinje. Odpravi se pogledat in najde ?abo in mo?a, kako vle?eta lonce iz kuhinjskih omaric in pregledujeta kuharske knjige.

"Kaj pa delata?" vpra?a.

Mo? odgovori, "?e mi uspe nau?iti to ?abo ?e kuhat, lahko kar izgine? za vedno!"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Ja,samo na ?alost je tak,da ko igrajo proti nam,se ponavadi njihova statistika spremeni za 100%,seveda njim v plus..... :(

saj tega me je strah... oni imajo tudi neke neporavnane raćune z nami, ko smo mi ?li na svetovno oni pa so ostali doma.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tale vic je stara ampak me vedno znova nasmeji :D:D

?ena vara svojega mo?a z ljubimcem, med tem ko je on v slu?bi.

Njen devetletni sin pride domov in ga stla?i v omaro in zapre vrata, da ju

ne bi motil. ?ez nekaj trenutkov pride mo? domov in ?ena tudi ljubimca

strpa v omaro, kjer je ze njen sin?ek.

Fantek hitro za?epeta:

"Temno je tukaj."

Mo?ki odgovori :

"Ja, je."

Fantek:

"Imam baseball ?ogico."

Mo?ki:

"O, lepo."

Fantek:

"A jo bo? kupil?"

Mo?ki:

"Ne hvala."

Fantek:

"O?ka je zunaj."

Mo?ki:

"OK, koliko?"

Fantek:

"20 ?."

Nekaj tednov kasneje se stvar ponovi in fantek spet kon?a v omari z

ljubimcem svoje mame.

Fantek:

"Temno je tukaj."

Mo?ki odgovori:

"Ja, je."

Fantek:

"Imam baseball rokavico..."

Mo?akar se spomni kaj je bilo nazadnje in takoj vpra?a:

"Koliko?"

Fantek:

"40 ?."

Nekaj dni kasneje pride o?e domov ves razpolo?en in vesel in re?e sinu:

"Daj vzemi ono baseball ?ogico in rokavico pa greva na dvori??e malo

igrati".

Sin mu odgovori :

"Ne morem o?ka, prodal sem jih".

O?e vpra?a:

"Za koliko si jih pa prodal?"

"60 ?", odgovori fantek.

O?e se razjezi in za?ne vpiti na sina:

"Grozno je tako odirati svoje prijatelje za nekaj kar ni vredno niti

?etrtino tega kar si dobil, takoj greva v cerkev, da se spove? grehov!"

O?e zgrabi malega za roko in gresta direkt v cerkev. Porine sina v

spovednico in zapre vrata.

?ez nekaj trenutkov se fantek usede in za?ne:

"Temno je tukaj."

?upnik:

"Pa ne za?ni spet s tem sranjem!"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No ja,zaj pa ?e TALE NOVICA. <_<:whatever:

Je treba curek dreka preusmeriti z McLarna ?e na druge in Ferrari je kot nala?? za kaj takega. Na koncu bi verjetno angle?i radi, da se kaznuje Ferrari, ker ni dovolj za??itil svojih podatkov - mah kr neki :whatever:

V glavnem, najbolj?, da ne verjame? ne enim ne drugim, ker resnica je pa? nekje vmes.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Marko mx-3
Napisano

Ampak res dobr zgleda? za 99 letnika... bolj vitalen si kot ?tukelj pri teh letih, vsaka ?as. Drugo leto po 100-tka. :hohoho::hohoho::hohoho:

Aja, vse najbolj?e za RD pa kupi si eno lepo darilo. :pepsi::pepsi:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Pa to ni bila tekma to je bilo razbijanje nemcev. Saj sem si ?elel zmage samo ob taki razliki me je podzavestno strah, da ne bi slu?ajno greben?ki preve? zrastli.

Sicer si vsi igralci zaslu?ijo maksimalno pohvalo za zavzeto obrambo in soliden napad.

Zadnja tekme drugega kola proti Litvi na?eloma ne bo odlo?ala o ni?emer in se zna zgoditi, da bo to ena taka "lagano opu?tena" tekma. Samo, da se ne bo ta spro??ena situacija nadaljevala v ?etrtfinalu, ker takrat se bo ?ele videlo iz ?esa so na?i narejeni. ?e tam ne pokleknejo potem je vse mogo?e... tudi evropski naslov. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.