Ja se kr dobro spomnim sezon z dvemi kljukci, ki sta vse prej kot bla velika zmagovalca: Berger in Alesi!
?e pa gledamo npr. Meklaren, pa je kr nekako u ?pici ?e doug, npr. Will je res trenutno mav u krizi, Ben?iton?ija ni ve?!
Ma? pa ti selektivni spomin in vle?e? na plano stvari izpred 15 in ve? let ne spomni? se pa sezone izpred treh let (2004). Kaj misli? kateri so bili pri Macu? Ok, bom pomagal ... bili so peti (5.) za Ferrarijem, Barom, Renaultom in Williamson.
Tako "slabi" niso bili pri Ferrariju od leta 1981 pa ?e takrat so bili pri MacLarnu mesto za njimi na ?estem.
V devedesetih letih so imeli tako krizo pri Ferrariju kot pri MacLarnu saj je sta v nekem obdobju kraljevala tako Williams kot Benetton. Tako sta bila dostikrat tako Ferrari kot MacLaren "?ele" na ?etrtih mestih.
Da pa se boste lahko antiFerrarijevci malce naslajali pa naj spomnim samo na leto 1980, ko je bil Ferrari s samo osmimi to?kami ?ele na 10. mestu. Ampak vseeno se prista?i MacLarna tisto leto ravno tako niso preve? veselili saj je mo?tvo osvojilo komaj tri to?ke ve? of Ferrarija in zasedlo 7. mesto
?e smo ?e pri novih generacijah procesorjev,je od res tazadnje generacije smiseln nakup Intel core duo E6750 ali E6850.
Dr?i ker niso neke bistvene razlike v ceni napram E6320 ampak se bojim, da smo ceno dvignili ?e vsaj za ene 200? napram Boj?evi prvotni konfiguraciji. Res, je malce glupo cviliti za tistih 20-30? kolikor je proc dra?ji ampak je bolj? varjanta, da se za teh 20-30? kupi bolj?a grafa, ker
Varjanta E6320 + Nvidia 7950GT je bolj?a kombinacija kot E6750 + ATI 1950Pro; cena obeh "kompletov pa je popolnoma enaka.
s tem postom, po mojem, sem dosegel to, da boss ne bo nikoli vec z mano govoril
Ah kaj, ve? da bom... men ra?unalnik ne pomen to, da bi se naokrog hvalu kaj mam (?eprav je mogo?e tako zgledalo ) ampak kolk mi je v zabavo in raje kako dirko ve? odirkam na compu in kako manj v real lifu = je 100.000x bolj varno
Kaj pa ta ista konfiguracija, samo namesto te grafi?ne kartice raje X1950pro 256? :ne vem:
Ostalo se mi zdi kar v redu. A ni?
Mnogo bolj?a varjanta od tiste prej - za ene 4x... Samo za skoraj isti denar lahko dobi? Nvidio 7950 GT, ki je ?e za dodatnih 20% hitrej?a. Ampak OK to so ?e detajli. Men se na?eloma zdi ?isto v redu izbor grafike.
Ups, skoraj spregledal... Tudi procesor je ?e iz prej?nje generacije tako, da tale nakup nekako odsvetujem, ker mnogo bolj?a varjanta je kak?en procesor tipa Intel Core 2 Duo (E6300 ali E6400).
Sem mislil, da je Qwerty na?el najbolj po?asno kartico pol pride? ti Boj? pa najde? ?e bolj po?asno (cca 60-70% hitrosti 8500GT od Qwertyja).
Prste stran od tega paketa, ker za manj kot 500? ne bo? dobil ustreznega ra?unalnika in mulac ti bo zelo hitro reku, da si mu kupil eno staro ki?to.
?e en nasvet vsem, ki kupujete nove grafi?ne kartice z DX10 podpore. Poceni hitrih kartic ni na trgu in kaj ti pomaga DX10 podpora, ?e bo nato igra navaden slide show. Se pravi ali kupit dobro kartico prej?nje generacije za malo denarja in se odpovedati DX10 ali pa vzeti hitro DX10 grafiko in se sprijaznit, da pod 250? tega ne more? dobiti.
Govorim seveda o tem, ?e rabi? dobro grafo za igranje iger.
hmmm...prepo?as zame pa tud ne da se mi ubadat..v?asih povezava odpove...sem mela simobil
kartico in sem mogla pla?evat 2 leti naro?nino za brezveze, tko da od zdaj naprej samo ?e direkt v
“?ilo“ ra?unalnika, to je to
Simobil s tistimi Edge karticami je res ena polomija, ki deluje pa ne deluje. V glavnem roke stran.
UMTS oziroma njegova nadgradnja HSDPA pa sta bistveno hitrej?a. UMTS ima hitrost 384Kbitov/s kar je v bistvu dovolj za normalno odpiranje strani in kak?ne kraj?e downloade. Za filme je pa ?al premalo.
HSDPA pa dosega hitrost 3,6Mbitov/s, kar je pa ve? kot preve? za normalno surfanje.
Edina ovira nato ostane omejen prenos, kar pomeni, da za paket v ceni 21? dobi? 1GB prenosa in prese?ke dopla?uje?. ?e ti je to premalo (meni ni saj mi ?e ostane) ima? ?e vi?ji paket za 41? kjer si omejen na 10GB podakov.
Ja kaj pa je Mclaren? ?e svojga motorja nimajo,tko da morajo pomagat ?vaboti- dale? od srebrnih pu??ic neko?...
Jaz cenim mo?tva, ki stojijo za vsem (Renault, Ferrari) pa naj enkrat nemci nardijo kompletno formulo 1 (Porsche, mercedes bmw) da vidimo...
Druga?e se pa zadeva zelo zapleta. Alonso je bil ob?utno bolj?i od Hamiltona in ?e bo nadaljeval s takim tempom bo tudi letos prvak.
Sem pa rahlo razo?aran nad rde?imi, ki na svojem dvori??u niso znali nastaviti dirkalnika, kar je manj?a sramota. Je pa tako, da letos sta Ferrarijev in MacLarnov dirkalnik ?isto nasprotje saj ene dirke ustrezajo enim in drugi pogorijo ter obratno.
Ferrari pa letos predvsem tepe vzdr?ljivost in ?e ne bi bilo vseh tistih "tehni?nih" odstopov bi bili verjetno zdaj vsi ?tirje glavni akterji, ?isto skupaj. Tako pa je situacija tak?na kot je in mislim, da je naslov za Ferrari letos zgolj utopija saj morajo MacLarni na zadnjih ?tirih dirkah samo voziti do cilja in osvajati tretja in ?etrta mesta pa so prvaki.
Mslim, da so na?i ko?arkarji zaslu?il vsaj to, da odpremo novo temo.
Glede na ?tiri zaporedne zmage in to dve taki s tesno kon?nico bi rekel, da so zreli za polfinale. Vendar odlo?ilna bo predvsem ?etrtfinalna tekme.
Pred tem igrajo ?e dve tekmi drugega kroga. Zdaj bo zvenelo ?udno vendar si ?elim, da vsaj eno od teh dveh izgubijo, ker ?e je treba kak?no izgubiti pol naj bo ena od teh, ki nimaj nobenega ve?jega pomena.
Jao Qwerty, a bolj u pizdi grafe za tvoj comp pa nisi na?el? Res je to grafa, ki podpira DiretX 10 samo je tako ostudno po?asna (rang Nvidie 6600GT izpred dveh generacij), da tudi en DX10 ?pil ti ne bo normalno tekel. Sramota za Nvidio, da sploh kaj takega dajo na trg
?e si ne more? privo??iti 8800GTS 320 potem raje vzemi 7950GT. Dal bo? mogo?e 50-60? ve? ampak ta grafa je vsaj 3x hitrej?a od 8500GT. Ne sekiraj se ?e ni DX10 kompatibilna ampak vsaj normalno ti bodo zadeve tekle.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma? pa ti selektivni spomin in vle?e? na plano stvari izpred 15 in ve? let
ne spomni? se pa sezone izpred treh let (2004). Kaj misli? kateri so bili pri Macu? Ok, bom pomagal ... bili so peti (5.) za Ferrarijem, Barom, Renaultom in Williamson.
Tako "slabi" niso bili pri Ferrariju od leta 1981 pa ?e takrat so bili pri MacLarnu mesto za njimi na ?estem.
V devedesetih letih so imeli tako krizo pri Ferrariju kot pri MacLarnu saj je sta v nekem obdobju kraljevala tako Williams kot Benetton. Tako sta bila dostikrat tako Ferrari kot MacLaren "?ele" na ?etrtih mestih.
Da pa se boste lahko antiFerrarijevci malce naslajali pa naj spomnim samo na leto 1980, ko je bil Ferrari s samo osmimi to?kami ?ele na 10. mestu. Ampak vseeno se prista?i MacLarna tisto leto ravno tako niso preve? veselili saj je mo?tvo osvojilo komaj tri to?ke ve? of Ferrarija in zasedlo 7. mesto
Povezava za deljenje
Deli na druge strani