Sej Poky nima slabega na?ina razmi?ljanja saj pri vsaki menjavi ne doda dosti pa se na vsakih nekaj let vozi z drugim avtom..
Mene tud mal mika, da bi Mazdo prodal pa kupil novo KIO jo imel nekaj let (3-4) skoraj do isteka garancije. Dodati bi moral verjetno tam nekje 3000-4000? (tolk lahko v enem letu na?param) pa bi spet imel ?isto nov avto v garanciji pa mir za naslednjih nekaj let.
Mene sicer tole ne moti kaj dosti, dokler je hitrost pod nadzorom (policijskim, hehe )... bi pa znoru, ?e bi me nato to?no tale ustavil in mi pamet solil, ker sem bil 10km/h prehiter, ?e?, da s tako vo?njo ogro?am vse okoli sebe.
Ne vem to?no pri katerem kmetu se je to zgodilo. Se pa ene parkrat ?e ?imfal ?ez Dolence. Nekateri ljudje tam dol so kr precej fuknjeni (?marnica.press) in so sposobni marsikatere take hudobije. ?e pa njim "poguma" zmanjaka je pa ?e poleg trop ciganov. Jebat ga, jug pa?
Hehe Labi, ?edalje bolj si podoben avtohtonim Slovencem - ?e malo pa ti bo hribolazenje pri?lo v kri, potem si za?ne? peti kek?eve pesmi in poslu?ati Avsenike in Slake
Transformers - film je odli?en in prava pa?a za o?i in u?esa... zame je ?e ena od Akcijskih ZF klasik kot so Terminator 2, Indenpendance day, Aliens, ...)
Pathfinder - vikingi ?e nikoli niso bili taki hrusti
The Simpsons Movie - Homer dr?i pujsa in ga sprehaja po stropu ter prepeva:
Spider-Pig, Spider-Pig.
Does whatever a Spider-Pig does.
Can he swing from a web?
No he *can't*, He's a pig.
Look out!
He is the Spider-Pig!
Die Hard 4.0 - Bruce Willis is not too old for this shit
Tole pa ni dobr - osnovno sredstvo (prst) si si po?kodoval. Upam da bo ?lo na ?pilih, ker kako bi zgledal, da pred nastopom napoveste ob?instvu, da danes pa? ne bo kitare ampak bo pa zato bobnar 2x bolj tolku in pevec bo ?e bolj rjovel. :ne vem:
Mlad fant, Jakec po imenu, je na pode?elju od starega kmeta kupil osla.
Kmet mu je obljubil ?ival naslednji dan pripeljati na dom. Drugi dan kmet pozvoni pri Jakcu in re?e: "Zelo mi je ?al, toda osel je pono?i poginil."
Jakec: "No, kaj moremo. Ampak denar mi morate vrniti." Toda kmet odvrne:
"Hja, denar sem pa ?e zapravil..."
Pa se Jakec odlo?i: "OK, potem mi pripeljite osla, kakr?en ?e je..."
In kmet mu pripelje mrtvega osla.
?ez mesec dni pa se spet slu?ajno sre?ata in kmet vpra?a Jakca:
"Povej mi, kaj si napravil z mrtvim oslom?"
Jakec odgovori: "Heheh, prodal sem ga na loteriji."
Kmet: "Ampak to ni mogo?e - mrtvega osla ponujati za nagrado."
Jakec: "Saj nisem povedal, da je mrtev. Prodal sem 500 sre?k po 400SIT, to je skupaj 200.000 SIT, in kar izra?unajte neobdav?en dobitek, ?e od?tejete ?e, kar sem vam dal za osla."
Kmet zmiguje z glavo in vpra?a: "Pa se nih?e ni prito?il, ker je bil osel mrtev?"
Jakec: "Seveda se je, vendar samo eden, tisti, ki je kupil "polno" sre?ko in osla zadel. Njemu sem seveda vrnil kupnino za sre?ko in mo?akar je bil zadovoljen. Ostalih 499 pa tako nima pojma, da je bil osel mrtev."
In Jakec je odrasel in zdaj je verjetno direktor kak?ne banke, direktor VZAJEMNE, direktor investicijske dru?be, kak?nega pokojninskega Sklada, sindikata ali pa politik.
so pa na Dolenjskem cigoti ?e lepo po?istili okoli?ke cerkve in jih razbremenili nepotrebne navlake v obliki bakrenih streh in ?lebov
Aja, o tem se v medijih ne sme govoriti, ker nas po zaslugi raznoraznih Han?kov smatrajo v Evropi kot najhuj?e ksenofobe in sovra?nike cigotov - pol pa osnovi tega eni Strojani jebejo celo dr?avo. Zdaj jih ima ?e Jankovi? polhn kurac, k se afnajo in zmrdujejo nad ponujenimi lokacijami. Me zanima katera revna slovenska dru?ina bi takole odklonila ponujeno?
Tukaj res velja neka ljudska resnica, ki pravi, da tistemu, ki najbolj jambra je treba ?e kaj vzet.
A ve? kaj je najve?ji problem... hrup se meri na ?asovno enoto ene ure in tistih nekaj minut cinglanja v eni uri ne dvigne povpre?je hrupa nad dovoljeno ravan in se lahko jebe?. Zgornja meja kratkotrajnih ?pic hrupa je pa postavljena tako visoko, da jih zvonovi ne prese?ejo, pa si tudi spu?il. Vse za dobrobit cerkve in poneumljanje folka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej Poky nima slabega na?ina razmi?ljanja saj pri vsaki menjavi ne doda dosti pa se na vsakih nekaj let vozi z drugim avtom..
Mene tud mal mika, da bi Mazdo prodal pa kupil novo KIO jo imel nekaj let (3-4) skoraj do isteka garancije. Dodati bi moral verjetno tam nekje 3000-4000? (tolk lahko v enem letu na?param) pa bi spet imel ?isto nov avto v garanciji pa mir za naslednjih nekaj let.
Potem pa spet en oreng nakup.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani