jat sem malo pol gledal,.. pa še vedno raziskujem ,..oz ali bi al nebi,.. tudi ta kombinacija naj ne bi bila slaba
https://www.av-planet.si/trgovina/avdio-oprema/zvocniki/hi-fi-zvocniki/klipsch/klipsch-reference-premiere/klipsch-rp-500m/
https://www.av-planet.si/trgovina/avdio-oprema/hi-fi-komponente/stereo-ojacevalec/mrezni-ojacevalec-denon-pma-900hne/
Je pa vse še odprto.
Kdo sploh to gleda ? jaz sploh nisem vedel da je evrovizija do včeraj ko sem slučajno slišal po radiu 😂
Težave majo z ohišjem menjalnimkla, ki se preveč upogiba pa ne morjo avta nizko spustit. Ker pride do prevelikega stresa/obrabe.
Tko, da sedaj držimo pesti za hladnega špricerja Piastrija
Popravljeno od Tilen5
Kolk je luštkan/a
ja pa kaj še,..jaz rtvja sploh ne gledam pa moram tem pajacom plačevat,..
Tata je kupil mišelinkota. Smo zadovoljni, kdaj si grem avto oprat do naših.
Sej se vidi na eni slikci kje ma že stebričke gor, pa kakšna bo višina.
Nevem leto, dve nazaj. Jaz če grem v Vipavi v bar grem na pivo.
Bom en dan slikal meni.
Use zavrnit kar dajo teli pajdoti ven
Če bodo pive drage gremo z piciklom in granitom prot LJ!
Nimam jaz tolk placa to je studio manjši. Lahko vam slikam prostor
Mi je pa usec prvi denončk, ker je bolj kompakten ma je le stereo?
Popravljeno od Tilen5
Ma če bo budget, bo tam med 1000 in 1500. Vidim da je drugi zvočnik 730eur na par.
Sej to je tko že kar nekaj let.
Uff lepa cena. Sem gledal tudi klipsch sam so drazji.
Popravljeno od Tilen5
Kaj pa zvočniki ? Kako Triangle Borea? Fajn je k ma porte spredi, da ni toliko težave z razdaljo od zidu.
RazširiJa. Stvar deluje za svoj denar v nulo.
Ta reciver je bil tudi izbran za najboljšega do 300 €.
Samo to ma 2 kanala, če bi recimo kdaj hotel dodat nizkotonec, recimo da zadevo dam v dnevno, morm pa pogledat proti dražjemu bratu ne.
SONY STR-DH590, 5.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino - Kondrič d.o.o.
Se pravi definitivno pogledam v smeri a/v reciverja. Hvala.
Nimam CDjev(no imam nekaj albumov , ni omembe rvedno) nimam PLAT, furam "Spotify premium", ampak ko delam na računalniku al po stanovanju skoz muzko poslušam. Ne bi šel v nek extrem zdejle seveda.
Predvsem me zanima kaj bi bla najboljša rešitev priklopt na PC.
Napisano
Ja sej vem, dej bom napisal vse ko bom imel čas, a sliko priložil. Mogoče že jutri ko pridem i faksa. Bom pa hvaležen za povratne informacije.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani