Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 24 minutami je Bini napisal:

Ne bluzi no, poglej si malo več.... 😉

Ne hvala 😂

pred 8 minutami je g.Wankel napisal:

Boš reku, da niso vesoljci to nardil??

Pač eni so zaviti v vato pa ne vedo, da to vesolci nrdijo,..milsim no saj je očitno

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Evo zadnji sončni dan izkoriščen, zaloge glikogena pokurjenje, morm rečt da po 3 zaporednih furah že čutim malo noge,... Danes kolkr je še bilo v tanku, kolkr je šlo. Za 60km ni slaba povprečna hitrost 😅

image.png

image.png

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Alex napisal:

Pravilno si se odločil. Dobro je imeti vsaj eno dolgo, eno kratko kolesarsko  majico. Še bolje pa je, da imaš vse po dvoje, da ko daš prat, imaš na voljo drugo. Jaz imam poleg tega še zimsko kolesarsko jakno, podkapo, dvojne zimske rokavice in nogavice. In dve čeladi (belo za poleti, ker baje manj kuri v njej, drugo za ostale letne čase). 

Sej te obleke se tolk hitro sušijo, da če jih daš zvečer sušit so zjutraj že suhe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sem se končno "opogumil" in vzel kratko ter dolgo kolesarsko majico. Vidim kako bo jeseni ali bom rabil še kako aktivno spodnjo majcio(perilo) oz brezrokavnik toliko da ne prepiha. Do sedaj sem kar z majcami za hribe vozil, sam te nimajo đepov odzad.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 46 minutami je Alex napisal:

Skritikrt, imam eno strokovno vprašanje zate. 

Na kitari v vratu imam en izrabljen imbus vijak - ključ 5 (matica), na katerem so se toliko izrabile stranice, da se imbus kluč vrti v njem v  prazno. 

Ne morem ga vrtati, ne morem ga uničitit. Ali obstaja kak imbus ključ ali kaj podobnega , ki je malenkost večji kot imbus 5 (par desetnik), da prime. 

Spodaj je slika, da boš bolje razumel za kaj se gre. Imbus matica je približno 15 mm noter v vratu. 

IMG_20250916_155313.jpg

Malo večji torx nastavek kot je imbus pa da ga mal potolčeš notri da se "zareže" in poskusit odvijačit. Al je delikatno če udrihaš po napenjalcu vratu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je Agerg napisal:

Tam je povzetek? Super, bom prej...

Tako je piše, da je prišla ladja tip E100-TX1 supersonične hitrosti z invisibility cloack-om,.. dol je skočil marssovc iz planeta Tuprak in ga markiral z laserjem tipa LAZEX-BEAM45, sam da ga označ za obdukcijo. Sam baje pišejo raziskave, da je laser premočno nastavu pa je skoz šlo,.. oh well rip

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
dne 11. 9. 2025 ob 23:57 je AmpeR napisal:

Žio.

Eno vprašanje glede waken 🙂. Win 10 se menda ta mesec ugašajo. Kaj Win 11 bi laufal na moj star PC (deset let...)?

Thx

null

image.png

Bo delalo BP, na rufus instalacijo in gasa ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Hvala kurcu. Jaz sem glih iz kolesa ulovil zadnjo četrtino...sem se nag na kavču z pirom bolj potil kot na kolesu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.