Skoči na vsebino
pred 1 uro je godlike napisal:

Majo otroci knjige.

Al pa ne...

Če otrok težje "zašteka" so taki portali kot je ta omenjen od Andreja Škrabe lahko zlata vredni. Iz osebne izkušnje lahko potrdim,da tam zelo lepo razlaga👍

Pa smo že malo morje cvenka za inštrukcije matematike zmetali...ne rečem-mi ni žal,k so pol tud petke padale...torej ni v otroku problem...vsaj pri nas ne...ok-delovne navade so rak rana,a otrok ni zabit.

Imam pa tudi lastno izkušnjo iz otroštva,ko je učuteljico matematike prav malo brigalo,če si štekal ali ne...samo,da je ona imela tistih 2-3 "nadarjene",da se je lahko na tekmovanjih kazala...in sem v petem razredu OŠ šel z šponom naprej....kasneje,ko jo pa nismo imeli več,pa so bile trojke al pa tudi kaj več...

In tudi za hčerko lahko povem izkušnjo,ko so v OŠ jemali razne vrste proneta...morski,zračni itd...in so morali znati našteti npr. razna plovila....in je znala vse našteti...ni pa imela pojma,kaj je trajekt (pa smo se z trajektom že peljali),kaj je kajak itd...sem moral doma vse lepo pikazati,razloziti...z slikami itd...hvala google...

Sem na roditeljskem po tem čist popenil,k jih drkajo,da se piflajo na pamet za oceno,a sploh ne vedo o čem govorijo...pa imajo drag projektor,PC itd...vse pripomočke...pa ne in ne otrokom pokazati in razložiti...

Sem rekel,da nam iz otrok delajo budale...da mi sploh ni važno kako oceno prinese,samo,da je pozitivna...samo,naj jih kaj res naučijo,ne pa da se piflajo in nimajo pijma o pojmu.

Je razredničarki malo nerodno ratalo...žal.

Skratka-problem je,če nam iz otrok delajo budale...za ocene.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 54 minutami je godlike napisal:

Pa mislim, da si ti isti. 

Zna biti. nič ne rečem-o tem morajo drugi soditi.

Si pa mogoče spregledal med vrsticami "vsi vemo"..."ve se" itd.... @Boss že ve kaj mislim.

pred 57 minutami je godlike napisal:

Kaj ne pride iz tvoje strani, ni verodostojno.

Če je pa vse iz Kučanovih trobil-halooo!

pred 4 minutami je Alex napisal:

Se strinjam. Ne bom več tukaj komentiral.

Se pridružujem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Od Kučana...

Eh...pol je pa sploh brez veze,da kaj pišeš...saj "vsi vemo", kako je pri Kučanu in njegovih medijih z resnico,a ne?!

pred 6 urami je Boss napisal:

happy?

...kaj pa vem🤔...vsaj po pravici si napisal-to ti dam...a se mi vseeno zdi,da ne kaj rad...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Se tip pelje mimo ene kmetije,kjer vidi tablo,na kateri piše,da prodajajo psa,ki zna govoriti.
Gre h kmetu in vpraša:a vi prodajate govorečega psa...kje pa je?...
"Tam zadaj v pesjaku"...
In gre pogledati...vidi psa,in vpraša,če res zna govoriti...
Pes: "seveda znam govoriti"
Tip:"ja,to je pa čudež"
Pes:"ma kaki čudež...to ni nič...jaz sem bil lavinski reševalni pes še preden so bernandinci sploh obstajali...in bil sem iskalni pes za mine še preden so vojne sploh obstajale...."
Gre tip nazaj k kmetu,in vpraša,koliko hoče za psa...
Kmet: 30€
Tip:...kaj?!!!...za kaj pa samo 30€?
Kmet:..."ma se mi zdi,da pes laže"...

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 5 minutami je Boss napisal:

Kot bi bral obnovo iz Nove24TV al pa Demokracije... ti resno v to verjameš?

Zgresil si temo...prestavi v "to je pa kar smeh".

pred 7 minutami je Boss napisal:

ti resno v to verjameš?

A ti resno verjameš,da je SOVA kos bivšim mosadovcem.

Hoteli so biti videni!!!-v tem je fora...ostalo si pa nekdo z normalno stopnjo inteligence sam nariše....ni treba gledati in poslušati nobenih medijev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Kakor sem bral potem, se je ta ženska nesojeno zaljubila in zaradi tega zvrtala luknjo? Čeprav so trditve različne...

Pa to :D

Bravo-našel si👍

Ni lahko najti,ker MSM tiščijo take clanke v pozabo...ker "ženske zmorejo vse"...

Na kratjo-babi se je tako "odfukalo",da  je šla vrtati luknjo v trup Sojuza,z ciljem,da bi odpravo prisilila k zgodnejši vrnitvi (izguba kisika itd...)...torej mislila je le nase...in glede na okoliščine bi lahko trdil,da še to ne...v bistvu je namenoma ogrozila življenja vseh astro in kozmonavtov na odpravi,vključno z sabo.

Sedaj pa malo za šalo,in malo zares.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 56 minutami je Boss napisal:

Ampak kaj ma luknja veze z ženskami (Ok, tole se ni slišalo najbolje)? Da bi nekdo naredil diverzijo v vesolju in s tem ogrozil sebe in kaj ma to povezavo z ženskami?

Prej bi človek rekel, da je nekdo luknjo naredil že na zemlji, mogoče celo po nesreči, kerj e zvrtal na napačnem mestu. Oziroma, delovodja naroči naj zvrta luknjo za bohvedi kaj in ta jo zvrta na napačnem mestu. Pride delovodja in išče, luknjo, kjer bi morala bit za bohvedi kaj in ker jo ne najde, naroči nekomu tretjemu, da jo naredi. Prvotna luknja pa ostane.

Kapsula je kovinska in kdorkoli bi vrtal v vesolju se bi moral prabit skozi centimeter in pol debelo kovinsko steno in ker se zvok prenaša po kovini izredno dobro bi ostali astronovti slišali tako vrtanje.

...čakaj...a ti to resno?!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 45 minutami je g.Wankel napisal:

Okej, se bom kar pri poznavalcu - tebi.

Se pravi, ti trdiš, da se Challenger in Columbia (oba space shuttle) nista vrnila, ker je na krovu ženska in ista zgodba bo s Artemis II (MPCV)?

Vse,kar gre gor pride enkrat dol...tako ali drugače...in pozanimaj se o diverziji na vesoljski postaji...pa se po tem oglašaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 2. 4. 2026 ob 11:37 je Agerg napisal:

Menda. Haha. Verjetno imaš prav, nič ni pa sigurno pri teh vesoljskih poslih. Challenger in Columbia bi se tudi morala, glede na uspešnost ostalih misij spejsšatla.

Pa...saj sta se vrnila🧐...sam ne v enem kosu🙄.

Ne,da sem seksist...k imam rad ženske😄...sam spet je "baba na krovu"...k nimamo lih dobrih izkušenj z njimi...da ne bodo spet diverzije ipd...

Če tako gledaš...še čudno,da sploh še kaj v enem kosu dol pride🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Jaz sem prepričan,da bodo z tem podkrepili zaupanje v njihove resne namene za boj proti korupciji,in  Stevanovića pridobili na svojo stran.😂🤣

Da bi sedaj z "stevotom" sestavili koaoicijo,bodo pa potrebovali najmanj božji čudež...izgleda,da je stevo bolj inteligenten kot levaki (kar veliko pove)...aja-čudež-šment-niso verni🤔...kaj,a tistih en-dvakrat,ko je ptiček bil v cerkvi...a tisto velja?

Ko @g.Wankel toliko piše o inteligenci lahko rečeš samo "Can't argue with stupid"

DEMOKRACIJA.SI

Piše: Spletni časopis “Nedolgo nazaj, dva ali tri dni, sem dal svoj mobilni telefon kolegu, da ga odpelje do...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Ha,ha,ha....Robert Golob bi korupcijo rihtal..."frajer",ki "mora" v ril lezt😂🤣...se točno vidi,daje nedo drugi "glavni".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Jaz živim v sedanjosti, verjetno bolj kot marsikdo, ki živi le za spomine na ranjko jugo. Spoštujem partizanski boj in partizane. Vendar le tiste, ki se niso petljali z komunizmom (politiko). Ne maram pa cirkusa okoli tega.

Če se vrnemo v današnje čase.

Ne hodim v cerkev, ne podpiram "wilkomen" doktorjev, raketnih inženirjev. Ne podpiram , da se daje tako visoke  socialne transferje lenuhom- namesto, da se jih, če so delovno sposobnih prisili ,da nekaj naredijo dobrega za družbo in ne, da samo  čakajo na soc. pomoč. Tukaj bi bilo potrebno več kontrole. Ne podpiram raznih "nevladnih organizacij", ki to niso. Tisti nevladniki, ki kaj prispevajo, te absolutno da.

Ne maram korupcije (ne 10%, ne 15%). To bi bilo potrebno najprej raziskati in vse akterje pozapreti. Pa naj bodo levi, sredinski ali desni. Ne maram tistih, ki niso domoljubi. Ne maram tistih, ki razmetavajo naš skupen denar brezglavo. 

Če sem zaradi tega t.i. desničar, potem ok. 

Se podpišem.

Pa da vidim,če se bo še kak "domoljub" z leve frakcije.🧐

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Nek moder človek je nekoč dejal: "Poraz ne obstaja. Obstaja samo izkušnja, iz katere se veliko naučiš."

Ja veš Alex...saj za to pa se Dražgoše slavijo kot zmaga nad nacizmom,in se vsako leto zganja cirkus okoli tega....pa čeprav se nihče iz tega ni nič naučil,odgovarjal pa še manj.

V bistvu samo za to,da se folk znova in znova opominja,da eni so naši,oni drugi pa niso naši...pa čeprav vsi slovenci.

@Boss 3/4 ali še več kar si napisal je,kot da bi opisoval leve...po moje je resnica za oboje nekje vmes,in imajo oboji drek za nohti.

Tukaj dober intervju...lepo razloži,kdo bremza spravo...k brez sprave nas bodo še naprej molzli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 21 urami je Bini napisal:

saj bo celo kupil eno  Škodo...

...ma🤔...to je že končni stadij🙄...fertig je z njim🧐...ne gre to skupaj-administrator na Mazda forumu,pa gre kupovati Škodilak🤨

Aha...zanimiv kanal:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Pa smo rešeni.... :jupiii:

IMG_20260401_144336.jpg

365 dni 1 APRIL.... 😂 

Dobra😂👍

Res pa je,da je Janša zmeraj vabil vse na pogovore...kontra pa tudi vemo...toliko o tem,kdo izključuje,in je leta 91 zamudil priložnost se "demokratizirati", je raje ostal v jugi oz ga je povozil čas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 54 minutami je x-layer napisal:

Poznam... Se vsak dan vozim skozi Tepanje v službo ;)

Ja pice imajo dobre in še ugodne cene!

Lih ko sva z ženo odhajala,je prišlo nekaj policistov na malico-tudi to nekaj pove😃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 2 minutama je x-layer napisal:

Popravek - to je v Tepanju ;) 

Imaš prav😄👍

Gostilna je bolj skrita...a priporočam-cene so res presenetljive,postrežba TOP...pizze katere sva midva naročila (kmečka in morska) res dobre.

IMG_20260331_154736.jpg

IMG_20260331_154728.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.