Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

In downgradaš na sata brzino haha. Verjetno ma en slot tko, da ga grafična prekriva, tam nima kej s hladilniki praskat, en je pa ponavad takoj pod grafično, tam je pa sam širina važna, ta njegova višina ne bo problem. Jst sm dal nekih 11€ za Be Quiet MC1 hladilnik, pa je debel lih tok kot dve rebri pr temu Glacierju hahaha, MC1 Pro pa še eno rebro zraven. Men zlgeda super tole, k je najdu in ne bi smel met problema montirat. Drugač pa lahko zamenjava 😄 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Vem, da je mel Acer neke Predator serije 4K HDR1000, ki so tudi 1200-1500€ koštale, verjetno dans že kaj manj. Za preverit mogoče. Men osebno predrago za monitor. Sam sem gledal rang 400€. Pristal sem na Gigabyte M27Q (rev.2). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Škodit ne more, pa 6.94€ ni nek hud denar, samo vzami si malo z rezervo tistih 10-30. Sam sem en M.2 disk tudi prenesel s starega PC-ja, prej nisem imel heatsinka, pa ni blo nobenega problema sicer, pa je bil primarni disk. V tem PC-ju ga imam za drugi disk, pa sem vseeno dokupil, ker je poceni in pa zaradi izgleda, ko sm glih sestavu celo kišto novo, in je bil disk edina modra stvar 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

Najrej slivovko...potem ko si že v rožcah predlagam še malo rumčka... za na vrh pa medičko, da ne prsmrdiš v gostilno

konkretno tale rum je samo za potico dober 😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ukrivljen ekran je smiseln od 32'' naprej ja, je pa čist stvar okusa. Sam mam tut 27'', raven, 1440p 165Hz. Edino kar boš ugotovu je, da so 1080p youtube videii kr naenkrat vidt slabš in boš od začetka mal kislo gledu budget youtuberje 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kuharija
Napisano

Načeloma je bolš debelejši kamen za te zadeve, moj je 3cm in se res lepo peče, ga pa drugače v pečici uporabljam. Minusa sta edino čiščenje in teža 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bela tehnika
Napisano

Jaz imam Beko hladilnik, kuhalno ploščo in pečico. Na plošči so mi po 6 mesecih menjali elektroniko. Hladilnik pa cvili itak že od začetka, ob določenem procesu pač. Sicer sem pa zelo zadovoln z njim. Pomivalec imam Gorenje, ker sem ga pač dobil gratis ob nakupu kuhinje in dela povsem ok, pa je sigurno cenejši model, nima zgornjega predala za pribor recimo. Je pa letos ravno 5 let in mi potečejo vse garancije. Tudi meni je predvsem 5 let prevagalo pri odločitvi. Se pa splača preverit, saj imajo nekateri proizvajalci opcijo 3+2, torej 3 leta in ko registriraš aparat na spletni strani, s serijsko številko, dobiš dodatno 2 leti garancije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano (urejeno)

Dečko... 🙄 Stari, ne morm jst prehodit tolk kot ti lah serješ tuki gor. Cel forum je poln nekih tvojih žalitev in političnih prepričanj, da o nivoju ne govorimo. To ti je že tolk ljudi povedalo, da niti nima smisla, da ti še jst, ker ti ni pomoči. Zaradi takih izpadov, kot so tvoji, bi lahko obstajale sankcije na forumu.

EDIT: Sorry, @Alex pozabil sem te citirat 👌

Popravljeno od samSimon
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

To tut men Firefox zadnje čase dela... klikneš eneparkrat in pol kr čudežno odpre. Tut jst mislm, da je AdBlock problem. Sicer uporabljam Ublock Origin, ampak ista fora pomoje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parket - zaključne letvice
Napisano

Jst mam pa 40 let starga bukovga, v ribjo kost položenga in ker sem celo življenje povsod gledu to oranžno-rjavo jugo-pohištvo, sem se ga tok nažru, da sm reku nej grejo čez s sivo barvo, ki ne bo povsem prekrila, ampak nardila tak starinski, šekast vzorec.
Mojstri so pa slučajno delali lih še na ljubljanskem gradu takrat in so imeli še neki te barve... Verjetno večini ni všeč, ampak meni je pa top. Stvar (specifičnega okusa) očitno 😊

IMG_2016.JPG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

8GB je pa res mal 2013 😂 To je dovolj za mojo babi, na 10 let stari kišti, da v 1080p pogleda maile, 24ur, vreme in ugasne računalnik. Mam dober mesec star komp in potrudu sem se, da mam čim manj bloatware-a, še vse nepotrebne windows pizdarije sem odstranu (priporočam OOAPB)...
Laufam 1440p, Win11, prižgani Avast antivirus, Utorrent, Discord, Geforce Experience in včas kak Steam. Par Firefox zavihkov in poraba rama je med 10-12GB. Mam pa 32GB DDR5.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.