Dobro, tu se je pravi?no na koncu izteklo, ker spet je ?love?ko oko zamudilo o?iten ofsajd prvega gola Maribora. In kar vztrajajo ?e pri nekomu ki 30m stran vidi kot sokol in ima reakcijski ?as kamele....(?lovek)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Daj, Jures, ne me hecat! ?e mi tukaj sredi gozda na vrhu hriba imamo optiko, pa ?eprav nimamo ne vodovoda ne kanalizacije...
Pridi in se prepri?aj. Imamo zgolj in samo predpotopno kabelsko
?ivljenje sredi kmetijskega polja ob reki Savi. Cesta makadamska, greznica. Mam pa Hofer, Mercator, pa 4 bencinske.
Ampak mir pa je! PA ker kmetje vse ?e strojno pobirajo, se vedno ob cesti najde glava zelja, veliko krompirja, repa nam pa ?e iz u?es gleda. Za koruzo pa samo roko stegne?
In ?e en plus, cesta je s traktorji pozimi VEDNO splu?ena
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sem mislil, da bo travelxp4k ?tekal a je slika fenomenalna (na oled tv) . Priporo?am!
Daj jih pokli?i v mojem imenu pa reci, da sem samo 15km iz Ljubljane, pa da ?e vedno ni mo?en TK priklju?ek....(niso neposredno odgovorni) ampak nekateri bi imeli in pla?ali 5000k, sam ga ne moremo..
Ta cesta je res huda, divji konji tudi. Jaz grem gor ze v Novi Vinodolski oz Klenovici pa vse po vrhu do Senja, tam pa lahko nadaljujes na Vratnik in se naprej na vzhodno od Senja
Druga opcija pa je da gres cez Delnice v Fuzine, od tam pa preko ce bi ti znal povedati kje ker je gmajna in spet divji konji na Velebit. Ampak asfalt da ga pri nas ne vidis, cisto nova cesta.
Se strinjam. Zadnji? sem bil na upravni enoti pozitivno presene?en nad hitrostjo. Vrsta je bila do vrat, pa je ?lo vseeno hitro, in so bili obenem zelo prijazni. Tako, da
Po?ta............................................. , vse gre ro?no, vsako pla?ilo preverjanje in prepisovanje osebnih podatkov, podpis tu, podpis tam, pildki, z besedo, s ?tevilko.........pol pa ?e snickers v akciji
Zanimiva? Nisem gledal, samo kam to pelje? Zmagovalec ima skorajda pol minute fore, sesti ima krog zaostanka, dva med 10 pa dva kroga zaostanka, pa se SC je bil...
Zaenkrat se ne obremenjujem, je pa to dejstvo, da "nedotakljivega" se ne sme dotikati (tudi v primeru te nesre?e, ?e bi ga M.M. zbil) Se pa popolnoma strinjam, da je M.M. preve? agresiven in grob in upam da mu je bila Argentina v opozorilo.
Ja ne vem, ?e bi ka?a med moto3 pri?la na stezo, se to pove?e z Rossijem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kot sem rekel Torro Rosso na zaprtih dirkah naredi nekaj, zdaj bom moral pa se za Williams navijat. Dve stranki, obe v ku...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani