Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Kot sem rekel Torro Rosso na zaprtih dirkah naredi nekaj, zdaj bom moral pa se za Williams navijat. Dve stranki, obe v ku...:)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ah ja, na najkrajsi stezi v F1 na prvem treningu 2 sekundi med 1 in 10.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nisi edini... jaz tudi ne potrjujem... ;)

Pa vec kot pol od teh se sploh prijavil nisem. Kurcevi FB logini itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dva tedna ze dobivam skupaj vsaj 30 mailov zaradi GDPRa, ostanite z nami, ponovno potrdite podatke in pogoje itd

Eksperimentno zaenkrat ne potrjujem niti enega, in glavo grem stavit da bom se spaman

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vse pred zid.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Dobro, tu se je pravi?no na koncu izteklo, ker spet je ?love?ko oko zamudilo o?iten ofsajd prvega gola Maribora. In kar vztrajajo ?e pri nekomu ki 30m stran vidi kot sokol in ima reakcijski ?as kamele....(?lovek)

post-2637-0-99925400-1527068301_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Daj, Jures, ne me hecat! ?e mi tukaj sredi gozda na vrhu hriba imamo optiko, pa ?eprav nimamo ne vodovoda ne kanalizacije...

Pridi in se prepri?aj. Imamo zgolj in samo predpotopno kabelsko

?ivljenje sredi kmetijskega polja ob reki Savi. Cesta makadamska, greznica. :) Mam pa Hofer, Mercator, pa 4 bencinske.

Ampak mir pa je! PA ker kmetje vse ?e strojno pobirajo, se vedno ob cesti najde glava zelja, veliko krompirja, repa nam pa ?e iz u?es gleda. Za koruzo pa samo roko stegne? :)

In ?e en plus, cesta je s traktorji pozimi VEDNO splu?ena

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A nimate optike?

Ne, mi nimamo NIC, niti vodovoda.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj sem dvignil novi Amino 4k na t2.

Sem mislil, da bo travelxp4k ?tekal a je slika fenomenalna (na oled tv) . Priporo?am!

Daj jih pokli?i v mojem imenu pa reci, da sem samo 15km iz Ljubljane, pa da ?e vedno ni mo?en TK priklju?ek....(niso neposredno odgovorni) ampak nekateri bi imeli in pla?ali 5000k, sam ga ne moremo..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ta cesta je res huda, divji konji tudi. Jaz grem gor ze v Novi Vinodolski oz Klenovici pa vse po vrhu do Senja, tam pa lahko nadaljujes na Vratnik in se naprej na vzhodno od Senja

Druga opcija pa je da gres cez Delnice v Fuzine, od tam pa preko ce bi ti znal povedati kje ker je gmajna in spet divji konji na Velebit. Ampak asfalt da ga pri nas ne vidis, cisto nova cesta.

post-2637-0-72496300-1526845826_thumb.jpeg

post-2637-0-95414600-1526845848_thumb.jpeg

post-2637-0-64277100-1526845860_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Buffon v PSG, Oblak v Juve? ?e ne pa Buffon kaka Kitajska, Amerika pa Oblak v PSG....

Nekaj bo.

http://www.espn.com/soccer/soccer-transfers/story/3502273/psg-offer-gianluigi-buffon-two-year-contract-after-juventus-exit-source

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekaj je tudi na tej Sloveniji, vceraj spet z veseljem prevozil 700km dokler nisem do slo prisel...med drugim ajdovka enopasovna....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To je ?e vse za ponucat, sam oni pa? majo vi?ka.....vzamem 5.000 komadov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Normalne nevihte sploh ni vec. Al zge sonce al pa klesti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moja prva projekta

Marin Nizozemska in Williams F1  :jupiii:

Ferrari smo pa zgubili....

vse Top ekipe so ?le sedaj v to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se strinjam. Zadnji? sem bil na upravni enoti pozitivno presene?en nad hitrostjo. Vrsta je bila do vrat, pa je ?lo vseeno hitro, in so bili obenem zelo prijazni. Tako, da  :bravo:

Po?ta............................................. :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:, vse gre ro?no, vsako pla?ilo preverjanje in prepisovanje osebnih podatkov, podpis tu, podpis tam, pildki, z besedo, s ?tevilko.........pol pa ?e snickers v akciji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zanimiva? Nisem gledal, samo kam to pelje? Zmagovalec ima skorajda pol minute fore, sesti ima krog zaostanka, dva med 10 pa dva kroga zaostanka, pa se SC je bil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zdaj sem sel se jaz pogledat...1,7 sekunde med prvimi 10. Vse sem zvedel, zmaga rdecih ali srebrnih v normalnih pogojih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Rde?ko je ?el....kakor mi je novi strom ?e bolj?i, sem ?alosten  :wacko: kaj vse sva dala skupaj skozi...

FRA

FL

RSM

GER

AUT

SUI

ITA

SLO

HR

SER

BOS

HU

RO

GR

ALB

MAK

pa mogo?e sem ?e kaj izpustil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naredil izpit za c kategorijo :) :)

Cestitke, a bos kolesa prevazal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Sem si mislil, wolverine ki poje, wtf....

The Greatest Showman - top 10 ever

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Zaenkrat se ne obremenjujem, je pa to dejstvo, da "nedotakljivega" se ne sme dotikati (tudi v primeru te nesre?e, ?e bi ga M.M. zbil) Se pa popolnoma strinjam, da je M.M. preve? agresiven in grob in upam da mu je bila Argentina v opozorilo.

Ja ne vem, ?e bi ka?a med moto3 pri?la na stezo, se to pove?e z Rossijem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.