Nisem se motil ripple je ponorel, v 10 dneh bo moj target dosezen. Ne glede na predikcije da bo se norel vzamem ven. Raje par tisoc ? manj viska kot pa izguba vseh par 1000.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Messi tudi preskoci marsikaterega branilca s skoraj 2m (gol finale lige prvakov na primer).
Pri 181-182cm mi jinproblem niti mx5 kaj sele barchetta. Ta ima znatno vec placa za potnike, pa malo manj za zici kjer si v prvih mx5 lahko vozil cudo robe
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ali je ?e kdo prejel Win update, ki je cel ra?unalnik postavil na 'fresh' instalacijo? Vse sync aplikacije kot so drive, drop itd, vse nastavitve, favorites....adijo...??
Verjamem, da sedaj to ni ?e ve? povezano s tekmo (navija?tvom). Odds so bili against Juve, in na stavah je bilo 1:7 ?e se ne motim, stavi? na Juve in potem v zadnji sekundi.............
Rok dostave je 4 do 7 delovnih dni od prejema pla?ila. Izdelek je odposlan, ko prejmemo va?e pla?ilo, v kolikor boste poravnali po predra?unu oz. UPN nalogom, upo?tevajte, da je v?asih potreben tudi 1 deloven dan, da je znesek prejetega pla?ila razviden na na?em TRR-ju. Pla?ila s kreditno kartico, debetno kartico ali pla?ilo s PayPal-om prejmemo takoj, torej je tudi naro?ilo procesirano ?e isti delovni dan, v kolikor ste naro?ilo oddali znotraj na?ega delovnega ?asa odpo?iljanja, ki pa je od 9h do 15h.
kreditna kartica je bila, takoj?nja potrditev
Za popizdit. Narocis vrtno garnituro...na zalogi, dobava do 3 delovne dni.
No po enem tednu dobis, ja veste to je centralno skladisce v xxxxx (zvenelo je cesko). Tam je na zalogi, enkrat tedensko pobiramo, potem pa posljemo vam.....
Wtf? NIKJER v pogojih ne pise tega o lokaciji zaloge...
Eno leto sem spremljal, odlocil sem se za ripple, in to dva dni nazaj ko je bil lowest. Glede na vse predikcije kinso oprijemljive- uporaba rippla v bankah in kot kaze na amazonu....
Zacel je rasti danes....
Lahko da sem se uklal, ce pa bo ripple rastel do 10 ali se vec pa ne bo slabo, vlozek ni majhen, a po enem letu zaupam sebi, nikomur drugemu. V konja pa ne dam niti centa.
Pr men je isto pizdu, da kdo je prej strihal belo sestko pa krneki. Jest sm se isto spraseval, da kaj ima veze kdo je strihal, ce bo tako ali tako komplet vrata na novo strihal... Samo na koncu je meni kar vredu prestrihal. Kaj tocno je pa zafural ?
Lak poka
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem se motil ripple je ponorel, v 10 dneh bo moj target dosezen. Ne glede na predikcije da bo se norel vzamem ven. Raje par tisoc ? manj viska kot pa izguba vseh par 1000.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani