Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano

No ja glede na to da kupujes spet za 5 let +, zna biti uporabno kdaj. Ko probas vidis da je zelo zelo uporabno.

Ampak itak vozis mazdo, ki se malo zamuja s tem ....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Edino ce se ti gre za android auto, mirrorlink, P10 ne podpira baje tudi mate ne, kar je kar malo smesno...preveri.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/teslo-upravljal-avtopilot-ko-se-je-zgodila-nesreca-s-smrtnim-izidom.html

Cas resnice za voznike, gre zgolj za pomagal, ne za avtonomijo. Voznik rabis biti ves cas...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja avto so res, da kar pripeljali tja...zgleda, da v gu?vo:( Ja bodo ?e poklicali nazaj...sej, ?e ne bi bili prazniki mi je vseeno.Problem imam ?e ta, da vikend vklju?uje tudi pse kar pa najbr? ne bodo sre?ni :) Jaz pa tudi ne brez boksov, ki so v 6ki.

Na koncu bodo pa lu?ko resetirali......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

?ena je mesec nazaj dobila P10, ker se je jabuk 6 po 4h letih za?el sesuvati. Presene?en, zelo odziven, dobra kamera, dostopna cena, tako da dra?ji Mate in morebitni P20 verjetno nudita u la la za kar rabimo. S9 je pa itak top. Zdaj ?e nima? ekstra fotografskih zahtev, na podlagi katih prodajajo S9 - samodejno zapiranje zaslonke glede na zunanje pogoje - je ?e S8 ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ce objavljanja Kardashiank niso direktno spolno nadlegovanje moskih, potem ne vem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Verjetno veliko voznikov ne preverja stanja te teko?ine

post-2637-0-02024000-1522176398_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Berem cajtnge in spletne novice, kjer je govora tudi o nedavnem pripeljaju v Planici, ko so trije majstri besedno"napadli" novinarko A Kanala...

Sem res edini, ki se mu zdi malce pretirana ta gonja proti tem trem opitezem?

Pa ne maram zlorabe alkohola, pijanih ljudi, primitivizma in podobnega, ampak vseeno.. to je slika Planiskega praznika in vecine odraslih obiskovalcev Planice, na katero smo tako zelo ponosni.

Zdaj pa cel halo zaradi tega...

VOLITVE bodo, in on je clan STRANKE. Jebes Planico....nima veze

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ne najdem. sramezljiv

Tam so samo teli:

- "Prika?i zaznamke"

- "Prika?i napredek prenosov v teku"

- "Prika?i zgodovino"

- "Prika?i stranske vrstice"

- "Odpri meni", kjer je nekaj vrstic, nikjer pa "translate"...

Mogo?e zato, ker uporabljam "ognjeno lisico"? sramezljiv

Mozno ker ti krom sam ponudi, ampak bi moral nekje najti tudi tam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Zanimiv pogled v lansko sezono

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

https://autorambler.ru/fan/zachem-yaponskie-avtomobili-kosyat-pod-uaz.htm?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com#1

Nisem ravno ekspert za ru??ino, ampak ?e sem tole prav razumel, Japonci svoja vozila predelujejo tako, da so po izgledu vsaj podobna starim Ruskim kombijem.

No, glede na to, da sem zadnje ?ase moral v nekaj avtomobilskih salonov na ogled novih vozil, jih popolnoma razumem...

zgoraj desno v brskalniku ima? me?ik batn 'translate' ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes sem treniral tek na 60 m.

Namre?, v slu?bi me je izzval 20 let mlaj?i sodelavec, da me premaga.

Moram pa ppovedati, da ima tudi pribl. 20 kg ve? kot jaz. ?e padajo stave, kdo bo zmagal.

Za sparing partnerja sem vzel 18 letnega sina, ki je izredno hiter. Prvi? sem tekel 9,1,drugi? pa ?e 8,7.Mislim,da rezultat lahko do konca tedna ?e izbolj?am

Slabo je pa to, ds sem si rahlo pretegnil levo me?no mi?ico.

No ti in tvoje misice niso 18 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Povpre?ni voznik, ki se vsak dan vozi od to?ke a do to?ke b in nazaj, bi v dani situaciji vsaj stisnil bremzo pred trkom.

prej mogo?e odvil v levo, ali lako je biti pametan sada. ?e eno vpra?anje tukaj je zakaj sistem ne vklopi dolge lu?i, ?e je ?e vse avtomatizirano? ?ista tema, nobenega nasproti....veliko vpra?anj je, a en odgovor bi lahko bil da senzorji ne rabijo svetlobe....jo pa rabi operater...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nore reflekse (in zbranost) bi morala imeti ta operaterka, da bi karkoli spremenila. 99.9% voznikov bi povzro?ilo isto nesre?o, pa bi bila samo ?e ena statistika ve?, tako je pa ?lanek.

Ne prepoznas sarkazma....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A brezvladje pomeni tudi, da ostajajo cestninske postaje? Al bodo potrjeni projekti tekli?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pe??i, kolesarji in njihov samoohranitveni nagon v vsem svojem sijaju:

Uberjevo samovoze?e vozilo je v mestu Tempe pri Phoenixu do smrti povozilo 49-letno pe?ko, ki je nepravilno pre?kala cesto. 

ampak bistvo je, kot pi?e v ?lanku, da vsa umetna inteligenca ne more reagirati na nepredvidljiv ?love?ki faktor....torej v enem stavku izni?eno vse. Kako bodo potem samovoze?i na cesti z voze?imi?? Nemogo?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ojoj

Seveda, so pri Ducatiju takoj po dirki za?eli ugotavljati vzroke za Lorenzove te?ave z zavorami. Ko so razbit motocikel pripeljali v gara?e, so odkrili, da na njem manjka ena zavorna plo??ica, zaradi ?esar bodo zdaj temeljito raziskali, kako je do tega sploh pri?lo. Sicer pa Lorenzo z dogajanjem na prvi dirki ni najbolj zadovoljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Danes bo spet pestro, pol folka na letnih verjetno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Bravo Dovi in Marc.

Letos sta zacela kjer sta lani koncala....ata se pa ne da, mulcema na riti, zgleda pa da Yamaha se vedno zaostaja, tud Vale je priznal po tekmi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Prvi trije znotraj sekunde.....spet obeta!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Here we go! Karte za Misano ?e v rokah, mogo?e pa gremo ?e z ekipo v Brno  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:

Sem gledal v?eraj eno oddajo o F1, pol ure samo o varnosti, varnosti, varnosti, novem ??itniku za glavo, omejitvah hitrosti izven steze....popolnoma ni? o dirkanju...potem pa pomisli? na tole. Ta vikend v Katarju 340km/h 2m od stene

https://www.youtube.com/watch?v=3p6f6DIsdsI&t=21s

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.