Skoči na vsebino
Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano (urejeno)

Ne ne še nobenih težav. Nisem še to čistil od priklopa 2009. Zgornja spirala je od peči na pelete, spodnja pa od solarne. Zdaj mi sonce segreva do 70°C. El. grelec pa po potrebi oz. prejšnjo kurilno sezono je deloval skoraj nonstop. Poraba elektrike pa izmerjena 14 kwh/dan za vodo na 55°C. Tako da ne vem kaj pričakovati od umazanije....

Popravljeno od AmpeR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 20 urami je Z M A J napisal:

Najverjetneje Janez Novak, avtohtoni prebivalec naše Kokodak republike? :)

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/specialci-v-grousplju-prijeli-oborozeno-osebo.html

Dobri so ti specjalci. Par let nazaj so imeli usposabljanje v eni znani jami pr meni in pol, ko so prišli iz jame smo se en "malo" skupaj napili....😁. Zanimivo, da so združeni skupaj policija in vojska. Mal sem jih podrezal, koliko akcij imajo na leto, ker ni toliko v javnosti. Pa izvedel, da te akcije so kar pogoste, skoraj dnevne. Ampak to ni v javnosti... No pol ko sem bil že fanj v rožicah sem izjavu, da zdej pa me boste ustavili in dali kazn. Pa mi reče šef specjalcev: če te mi ustavimo pol si pa naredil fanj pizdarijo.... in pili naprej🫣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 17 minutami je ignacij napisal:

Pomoje so to bombice v katerega nafilajo smejalni plin, za podivjano mladino.

Točno to. Bombolco filajo v balone in potem balon v usta... videl v živo... in potem videvaš samo podivjano mladino

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.