Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Vidiš @Alex tako kot pravi @Slivka to je ta razlika. Z vinjeto plačaš samo možnost, da greš na AC, kaj se pa tam pol dogaja... ja to je pa druga zgodba.

Bom pa takole rekel... vinjeta je poceni napram cestninam v Italiji in na Hrvaškem... Jaz na te sisteme ne bi šel nikoli nazaj. Z ABC-jem sem svoje cajte tud več kot 1000€ dajal letno pa še to sem se pol vozil po stranskih, ko se mi ni mudilo. Vinjeta je zakon pa četudi so gneče na AC-jih.

2x do Neuma in nazaj, pa že preplačaš slovensko vinjeto.

Da o italijanski AC sploh ne govorimo :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 8 urami je sportman333 napisal:

Kako morete samo proti🕊 pisat zdaj bo še božičnico zrihtal 🤣😎😏 a pol bo pa matra obrnjena🤓

Ma pusti te večne težake :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 17 minutami je Alex napisal:

Danes so golobnjak in njegovi škorci zasedli Koper in tukaj na obali trosili svoje neumnosti. 

Zanima me, kdo jim je sploh dovolil, da organizirajo svoje seanse na obali. 

Zato pa je bil zrak danes zatohel. 🤪

Kje si me vidu? 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 34 minutami je sportman333 napisal:

Za tako težo avta jih je verjetno hitro dovolj/veliko, bmw pa nekako nikoli ni varčeval z konjenico, nisem pa poznavalec bmw, a bi rekel da ima 2.5 motor zagotovo več kot 200km🤣

Ja za moje pojme bi lahko imel za 1400kg še malenkost več. Ima pa 204. Sicer ma pa šestvaljnik res super navor, tko da preskok z Miate je bil očiten :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Pritisk dvignjen. Poizkus plačila malce višjega zneska preko spletne banke zadostni količini šuškavcev navkljub neuspešen - razlog: uporabniško ime ki ga stalno uporabljam in sem ga tudi danes pri drugih nižjih plačilih z istega računa uspešno uporabljal, ni bil všeč sistemu - vsaj tako se je izpisalo sporočilce. 

Če nebi banke sanirali in potem tudi prodali tujcu ki je uiber gospodar, bi človek pomislil, da je z Ljubljansko banko kaj narobe. 

Bo treba začet uporabljat Ivan Janez sistem - z vrečko denarja v avtosalon.

Klik, če sem prov razumel? Updataj ga, ker jaz sem normalno višji znesek nakazal. Samo pač pokličejo te iz NLBja, če si to res ti :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano
pred 2 minutama je Jest napisal:

To NI normalno... Kdo pa pravi, da nekdo, ki stanuje na podezelju, ni z avtom vsakodnevno v mestu, kjer je visji riziko? Da se premija obracuna na podlagi naslova bivanja, po moje ni normalno ... 

Lahko so tudi tisti na vasi večj risk, ker manjkrat vozijo kot tisti v mestu, ki večkrat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.