Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Sm kmet an s... ... ... Se pravi, sm lep kmet an s hribu doma, pa se na Obalno zakonodajo ne zastopm lih tanartabl. A na obali je tako, da če narediš zadosti prekrškov, jih posnameš, objaviš in se nato javno opravičiš, da potem nisi kriv in ne dobiš kazni?

https://www.24ur.com/novice/volitve/lokalne-volitve-2022/misicev-kandidat-za-svetnika-divjal-po-portoroskih-ulicah-in-to-posnel.html

Poleg tega možakar sploh ne ve, kaj vozi. V rokah ni imel Zastavo 101 ampak Yugo Skala 55, mogoče Yugo 1.1 GX...

O fak kere prigode, sem mislil je neka DeSUS dirkaška parodija. :)))))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ju3 in prihodnja 2 dni grem ponovno v volilni odbor, obenem še vse 3 dni tudi v mojo TAPRAVO službo. Sem kar priden, se moram pohvaliti, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Dejstvo je že to, da je imel FQ20 danes precej piškave karte za slavje na dirki, v nadaljevanju bi moral Pecco osvojiti zgolj 14- mesto in bila še vedno pirova zmaga, zmaga ob piru, brez naslova. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Z veseljem ti bom svetoval; izhodišče je kraj JAKOBE, do tja prek Črne oz. Mežice, potem od parkirišča 45 minut do koče, kasneje še 1,5h do vrha 2126m, lepa družinska varianta, podrobnejši opis pa najboljš na www.hribi.net

Danes pa na lahko nedeljsko pedaliranje. :)

Kasneje upam na čudež in Yamaho prvaka, v sedlu pa Fabio Quartararo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Gelipter, tole je bolj na nivoju DeSUS izleta in primerno skoraj za vsakogar, no vsaj če rečemo po talahki gor in dol, tale zahtevna pot ko smo šli gor morda vseeno ni za vrtoglave. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predsedniške volitve; 2. krog
Napisano
pred 3 minutami je Slivka napisal:

Predsednik vlade je že zdavnaj povedal, kdo bo zmagovalka drugega kroga. Torej se ti ni treba čisto nič odločat... 

Poleg tega je predsednik vlade izjavil, da ne bodo pustili, da se "desni politik" zavihti na položaj predsednika države.

Torej?

PV je tudi v 1. Krogu volitev podprl g. Brgleza, ki ga, kolikor vem, ni v finalnem izboru? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predsedniške volitve; 2. krog
Napisano

Dober večer avtomobilska druščina!

Me zanima h komu se nagibate v 2. krogu predsedniških volitev, ko se bo g. Pahor umaknil mlajši generaciji?

Jaz sem še popolnoma neopredeljen in čakam zadnja soočenja kdo me bo prepričal.

Pri NPM me moti precej čudno družinsko finančno ozadje, kjer je soprog dejansko"zmagovalec tranzicije", medtem ko pri AL me moti zgolj politična stranka, predlagateljica, ki mi je od trenutnih strank v državi, najmanj všeč.

Vprid AL govorijo celo nekateri politični nasprotniki, ki ga hvalijo kot prijetno osebo, poštenjaka in odprtega človeka, ki nikakor ne odraža maščevalnosti ter omejenosti svoje stranke in velikega vodje.

Koga nameravate vi voliti naslednji teden?

(Če je opcija naj moderator naredi tule v temi anketo)

1. Anže Logar 

2. Nataša Pirc Musar

3. Nobenega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LED za dnevne luči
Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Ja svetijo močneje n razpršeno,da potem mi ki vozimo nasproti nič ne vidimo......☹️🥺

Točno tako, se spomnim pred leti, nek tastari Fiat Punto, ki je imel vgrajen 'domači Xenon', to ko je pripeljal nasproti nisi videl ama NIČ, totalno zaslepljen.

(dosti huje kot ko ima nekdo vklopljeno zadnjo meglenke in voziš neposredno za njim, a vidljivost dobra, le pacient za volanom).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 9 urami je Boss napisal:

A mi lahko kdo pove, a je to že odvisnost od športa?

v petek po šihtu 40km bicikla

v soboto uro in pol košarke

v nedeljo "sprehod" na Šmarno goro po severni strani

v ponedeljek 60km bicikla bolj po ravnem

danes 35km bicikla z vzponom na ljubljanski grad pa na Golovec pa na Orle

jutri me čaka še uro in pol košarke

:nevem:

Jaz temu rečem; aktivno preživljanje prostega časa, v naravi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Lahko tudi priznam, če RBR ne bi imeli v prvem dirkalniku VESOLJCA, ampak 2 Pereza, bi bil 44 manjkrat drugi, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 54 minutami je TiEn napisal:

Drugače pa tudi ne smemo pozabiti, da je bila to MAX-ova 14ta zmaga v sezoni, kar je največ od katerega koli dirkača. Do konca sta ša še dve dirki.

1. Me zanima če bo še kako odnesel
2. Me zanima če bo res Merc brez zmage letos(mogoče če ne zgrešijo spet strateguje z gumami, hard jim ne pašejo, medium sploh ne testirajo na FP-jih)

Merkl in Dimnikar naj ponovita lanski Sao Paolo, tisto je bila (z mojega vidika) paša za oči in skoraj dolgcajt, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.