Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 38 minutami je MazdaBoy napisal:

Pa ne da ste se kopal? 😮 Ali sam namočil noge do kolen v morje 🙂 Kolk pa ima še morje stopinj?

Seveda, jaz sem se, kar konkretno; voda okrog 20C, več kot dovolj zame, otrok že prej neki prehlajen in se je pametno odločila; ostati izven vode. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes v Lidlu blizu Umaga začudeno gledal cene izdelkov, ki jih precej dobro poznam iz njihovih trgovin, na tej strani meje. Hrvati so se mi dejansko zasmilili! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Strankarskim kolegom sem danes (javno) povedal par krepkih in kar jim gre, taglavnim seveda. Dovolj blefiranja!

Alex, res je Socialni demokrati (Slovenije, ne Magyarorszag-a) :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
pred 4 urami je TBA napisal:

Pa kako slivovko in pir zraven

Manj nevarno srkniti Slivovko, kot srečati Slivko, z lopato in da ni snega v bližini. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Če imate časovni zamik; film Songbird na HD Cinestar Fantasy. Film izdelan 2020. Film govori o zivljenju v bliznji prihodnosti leta 2024, ko je Covid23 in je vse zaprto na karantenske cone. Ce te ujamejo da se gibas v karanteni te lahko vustrelijo. Ogled na lastno odgovornost! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.