Pridem do stranke na dvorišče in pride do mene in reče 'dajte vendar ugasniti tega hudiča '
Pa ji rečem, da kar se tiče mene, je ugasnjen in ji pomaham s ključem v roki.
Stranka me začudeno gleda, jaz seveda tudi v šoku in reče; 'ta hudič je živ majkemi ' :)))
Kasneje sem ga ugasnil z neko višjo prestavo, a biw cel čas dostave v strahu, da je ključavnica toliko izjebana, da ne bo šlo več naprej. Pa je vseeno šlo, a kasneje pri zadnji stranki nisem več ugašal zverine, hehe.
kar hecno videt, ključ zunaj ključavnice, a zadeva nemoteno obratuje naprej. :)))
Ju3 dan dopusta, da uspešno rešim eno precej pomembno zadevo, potem pa wikend, ki naj bi bil precej družabno obarvan in tudi podmladku zelo verjetno, ne bo dowgcajt.
Nerab it teb al pa men v ušesa... to mora it oboževalcem Evrovizije. In tam so na presenečenje kar visok zasidrani okol 10. mesta.
Ja, ampak ko jih primerjam s skupinami, ki so mi blizu in všeč ter so na sceni že dalj časa; Pop design, Big foot mama, Niet, Siddharta, Šank rock, California.
Nadležna zadeva, ampak v steklo se popravi skoraj nevidno, frendu je priletelo v pokrov motorja, taka vdolbina je nastala, da totalno pokvari izgled vozila od spredaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani