Wow! Če bi Nataša sodelovala na Slovenija ima talent, bi se zagotovo umestila v finale! 😍
Pa ne me napak razumeti...mene to ne moti,ker debelost sama po sebi ni problem...to je enako kot pri tatoojih-tatoo ni problem-problem je za kaj si ga je dala narediti...oz. v njenem primeru,ker domnevam,da nima kakšnih težav z ščitnico (je pa to priljubljen izgovor) ali kakšnih drugih zdravstvenih itd....problem je nekaj drugega..."požrtnost" oz da pač ne znaš nehati...no in to je tisto o čemer sem govoril-ko sem na TV videl njen sestop z barskega stolčka ko je odkorakala,sem moral zvrteti nazaj,ker nisem verjel očem🙄
To je zame tipičem primer "damaged goods"
Nočem biti žaljiv...do Nataše še najmanj...ker to je njena stvar....a moja stvar je ocena tega dejstva...in tu je požrtnost en veliki "no-no",ker govori zase.
Mogoče ti bo po ogledu tega malce bolj jasno o čem govorim
Še en zanimiv
Mimogrede dober kanal za moške nasploh👍
Upam,da sem svoj pogled uspel bolje razjasniti,za kaj Nataša ne glede na svojo politično usmerjenost ni primerna za predsednico.
Aja-pa....ne,se nimam za perfektnega,in tudi nisem...se pa jaz ne potegujem za predsednika,in se mi ni treba dokazovati....,pri Nataši pa je stvar malce drugačna.
Očitno, da bi si ti moral malo več prebrat o vseh vzrokih zakaj imajo ljudje različne postave in da je karakter še najmanj pomemben faktor in da to sigurno ni glavni argument. Največ na to vplivajo genetika posameznika, zdravstveno stanje ščitnice, rak, itd. Raznorazne razvade kot je kajenje, alkohol, prehranjevanje. Izredno velik pomeni prvih nekaj let življenja in koliko maščobnih celic se takrat razvije.
Potem pridejo na vrsto seveda tudi prehrambene navade, ampak to so šele drugoten vzrok, ker imaš lahko nekoga, ki je kot vrabček pa ima vseeno masni indeks previsok, na drugi strani pa drugega, ki lahko povzroči bankrotiranje "all you can eat" bufetov pa bo kot trlica. Tak je recimo moj bratranec, ki več ali manj se niti ne športa in je k pr norcih ampak ni bolan saj je tak od ranega otroštva. Le presnova deluje drugače. Pač fabrka za drek delat.
To pa da zdaj pleteničiš o nekih čustveno nestabilnih osebah je pa milo rečeno BS in verjetno prebrano v Lady al pa Naši ženi, al pa na zadovoljna.si oziroma FB.
Delno se strinjam, delno pa ne. Kakšno postavo bošm imel kdo je odvisno predvsem, ok, da je zdrav, predvsem pa:
-Koliko obrokov in kaj na dan poješ.
-Koliko kalorij porabiš, koliko jih dejansko dobiš s hrano in pijačo.
In folk je verjel nekomu, ki se piše ocvrti bančnik (Bankman Fried) po slovensko ... 🤣
Ampak, kolk je fajn, k pohlep ljudem megli dojemanje in potem športniki kot je recimo Tom Brady dobesedno zdaj morajo prodajati osebno premoženje, saj so očitno vse izgubili v tej Ponzi shemi. Dotični baje, da več kot 700m$.
Vedno so obstajali razni cach the cash in podobne piramide igre za naivne ljudi. Res je. Par ljudi se vozi v ferrarijih in ima vile, ostali pa kot ponavadi izgubijo. Tako gre ta igra tudi pri tej kripto megli. 😉
Evola, pa so ostali naivni ljudje brez meglenih sredstev. 😊 Vložili so svoje prihranke v nakup megle, ki se je čez noč razblinila kot miljni mehurček. 😉
Po dveh dneh na stolčku že prvi biser "naše" predsednice. Izjavila je, da je za naše avstrijske Slovence izredno dobro poskrbljeno, kaj izredno dobro, odlično. 😄 Seveda je predsednik Slovencev vložil protest in zahteva takoj srečanje z njo, da ji iz prve roke pove, kako je s temi "izredno odličnim odnosom".
Čak, da pride v tesnem bajkerskem ledru z lisicami in bičem v roki, boste pa vsi trije stali v pozoru pa moledovali "Nataša prosim šemedej". Bo odgovorila po Pahorjevo "Miško, to mi deli..." 😂
Kaj veš, mogoče se bo pa pripeljala na kako bajkersko fešto.Lani recimo je bila v Žusternii na rock koncertu na otvoritvi bajkersko sezone. Tu ima recimo plus z moje strani. 👍
Ne verjamem. Največji problem je, da je hotel sedaj s kampanijo prikazati, da je angelček. Ampak mnogo levih volivcev se spomne njegovih dretij, ko je vodil razne komisije. Pa blokiranje konstruktivnih komentarjev na socialnih omrežjih itd.
Levi volilci bi volili tudi sosedovega flokija, samo da ni SDS. Nisi glih neko merilo zanesljivosti in trezne presoje. 😉
zdej boš pa reku da ma JJ&company več podpore .... ker pač logar je JJeva marioneta pa obrni kokr hočeš ...
pa sej da neboš mislu da JJ&company še kej bolši kar se tiče utaje davkov in ostale korupcije .... začel so pa že med osamosvojitvijo z plenjenjem in prodajo našega premoženja ...
A je JJ kandidiral za predsednika? A sem kaj spregledal?? 🤔 Ker mojstrica je sama utajevalka davkov, za Anžeta pa niso mogli nič slabega najti, razen tega, da je v stranki sds.. In ravno prej sem poslušal v službi debato, da je sicer on neprimerno boljša izbira, bolj razgledan... a so glasovali proti njemu ne za njo in da vedo, da bo njeno vodenje polom😊
"Ljudje so prepoznali vrednote, ki jih zagovarjam kot tiste, ki si jih sami želijo". A res? A si res želijo tisti, ki so jo izvolili utajevanje davkov in imeti firme v davčnih oatah?
Res dobra popotnica. Sicer je pa velika večina teh, ki so jo obkrožili glasovala "proti". Tako, da ji ne bo najlažje, saj ima zelo majhno podporo Slovencev.
Saj je Janša kriv za korono, za kolesarje, za lenuhe ljubljanske, za rog, za tisto kar je Zoki pokradel, za Murgle in za vse drugo🤣
Bo sedaj " demokratični" golobček to popravil. 🤣🤣 Se je zadnjič hvalil, da je vse kar so do sedaj, ko so oni na oblasti naredili to, da so ljudje svobodni, da lahko rečejo kar hočejo in da ni represije. Ali je on živel v severni Koreji? 🤔 Ne vem od kje mu raje ideje. No, saj bo kmalu bo konec svobode, ko bodo kontrolirali medije in internetb, kdo kaj napiše, kot v Rusiji in severni Koreji. Pa bo tu svoboda. Seveda za nekatere bolj, za druge pa manj. 😉
Pred par leti smo bili priča porastu veganstva. Zadeva je prešla mere zdrave pameti, ko so vegani prepričevali mesojedce, kako delajo škodo in da naj takoj nehajo jest meso. Takrat sem se držal za glavo in mislil svoje.
Sedaj smo na točki, ko necepljeni prepričujejo cepljene, da smo zajebali. Pa kaj klinca bi radi dokazali? Verjetno sami sebi, da ste nardili prav, da vas ne bo pekla slaba vest? Ne vem, res ne. Ampak nehajte posiljevat nas cepljene!!!
Najbolj me pa boli, ko se dejstva (!!!!) prireja na način, ki bi vam ustrezal. Pfizer je povedal nekaj popolnoma tretjega kot nekateri tu na forumu trdite in prikazujete. Na vse pretege se trudite povedat in prepričat svoje občutke, da imate prav. Na tiste osnovne stvari ste pa pozabili. SPOŠTOVANJE IN RAZUMEVANJE, DA SE JE NEKDO ODLOČIL DRUGAČE KOT VI; SOČUTJE DO SOČLOVEKA in POSLUH DO DRUGAČE MISLEČIH.
3 tedne nazaj sem napisal, da sem pozitiven na covid. Nihče ni vprašal hej, a si ok? Še več, vprašanja tukaj, med kolegi in službi so bila samo v stilu “pa si se cepil, ni nič pomagalo a?”
Zdej grem pa naprej užit nedeljo, sicer me vsake tok mal štihne pri srcu, verjetno od cepljenja - pa nima smisla da to zamero še vedno držim naprej in ustavim svoj lajf. Ni prva niti zadnja stvar, za katero sem se v lajfu mogoče nategnu. Vam pa dragi moji predlagam isto
In kar je najbolj zanimivo, so najbolj agresivni in vsevedni. V bistvu pa vedo bore malo, edino "rekla kazala" in branje člankov zdravnikov, ki sploh ne obstajajo. 😊😊
Resno???? Zakaj pa potem nebi izdal računa kadilcem , ki jih zdravijo in alkoholikom a oni pa nimajo možnosti izbire???? Razmisli malo preden pišeš bedarije.
Budalo .......kdo je pa pomagal ob poplavah v SLO, ob žledu, kdo pomaga pri nesrečah v gorah, vojaški helikopter. Res se vidi da si popolnoma zabit in zagledan vase. Koliko nesebičnih primerov je že bio ko so vojaki pomagali ob prometnih nesrečah in marsikje drugje.
Normalni ljudje ne gredo za vojake. Kdo bi se pa streljal. To so večinoma kaki sadisti, ki bi se izživljali. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo eni pa še vedno bluzijo o svoji brezmadežni predsednici.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani