Slovenija je svobodna dežela! Ne morejo nas prisiliti, da razmišljamo s svojo glavo, če mi tega nočemo...
Jap, sedaj imamo svobodo.🤣🤣 Baje, da bodo kmalu upokojenci ob ponedeljkih namesto petkovih kolesarjev, ki imajo sedaj vse, kar so zahtevali in jim dol visi za rajo, proslavljali "svobodo" in bodo plesali tako na Semedelski promenadi.(v Kopru) Seveda bodo imeli v rokah transparente in drugo orodje. Ko se upokojenci pobunijo je to malo drugače kot tisti zapohanci ob petkih. 😉
pred 3 urami je pob napisal:
Odkar so cepiva ni človeka, ki je bil na TV kot neka stroka in ni izrekel stavka - cepite se in s tem zaščitite druge. Ga ni.
Vsi so drdrali napisano skripto in to s tako samozavestjo, da s(m)o jim verjeli.
Ampak ok, vsak se je odločil zase, podpisal izjavo o lastni odgovornosti in življenje je šlo dalje. Me je pa zelo motilo, kako so na podlagi vseh teh laži omejevali naše pravice. In tega jim ne bom nikoli oprostil...
Kje si se pa ti so sedaj skrival? Aja, ni bila korona aktualna. 😉
Zate. Po mojem samo zate, dokler ga ne preizkusiš. 🙂
Sem vozil kio ev6 GT. Sicer ni tako močna kot porsche, a ima tudi hud pospešek in sicer 3,5do 100. Ja, je fajn naredit en krog zaradi brutalnih pospeškov. To je pa tudi vse.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moje GY F1 pa začuda ne pobira hitro, čeprav držijo kot pribite na cesto.
Ravno danes sem gledal, da imajo po treh sezonah še veliko profila.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani