Pres sem imel kakih 8-10 Polar RS800cx. Zdaj pa imam 6 let Suunto Spartan Wrist HR.
Jaz pa 8 let forerunner 235 in sem bil zelo zadovoljen a čas naredi svoje (nekje vlaga vdira) in bo vsak čas fuč... 🥴 Že nagaja včasih zato sem si umislil novo forerunnarco 255 in bi rekel, da ima vse kar potrbujem in še več...
Ps; bi vzel ono od @Jest a sem imel že kupljeno- naročeno pri Petrolu za pametno ceno s pop.cca 250€.😉
Razmišljam,al v "pohvalite se" temo al tukaj...ma,naj bo tukaj,da ne bo tako razmetano...
Svojega Spyderca Paramillitary-II zadnje čase zelo rad skoz sabo nosim,in ga res veliko uporabljam...pa je bil že čas,da ga nabrusim...tokrat cca.12° brez drugega kota..."skalpel"😁😍😃👍
Pijem doma takole kofe, gledam račun in razmišljam 🤔 "skoraj" ne morem verjet, kako je lahko pri"nas" pijača takole poceni pa na konc še popust dobiš, prav smešno.... 😊😉
Vako jutro obiščem vaško pekarnico v Maslinici na Šolti. Pred tednom je bil marmeladni krof 0,7 €, danes je že 1,5€. Sirov burek je bil 2 €, danes 2,5 €.
Porcija kalamarov v povprečni restavraciji v Maslinici od 18 do 23 €. Včeraj smo jedli v Stomorski, kjer so bile cene OK. Tunin steak s prilogo blitve 26€, pizza cca 10-12€, paradižnikova solata 8€, Ožujsko pivo 0,5 v steklenici 4€.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Uživamo v krasnem pogledu na mavrico.... 🤗🙄😉

Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani