Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 23 minutami je Shrek napisal:

Necepljeni in netestirani ne morejo nikamor. Ne na prireditve, ne v šoping centre, ne tankat. Ti ljudje se ne družijo z nikomer. 

Okoli harajo VEČINOMA cepljeni, AMPAK NE VSI, ki so potem povsod brez mask. Bil včeraj v šoping centru, gredo mimo varnostnikov z masko, potem pa maska pod brado... 

Govorim za trošenje virusa in obnašanje. 

Še enkrat povdarjam, da SEM cepljen, vendar se razkužujem, nosim masko in ohranjam varnostno razdaljo. 

Večinoma cepljenih se tega NE drži. 

Če niso okuženi pa ne. 

Imajo cepljeni drugačen nos, da ne morejo kužit? Večinoma cepljeni NE nosijo maske, necepljeni pa. 

Ne kar nekaj na pamet.

V trgovinah so večinoma cepljeni, preboleli in tisti, ki se morajo testirati. Skratka, vsi. Veliko teh necepljenih gre najprej na testiranje in ko dobijo papir, gredo spotoma še v nakupovalne centre. Ampak ne vsi, ker jih ogromno sedaj  dobi papir, da so pozitivni. Maska pod brado je pa bolj domena anticepilcev. S tem samo ostalim pokažejo, da sicer jo nosijo, a jo iz nam ostalim neznanega protesta nimajo na obrazu. 

V  vseh primerih do sedaj so se  na vhodih v nakupovalne centre in na benzinskih  servisih  zapletali v groba žaljenja študentov  in prerekanja z varnostniki zgolj anticepilci. Pred šolami so grozile in vpile, ter žalile ravnatelje in  učitelje zgolj mamice anticepilke. In tako naprej. Teh primerov, ko izkazujejo anticepilci svojo nevzgojenost in agresijo je vsak dan več. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 28 minutami je Shrek napisal:

Kdo je TU agresiven? 

Ja, Alex, če imaš jajca, odgovori in argumentiraj. 

Definiraj agresivnost tu gor. 

Jereb? Pa ostala anti cepilna kompanija, ki se ne pojavlja več in so se  užaljeni "od-cepili" iz foruma? Kar nekaj jih je brez bontona. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Že to, da jereb prizna, da je bil med antivaksarji in razno  raznimi ravnozemljaši na tistem sredinem ne prijavljenem sprehodu po Ljubljani, brez mask,  brez upoštevanja distance  pove vse o osebi. Medtem se celotno zdravstvo z zadnjimi močmi bori za vsakega bolnika. 

Po tukajšnji komunikaciji se vidi, da spada med prestrašene in jezne ljudi. Nekaj časa ždi v senci, nato udari z vsem svojim gnevom. Na koncu se izkaže, kot v primeru glasnih mamic na FB, ki so obljubljale, da bo polovico šol praznih ob samotestiranju njihovih sončkov,da spada v to glasno in v svojem svetu živečo, zelo majhno in agresivno manjšino. 

Enako kot na sredinem  sprehodu po Ljubljani, kjer se je ob pompozni napovedih o shodu vseh shodov, zbrala le peščica umetnikov in frikov. 🤪

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 20 minutami je g.Wankel napisal:

A ti je ceplenje pokvarilo tudi bonton, ali je to že od prej? 😅

Zanimivo, ampak eni  provokatorji se  "odcepijo" iz foruma in evo ti ga na, že vskočijo drugi, ki imajo besedni zaklad  tistih butljev, ki se sprehajajo ob sredah po Ljubljani. 

Bonton, kaj je že to? 🤔

Pred eno uro je jereb napisal:

Nazadnje na bolniski 2004. Ampak se opravicujem forum je tvoj, ti ves vse tud zame. Kreten

A si se zbudil, provokator z neprimernim izražanjem?😉

Daj raje napiši kaj o svoji Mazdi, kot da samo tu v tej temi pametuješ. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 13 minutami je jereb napisal:

Prosim nehaj s tem kar vsak cepljen rece ko ima 10s prostega casa. Zal mi je ce kot cepljen razmisljam odkrito. Meni je zje imunski sistem. Govorim iz lastnih izkusenj. 

Ti imaš najbrž že od prej slab imunski sistem. Cepivo definitivno ni krivo. Pač eni fašejo vsako gripo in prehlad. 

Drugi nikoli. Tako pač je. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pravkar je Shrek napisal:

Ampak...cepljeni še vedno trosijo virus. 

Obvezno bi bilo testiranje za vse, cepljene in necepljene... 

Tudi s tem ne bi imela večina cepljenih  problemov.Jaz sem se ravno danes testiral, ker je sodelavec zbolel in sva bila v stiku. Tako da ja, mi imamo v firmi vedno na razpolago dovolj setov za testiranje, tudi za cepljene, ki se tega kar pogosto poslužujejo. In ja, tako smo "našli" ravno včeraj enega pozitivnega. Bil je cepljen. 😉

pred 3 minutami je jereb napisal:

Cepljen z fajzerjem 2x, nazadnje septembra, in sem ze 4. Teden doma sesut. Resno sesut, Zena in hcerka necepljeni, preboleli z blagimi simptomi v 8-10 dneh. Jaz se ne morem sestaviti in zacenjam sumiti da je razlog ravno v cepivu…….

pol pa delaj statistike in razlage, pa ravno ti pravis da so f doktorji najhujsi.

glede okuzevanja. Ker sem cepljen nimam karantene…..lahko bi hodil okoli in Wankel je zadel bistvo zakaj je toliko okuzb.

se vec - ce si pozitiven na PCR dobis v istem momentu na Zvem potrdilo onprebolelosti - avtomatsk. AMPAK noben - ponavljam noben - niti cepljen niti necepljen pozitiven ne dobi odlocbe o karanteni CE SAM NE IZPOLNI IZJAVE na eupravi!!!!!

to so nase izkusnje prejsnjih tednov. Katastrofa od sistema. Dobis avtomatsko potrdilo ne dobis pa karantene. Ko tovornjakar ki se mora sam izlociti na AC!

obvezno in nujno!

Lahko pa se vprašamo tudi tako. Kaj bi bilo s teboj, če ne bi bil cepljen? Recimo. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ok. Sedaj bom napisal nekaj, kar sem ugotovil iz lastnih izkušenj v naši firmi, okolici, pri sorodnikih. Tudi cepljeni zbolijo. Ja, res je. To je dejstvo. Bolje rečeno, so pozitivni. Ampak zanimiv je nadaljnji  potek bolezni. In to čisto v vseh primerih. Medtem, ko necepljeni zbolijo, imajo večinoma daljšo dobo prebolevanja( tri tedne in nekateri tudi več) in težje oblike prebolevanja , imajo cepljeni  pri skoraj vseh v bolj močni obliki, kot pri cepljenih. In še ena zanimivost. Vsi cepljeni, ki so bili v naši firmi tudi pozitivni, so bili cepljeni z Janssenom!! Enim odmerkom. 

Niti enega takega ni z drugimi cepivi. 

Moj zaključek: če bi bili bolje precepljeni ( moderna, fajzer) bi bilo še vedno precej okuženih, a v bolnišnicah bi bilo sedaj mogoče 40-50 bolnikov na intenzivni negi. 

Seveda bi moralo delovati še vse ostalo kot mora, a pri nas ne deluje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 9 minutami je Bini napisal:

In končno ena iz domačega naslonjača...😊😃😉

IMG_20211116_163140.jpg

Pa koliko kav ti zvrneš na dan in kdaj zadnjo? Zvečer? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo, tresla se je gora, rodila se je miš.😊

Še enkrat se je pokazalo, da so otroci velikokrat bolj pametni kot nekateri njihovi starši. Problem tega testiranja pri otrocih je zgolj in le pri njihovih starših.Če že bodo imeli  njihovi otroci kake psihične težave v bodočnosti se lahko zahvalijo samo svojim staršem. Taki otroci se mi smilijo. 

https://www.24ur.com/novice/korona/samotestiranje-v-solah-tudi-pri-najmlajsih-potekalo-gladko-otroci-znajo-sami.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 39 minutami je Bini napisal:

Verjetno res 🤔

Danes pa, če bo časovno zneslo fašem tisto tretjo 💉 Fajzerco... 😊

Ps: in upam, da preživim, danes so res čudni časi..... 😉

Jaz sem bil prejšnji torek na tretjem. In glej ga zlomaka, še vedno diham in sem živ. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 29 minutami je Janez007 napisal:

Veliko sranje tale epidemija. 😔

V nedeljo zvečer je bil na SLO 2 dober dokumentarec o španski gripi. Sedaj mi je še bolj jasna slika sedanjega dogajanja. Španska gripa naj bi pokosila okoli 50 mio ljudi, Covid zaenkrat 10% te številke, s tem, da je prebivalcev na Zemlji danes 4 x več, kar pomeni 2,5% smrtnost v primerjavi s špansko gripo, ki je bila verjetno sama po sebi bolj smrtonosna.

Hvala znanosti, da danes obstaja cepivo in si lahko z njim pomagaš in 10x zmanjšaš možnost najslabšega scenarija.

image.thumb.png.5c0034eb34aec2f434c5b2a803a27b41.png

Tudi sam sem si ogledal ta res dober dokumentarni film. Zanimivo, da je postajala vedno bolj smrtonosna. Je pa tudi res, da je bila takrat higiena med navadnim prebivalstvom dokaj minimalna. In ja. Cepiva ni bilo. Sedaj na srečo je dostopno in je razlika tu. Hvala znanosti, hvala doktorjem, medicinskim sestram, virologom in vsem ostalim. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 34 minutami je Bini napisal:

Glej na Štajerskem je prvo pijača potem pa jedača..... 😀😂🤣🥂

Ha, ha, to je pa res. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Včeraj je Roglič obiskal karavano Moto GP. Obiskal je vse bokse, razen Rossijevega. 

Baje, da mu niso pustili v njega, ker je imel Rogla bicikel s seboj. Rossi pa le motor. :zvizga: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 13 minutami je TiEn napisal:

Lahkokategornik 69kg pri 175cm :D ko ko sm kupoval takrat par let nazaj pa le 63

Aha, potem pa ja. Zate pisane na kožo. Kako pa se kaj znajdeš z burjo? :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 30 minutami je TiEn napisal:

Jaz imam tudi amphibio, a sm pomoje veliko lažji od tebe, pa mi deluje super :)

Koliko kg? Jaz jih štejem 77 kilogramčkov pri višini 184 cm. 🤗

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 12 minutami je Nejc1986 napisal:

Amfibio so baje super vsestranske smučke. Na koliko let oziroma smučarski dni jih pa menjas ?

Vsake dve - tri leta. Prej sem vozil na Fischer in še prej Atomic. Amfibio so res vsestranske smučke a za moj okus malo premehka, zna pa zatresti na ledeni progi. Mislim, ni dobesedno premehka, saj ima vgrajena dva titanala, a zna bit malo "nervozna" na trdih ledenih progah. Tudi robnikov nima ravno na ravni najboljših (fischer, atomic, salomon). Zato sem šel sedaj na te Salomon. Sem jih imel priložnost preizkusiti na Krvavcu in so se zdele res vrhunske. Bomo videli, kako bo po celem dnevu smučanja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 10 minutami je Nejc1986 napisal:

Roka je vsak teden bolje, tnx za vprašanje:) Delam normalno, pri določenih gibih me malo zaboli (recimo ko s palcem odklenem avto z daljincem ),ampak ne pri navikularki,temveč točno tam kamor sem padel (zunanja stran palca). Danes sem bil prvič na specialki in ja... Ko sem zapeljal preko neke luknje,me je za trenutek zabolelo, ampak vse skupaj nič. Srečo sem imel na polno ob tistem padcu.

Jaz tudi komaj čakam smučanje.... Vavcerji bodo šli za nakup kart na Voglu :) Katere smučke si kupil ?

Salomon s-max blast. Baje, da so špica za zelo hitro smučanje po ribnikih. 😊

pred 38 minutami je Bini napisal:

Kaj si pa nabavil zaene? 

Zgoraj napisano. 😊 Do sedaj sem uporabljal dve sezoni Elan Amphibio 16 Ti Fusion 16. Te bo sedaj podedoval sin. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 17 minutami je Nejc1986 napisal:

Še dobro da sem ljubitelj malo višje nadmorske višine :) Sella Nevea je tole :)

IMG20211111125650_00.jpg

U, sneg okoli tebe. 👍Komaj čakam, da zasneži Dolomite malo bolj in da preizkusim nove smuči, ki sem jih letos nabavil. Se pravi, da je z roko vse v redu? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 56 minutami je Nejc1986 napisal:

Baje je v Ljubljani megla. 

IMG20211111135012_00.jpg

Baje, da res. Baje, da je v Kopru 19 °C in sonce kot spomladi. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ko že govorimo o porabi. V soboto sem se odločil, da vidim, kako izgleda,l to trpljenje in sem se vozil iz Kopra do Podgorja in nazaj. 

Za gor do Kozine avtocesta, nato po regionalki do Podgorja, strogo  po omejitvah. Za domov pa celo pot po regionalki, po omejitvah oziroma do max. 100/ uro. 

In poraba na koncu je znašala neverjetnih 3,3l/ 100. 😊

Res je, da je pot za nazaj skozi navzdol. 😊 Tako da ja, da se voziti tudi s tako porabo. Ampak cena za to? :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Ni Mazda ampak s tako porabo na cel tank se bom vseeno..... :bravo:

Ps;disel je..... 😁

IMG_20211109_130521.jpg

Pa kakšno čudo je to, da, tako malo pije? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.