Tega pa nisem pričakoval od wulfa
RazširiToto Wolff (49): Nobody will ever be bigger than Schumi. Even if the statistics saw Lewis up front. But Michael shaped a generation like no other, he is iconic. You cannot make comparisons across generations. Lewis is the greatest of his generation.
Še en mutnik, ki se prikaže za konc sezone. Naj se raj druge teme drzi..sm.slisu govorice da je tam ekspert 🤣🤣🤣🤣
Drugo mesto ni pomembno ker to ni bil njihov cilj.
Ferrari je na odličnem 3tjem mestu z avtomobilom kjer niso napravili eno aero posodobitve med celo sezono.
Jutri bo taktika igrala veliko vlogo.
Vidim da bo tudi jinjer
Ja da Hamilton ne zmaga, sicer bo vsedrugo kot zmaga z toliko hitrejšim avtomobilom presenečenje.
Ja max je po navodilih ekipe upočasnil, in kar lep čas vozil počasi in stavil hamiltonu prednost, hamilton pa čisto zmeden v maxa(najprej je upočasnil pol pa dal po gasu pa v rit maxsu). Ker baje mu iz ekipe niso nič sporočili.
Popravljeno od TiEn
Ja sam to ni zadnja dirka
Ja je kar na limitu šel, drugače pa ne bi rekel da je izgubljen naslov, glede na hitrost je komot drugi, in se bo naslov odločal na zadnji dirki.
Ves čas se je govorilo kako bo merc imel prednost na tej power track, pa če max ne bi naredil napake bi bil 0.3sec spredaj. Je kar RBR presenetil.
Seveda vse to če en bo dobil grid penalty zaradi menjave menjalnika.
Tako napete sezone če dolgo ni bilo.
Popravljeno od TiEn
Ja to mu je v Gorici rekel, da bo postopoma šlo gor. Bomo vidli kaj bo.
Obetajo se nam 50% podražitev kave, vsaj tako je majster rekel tatu v tovarni ko je šel po kavo
Sem vedel, da ne bo dolgo zdržal 🤣🤣
RazširiNi. Ker imam potem tudi v primeru garancije brezplačno pošiljanje nazaj itd. Se pa strinjam, da znajo tudi mimovrste biti vredne svojega denarja. Sploh kar se dostave tiče znajo včasih pihnt mimo
Pihnejo ga mimo ko čakaš na izdelek ki je na zalogi v skladišču 14dni 🤣
In razlike bi bilo več kot 2€ če kupiš 2x 1TB , okoli 6€ 😆
p.s: samo pomagat hočem da prišparaš, vrjetnst, da boš rabil pošiljat m2 nazaj je res majhna
Dobro če ti ni panike plačat 5€ več na mimovrste pa daj
Izogibaj se mimovrste ker so nateguni,..dvignejo original ceno pa dajo popust gor pa so še zmer dražji kot ostale trgovine...samo obvoz
na hitro sem pogledal okoli pa je cena 119€
SSD 1TB 2.5" SATA3 V-NAND TLC 7mm, Samsung 870 EVO
EVO 118€
SSD 1TB 2.5" SATA3 V-NAND QLC 7mm, Samsung 870 QVO
QVO 93€
Kamne si dam u žepe od puha, ko grem na nanos hodit pa v nahrbtnik 😆
Popravljeno od TiEn
Lahkokategornik 69kg pri 175cm ko ko sm kupoval takrat par let nazaj pa le 63
Jaz imam tudi amphibio, a sm pomoje veliko lažji od tebe, pa mi deluje super
Jah, napeto do konca Max pa trenutni najboljši voznik v karavani.
Učeraj slikal tekače na Ultra trail Vipava valley dogodku. Lokacija Nanos. Zdej pa rabim neki močnega spit, da uredim teh 1200fotk 🤣
Popravljeno od TiEn
Sm prešaltal na vino 😅
Napisano
Jah britanci morjo sforcirat britanca do 8 naslova
Povezava za deljenje
Deli na druge strani