Skoči na vsebino

Malo pretiravas :) ...

Ce imas trofazni elektricni prikljucek je cas polnjenja menda 4 do 6 ur ... odvisno kaksno prikljucno moc imas... Ce pa prikljucis na vticnico z 10A varovalko pa je res cas polnjenja okoli 30 ur :) ... na enofazni vticnici s 16A je cas polnjenja okoli 20 ur ... na treh fazah (3x16A) pa je samo se slabih 7 ur ... Pri 3x25A pa je cas polnjenja menda samo se dobre 4 ure ...

Na superchargerjih (ki jih je pri nas sicer res bolj malo :) ) pa je cas polnejnja samo 1 uro ...

Tako da ravno industrijski prikljucek ne rabis ... :) ...

Bral sem na Teslini strani....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

1 dan prej :)

post-2637-0-68042600-1481536326_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Divines, ?e ena francoska mojstrovina

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar kupil karte za gunse za celo familijo  v Imoli drugo poletje. :jupiii::ouje::punk:

:notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

The Siege of Jadotville - odli?en! Ne more? verjeti da po resni?nih dogodkih Irci niso imeli ?rtev, lokalci pa cca 300 in kako je politika pometla dogodek pod preprogo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Super, kdaj pa greste? Mene s5 korzika mika :D

Februarske po?itnice, Genoa - Palermo, nazaj pa po?asi prek Kalabrije

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Rezerviral trajekt za Sicilijo quattro persone con autobus  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz sem ze rekel da je verjeten Werhlein.

Po drugi strani pa so z dobromi imeni povezani tudi sponzorji. Vse je na koncu cifra, pa se mercka se lahko malo zmisluje te dni....

Tudi Mclaren rabi denar, verjetno je prekinitev pogodbe tudi plus za njih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pri nas so gnojili.....tako da imamo kombinacijo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mas kabelsko? A nisi enkrat rekel, da tam sredi polja ne morete nic imeti? In da mas internet speljan od starsev preko brezzicnega linka?

5 let sem imel to, sedaj evj/telemach. Tk prikljucka pa ne bo nikoli. Zjebal me je se Hofer, ki se je postavil direktno na pot ....

Saj sem napisal zadnjic da so nam dvignili internet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Do sedaj smo imeli 32' :). Zdinse kot da je Messi v merilu 1:1 danes...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Slika je odlicna. Med drugim mamo pa kabelsko :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja tist je stari.....:)

Ma jaz sem ga vzel ker cena mi je ok za Sharp led full hd, smart tv z wifijem in appi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja imas prav, ampak 55inch tv se pa ne upam. Res pa da so imeli dobro ceno.

Glede tega v sredo ko sem narocil je bil tv 570?, kar 112? ceneje kot na ti black friday....komercialne fore.

Je razlika.....se posebej ko gledas s petih metrov. Velikost stare tv je se iz razmer iz stanovanja na Drulovki pred sedmimi leti. Sem pa zasral pred dvema letoma ko je strela skurila tv in sem mislil da zaradi zavarovalnice rabis isti tip tvja....v bistvu bi lahko takrat sel v vecjo pa delno doplacal. Po drugi strani pa je bila taka led tv 55' takrat vsaj jurja pa pol.

post-2637-0-40291800-1480761359_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kline pa spara ?tenge za Wengen, Kitzbuhel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem sedajle Rouge One, ki ga v Lj caka Rouge Nation, da izvedemo Ghost Protocol in izvedemo Saving private Messi....

Svak dela na posti v centralnem....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?ofer si pa misli: kak?no krasno ?ivljenje! Nekdo je naro?il nov kav?, nekdo novo TV, jutri je pa El Classico! Parkiram nekje in si v miru ogledam, brez da bi ?ena te?ila...

Dobil celo ?t paketa, kar pomeni da je kobmi od po?te slovenije, bom jutri klical v Mestni log na centralo ?e se da tam prevzeti in re?iti el classico....druga?e pride v ponedeljek.

Bistvo je samo da bi v miru ?ez vikend montiral konzolo in tv....55 inch.

So pa tudi budale jih prosi? da bi osebno prevzel na brn?i?evi, ni treba dajati na po?to pa je baje to bolj komplicirano kot skenslati vse in oddati novo naro?ilo....v glavnem par klikov ki se nobenemu ne da, tv je bil tam, samo niso vedeli to?no kje, ali je v dostavi k njim, ali je ?e ?el na po?to ...ni?, potem pa en vzame skener v roke in dobi? SMS s ?tevilko paketa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Me zanima kdo bo zasedel njegov sede? v najbolj?em mo?tvu. :)

Najbolj se ponujata button in alonso ampak zic bo verjetno dobil Wehrline

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jeb***** mimovrste pa njihovo na zalogi dobava 1.12! Jutri el classico, nov tv pa nekje v enmu kombiju!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.