The next bright comet, C/2023 A3, is less than a month away! ☄️ Will it be visible to the naked eye? When and how is it best to observe? Find out here!
Pride model mimo in začne razlagat, da bo kupil stanovanje v Kopru. In mi razloži, da bo dal za 42 kvadratov veliko kletko celih 175.500€...
Sem samo sedel in ga gledal in si mislim, da mu nekaj v glavi ne funkcionira...
Možak je že šel, mene pa zanima, a je to normalno al so to kakšne "izredne" razmere? Stanovanje v četrtem nadstropju. Če sem si prav zapomnil, je na Veluščkovi...
Mislim, da je v Ljubljani prepovedana uporaba in vožnja vozil z registrskimi tablicami temno zelene barve, obrobljenih z belo črto ter z belimi črkami in številkami. Tako da BTjka zaenkrat še sme v Ljubljano. Vprašanje pa, koliko si to lastnik želi...
@Tilen5, a ti je kak cegu na glavo padel al ti pa štumfi smrdijo. Ker pri zdravi pameti ne bi kolesarje na Primorsko vabil. Mislim, da bi bilo bolje za nas, če nam raje dež pošljejo. Ma kaj dež, boljše, da pošljejo poplave ko da se vsi tisti stari dedci v pajkicah pojavijo na kolesih in se naserjejo čez celo cesto, da jih niti normalno prehitet ne moreš - po možnosti po dva vštric... Saj, ko zamenjam brisalce na BTjki, ne bo več težav, zdaj mi pa brisalci nekaj packajo, pa če se še kak kolesar nalepi na šipo, se res slabo vidi ven...
Učenec ene od osnovnih šol v Črnomlju je grozil vrstnici, svoje grožnje pa je podkrepil z objavo fotografije, na kateri ima v rokah zračno puško. Policija je nemudoma ukrepala in mu orožje zasegla. Med hišno...
Ta je grozil, naslednji bo že šel na strelski pohod...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dokler so ljudje, ki plačajo in kupijo ni pomembno, koliko je realno vredno...
Gradnja hiše na ključ je okoli 1.200€ na kvadratni meter. Ja, imet moraš še zemljišče. Pa začnimo:
- zemljišče 40.000€
- prijektant 10.000€
- študije, papirji, priklopi 15.000€
- hiša na ključ (recimo, da je 70 kvadratov pa da je 2000€ na kvadrat) 140.000€
- pijača, da častiš, ko si naredil hiši 5.000€
Vse skupaj torej 210.000€ (hiša na ključ, ampak brez pohištva). Če dodamo še pohištvo in nov avto, pridemo na enako cifro, kot je dal tvoj kolega...
Še nekaj prilog v razmislek:
https://www.inpro-hise.com/component/realestatemanager/205/view/57-Moderne hiše/201/hisa-ribez?Itemid=205
https://www.primerjam.si/cene/gradnja-hise/cena-hise-na-kljuc
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani