samo v?eraj do Zagreba 6,7 komadov. Vsi v zaletu dale? nazaj na levem s cca 180-200 not, in sem jim ?al zje...tempo ker sem s 130 ?el prehitevat svoj promet, v za?etku manevra so bili seveda ?e zeloo dale?. ?e bi ?li po omejitvi bi moral ta zelooo dale? ostati enak....
Ampak ok, naj ima svoj tempo, ampak naj ostale pusti vsaj prehiteti v miru, to te raz.... ?e preden si mimo ne po?aka da gre? desno, to je treba takoj ?e ene 100m prej pani?no nakazovat, da se bli?a in da ne misli bremzat.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Res je. Jaz najbolj u?ivam v vo?nji po Italiji.Nastavi? tempomat in gre?.Samo, bolj ko se pribli?uje? Slo bolj ti blendajo odzadaj na?i pacienti z kak?nimi terenci ali pa v bavarcih oz. olimpijskih krogih. Ve?, da se pribli?uje? teksasu na cestah.
Sonpa vecja mesta totalno kontra. V Slo se najdes parkinge...avto ostane recimo cel...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e je v dobrem letu Alhambra bila z 0,00? izrednimi stro?ki, pa gume skrbijo za ne-dolgo?asenje okoli avta....3 x v mesecu lu?ka in 0,3-0,5-0,3 zraka manjkalo na zadnji desni....
Vizuelno vse ok, je pa sosed vulkanizer ugotovil z vodo, da je mikroskopsi mehur?ek pri vzno?ju ventil?ka, menjala...
No tudi 0,00? ampak 2 uri ?ivljenja v ni?....
Danes ob 08:15 izvoz Vi?, zarita sivaMazda5 v nekoga spredaj....ampak kar orngi, nevm pa saj je tam res vsako jutro zastoj.....spet hitrost/razdalja? Mogo?e telefon....just guessing
Zelo zanimiv je podatek, da je Rossi zmagal na obeh ?panskih dirkah letos, ?panci (Lor (ok odpoved motorja na drugi Yamahi), Ped) pa na obeh Italijanskih....sta pa ?e dve ?panski...samo Aragon Yamaha ne more dobiti.....rabi ?ude? ali de?.
Svaka cast motorju in ita organizatorjem! Dirke je bilo konec 14:45 ob 15:00 sem bil preoblecen na motorju ob 15:10 na AC, in ze doma!
Cez vasice sonza motoriste naredili varne poti, na cestninsski pa poseben uvoz kjer so rocno talali listke in to same moto bejbe! Na vseh rondojih so pa avtomobilistom talali vodo, tam pa je bil stoflc
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
samo v?eraj do Zagreba 6,7 komadov. Vsi v zaletu dale? nazaj na levem s cca 180-200 not, in sem jim ?al zje...tempo ker sem s 130 ?el prehitevat svoj promet, v za?etku manevra so bili seveda ?e zeloo dale?. ?e bi ?li po omejitvi bi moral ta zelooo dale? ostati enak....
Ampak ok, naj ima svoj tempo, ampak naj ostale pusti vsaj prehiteti v miru, to te raz.... ?e preden si mimo ne po?aka da gre? desno, to je treba takoj ?e ene 100m prej pani?no nakazovat, da se bli?a in da ne misli bremzat.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani