No, če potegneš črto celoten sistem šiba po neki "tanki" vrvici, ki se lahko kadarkoli vtrže. Nemčija je zaradi vetrnih res v kurcu. Sreča, da imajo na okoli jedrske elektrarne....
Nemčija in Avstriji imajo zadnja leta probleme z elektriko. Ni pa, to problem v celi Evropi. Kdor nima toliko "zelene" elektrike je na konju.
In v Evropi naj bi vsi prešli na električne avtomobile. 🤣🤣
Je pa zanimivo nekaj, kar sem ugotovil iz pogovorov med znanci in sodelavci. Če bi bila sedaj med korono na oblasti druga - leva opcija, bi bilo podobno število cepljenih, le da bi bila struktura cenjenih drugačna.
Uf blizu mene so mahali z vrečo polno denarja.....
Jaz sem najprej pomislil da bi bil to lahko jaz, ko se še ni vedelo od kod je srečni dobitnik. Potem sem pa ugotovil, da je potrebno loto najprej vplačati. 🙄
Ja točno to, nisva se razumela s prve. Hočem dopovedat, da folk soli pamet "lej v Romuniji ni krize k niso precepljeni". Kriza je bla in kriza še bo. Nerelevantno je metat situacijo, dejanska primerjava 1:1 bi bila zahod recimo 1. januar in vzhod 14. januar. Ker tja prihaja z zamikom.
Bojim pa se, da bo v Romuniji še slabše kot drugod, zaradi slabe precepljenosti. Trenutni vpliv na omikron ima žal in samo 3ji šus pfeizerja, za ostalo pa vemo, da ne spremeni nič.
Ja, to so prav smešnice, ko primerjajo Romunijo, kjer omikron sploh še ni pričel z svojim osvajalalskim pohodom. Potem pa, ko bo tam najhujše, pa antivaxarji uha dol in jok pa glavo pod povšter.
Jaz pišem eno ti pišeš drugo, samo to še povej, da bi brez cepiva bilo manj umrlih pa si zmagal.... 👌
Jaz sem realn in imam odprte oči nisem pa črnogled in sem ti napovedal odprtje čez cca en mesec😉ni to super po dveh letih zapora.. 😁
Moje mnenje je podobno. Večina cepljenih je optimistov (zaupajo cepivom, naredili so nekaj, da se ta kovid ustavi, ne verjamejo raznim teorija zarote, ne napadajo zdravstvenega osebja in ga ne žalijo.Čeprav se je na koncu izkazalo, da cepivo proti (omikronu ni vsemogočno, proti prejšnjim variantam je bilo zelo) jim ni žal, da so se cepili. To bi večina optimistov ponovila. 😉
Večina cepljenih preboli lahkotno omikron, necepljeni imajo nekateri lahko hujši potek bolezni.
Necepljeni se sedaj na veliko tolčejo po prsih, kako so oni vedeli, da cepivo ne bo delovalo. 😊 S tem upravičujejo samo svoj strah pred neznanim.
Evo, tukaj piše podrobno, kako je s smučanjem po 1.2.
"Bolj ostre pogoje imajo v Italiji, kjer morajo biti vsi starejši od 12 leta polno cepljeni. Brez potrdila o cepljenju pa lahko državno mejo prečkajo vsi, ki imajo potrdilo o prebolevnosti, ki ni starejše od 180 dni. Tu se lahko pojavi težava, če je otroku že preteklo 180 dni od cepljenja, saj v Sloveniji poživitveni odmerek za mlajše od 18 let ni na voljo...
Mimogrede. Od 1 februarja bo na smučiščih v Italiji veljal samo super green pass (cepljeni, preboleli). Tako, da, tisti ki nameravate tja, se dobro pozanimajte, da ne bi kakega razočaranja na mestu lica. 😉
Pa, saj se ne kregamo.😊 Trenutno poteka vse "v žaru borbe" in civilizirano. Vsak poda svoje videnje na stvar. To je tudi smisel debate. 😊 Sicer se ne premakne nič v nobeno smer a je vsaj zabavno.
Samo, da ne uletijo znani provokatorji pa bo v redu. 👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekateri pravijo:"na volitvah aprila bom obkrožil tistega, ki bo ukinil vse omejitve in ki ne zagovarja cepljenja."
Hm, take stranke mislim, da ni trenutno pri nas. 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani