Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
pred 10 urami je Jest napisal:

Sobotno pranje…

IMG_1300.jpeg

IMG_1291.jpeg

IMG_1294.jpeg

Pa ni bilo v soboto prevroče? Po slikah sodeč si to delal nekje sredi dneva...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano
pred 1 uro je skritikrt napisal:

Kot napovedano je zapadlo "na metre" snega😂🤣....najbrž na dolžino merjeno🤔...a ko sem pogledal skozi okno avtomobile mi je nekaj drugega pritegnilo pozornost🧐...ko sneg pokaže tisto,kar je drugače očem skrito😀

Sem pač tak,da me zanima vse kar se tehnike,konstrukcije ipd. tiče...rad kakšno stvar "razšraufam" samo,da vidim,kaj je vgrajeno itd...😁

In pogledam sneg na strehah avtomobilov....in sem seveda fotografiral...vsak si pa naj mnenje ustvari sam-boste že vedeli kaj mislim😉

Prva slika -Mazda CX-5 2022

Druga-Ford focus C-Max 2006

Tretja sosedova Honda CR-V mislim da starejša kot ford🤔

Sosedov BMW...pojma nimam kateri letnik🙄

Zanimivo,a ne?!😀

L.P.

IMG_20221211_094650.jpg

IMG_20221211_094656.jpg

IMG_20221211_111315.jpg

IMG_20221211_113552.jpg

Mislim, da nad temi avti visijo neki kabli...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Da ne bodo samo BMWji in podobni...

V olaj?avo lahko ?tejem to, da je levo zraven box za vozi?ke. Je pa res, da bi se dalo lepo avto rikverc ?isto do tega boxa stisniti...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.