Pol je pa čist enstavno, če ima samo z zunanje strani privijačeno
Pol je samo še vprašanje če je trak za kanal od limuzine enako dolg, če je je to to. Simpl ko pasulj.
2004 Mazda 3
Ja če je M6 3.gen karavan bil za kateri trg na voljo brez strešnih sank pol je enostavno ja.
Če pa ne pa je vprašanje če bi pasal ta trak za kanal + drug nosilec da zapreš luknjo od limuzine. Nosilci za sanke so prišraufani z notranje strani (vsaj pri GH je tako), če na tem delu ni dobro zatesnjeno imaš lahko veliko štalo v avtu.
Vprašanje če limuzina sploh ima luknje skoz streho za sanke.
2004 Mazda 3
RazširiBoss, bom samo zaradi tebe enkrat spomladi vrgel dol te sanke na mojem avtu pa probal stuhtati, kako bi se dalo to narediti, da bo funkcionalno in estetsko izgledalo v redu. 😇 Ne morem te več poslušati, ko jamraš. 🤗
Če hočeš dat sanke dol boš moral pošvasat luknje in prebarvat streho, to je edina varianta
2004 Mazda 3
2004 Mazda 3
Jap,zdaj je mal lep?e tam, bomo vidli kak bo poleti (copacabana)
2004 Mazda 3
2004 Mazda 3
2004 Mazda 3
2004 Mazda 3
2004 Mazda 3
Napisano
Jaz imam OBD vmesnik (OBDLink MX) vedno vtaknjen, imam vmes sicer en podaljšek-razdelilec z tipko preko katere ga lahko izklopim če slučajno bo avto dolgo časa stal.
Se mi pa sam vedno brez problema poveže z android radiom, sem si narihtal da se mi ob zagonu motorja avtomatsko zažene tudi TorquePro adapter pa se nato itak sam konekta z Torque in imam takoj na radiju podatke motorja.
2008 Mazda 6
2004 Mazda 3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani