@dodo@ 0 Napisano 27. april, 2006 Avtor Moj mali rotary Napisano 27. april, 2006 ?lovek, spo?tujem te!!!! A bo? pri?el na sre?anje v Zagreb, ne? Si ?e pomeril konji?ke? 300?? Kako je z garancijo? Avto bi moral biti ?e v garanciji, ne? Zdaj ni ve?? Katero dirkali??e je to? In a je tisto na prvi sliki zadaj res AE86??? Doci cu na meeting u zagrebu, naravno.Nisam jos isao na dyno run.Garancija? o tome nesmijem govorit Dirkali??e ti je "Grobnik - Rijeka" Iza mazde na slici je ae86 od prijatelja. Btw: ovo je moj ae86, jos nije gotov projekt Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
@dodo@ 0 Napisano 27. april, 2006 Moj mali rotary Napisano 27. april, 2006 Evo male galerije slika moje mazde. od modifikacija ima: Greddy Turbo kitGreddy Emanage ECU PiggybackGreddy Oil Catch CanGreddy Profec B02 Boost controllerGreddy Oil Pan1 range colder sparkpulgsRacing Beat catback exhaustLastovcic midpipe/decatEibach springsKoni shocksToyo t1r 235Toyo r888 235Stage 1 racing ClutchStage 1 Organic diskDodo diy Cold air intakeitd.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Doci cu na meeting u zagrebu, naravno.
Nisam jos isao na dyno run.
Garancija? o tome nesmijem govorit
Dirkali??e ti je "Grobnik - Rijeka"
Iza mazde na slici je ae86 od prijatelja.
Btw: ovo je moj ae86, jos nije gotov projekt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani