Nisem ekspert za Ferrari, ampak tole je o?itno ponaredek, poleg tega sem opazil prednjo levo lu?, da Qwertyja ?e ni bilo v bli?ini, da bi jo spoliral in zatesnil.
Par v?eraj?njih slik; Malo in Veliko Kladivo v Karavankah, iz smeri Kofc. Za kaj vi?jega ni bilo primernega vremena, no vsaj napoved je bila precej kilava.
Obenem pa sem se v?eraj totalno nasmejal Drago-tu, ki je bil zraven (nekateri Mazda?i mu pravite tiha legenda, pojava dec).
Pa sediva na vrhu Velikega kladiva (2094 mnm) in pravi; "A ni tole zanimiv, na eni strani najbolj?a dr?ava za ?ivet v njej, a samo ?ez tale kucelj pa taka beda!" To je povedal s takim izrazom na obrazu, da me je skoraj pobral od smeha oz. ni dost manjkal da se prekucnem navzdol v prepad na sever, v Avstrijo.
Par lokalnih, iz Kamni?ke Bistrice (to?na lokacija je pa soteska PREDASELJ), do tja se z glavne ceste zavije slab km pred Planinskim domom v Kamni?ki Bistrici (natan?neje pri nekem transformatorju), tistim ki ?e niste bili, priporo?am za ogled.
Tole bi bil lahko tudi predlog za kak?en piknik (no enega bomo imeli ?ez 3 dni, ampak nima povezave z Mazdami in Mazda?i).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?al ni Mazde na sliki, sva pa 2 Mazda?a osvojila Nanos. Slika je iz Vojkove ko?e.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani