godlike 4.148 Napisano 3. maj, 2023 Post a recent shot of your car Napisano 3. maj, 2023 pred 18 urami je Bini napisal: @Z M A J zadrifta not je prec gotow...... To da pod kole, pa gura: Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike 4.148 Napisano 6. april, 2023 Post a recent shot of your car Napisano 6. april, 2023 pred 37 minutami je Slivka napisal: Če dobro pogledaš sliko boš opazil, da tvoje Mazde niti ne gledam, kaj šele, da bi se je dotikal... Huh. Poziraš za Mazda koledar? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike 4.148 Napisano 7. december, 2022 Post a recent shot of your car Napisano 7. december, 2022 dne 14. 10. 2022 ob 8:10 je Jest napisal: Moja ze dolgo ni bila oprana... pa vseeno ne izgleda prav umazano ... Šel sem po temi nazaj raziskoval slike. Lahko povem, da so bili modeli telefonov Samsung, Xiaomi, Nokia N95, iPhone, ...., koordinat nisem našel do te slike, ki sem jo zgoraj citral. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike 4.148 Napisano 7. december, 2022 Post a recent shot of your car Napisano 7. december, 2022 pred 17 urami je Slivka napisal: Negativno! Parkiral sem na površini za intervencijska vozila. Pravzaprav nisem parkiral, ampak samo ustavil (do 15 minut se ne šteje za parkiranje)... Kako pa to veš? Lastnosti na sliki. Večina telefonov imq vklopljen zapis koordinat. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
To da pod kole, pa gura:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani